Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

September_Lady ačiū už atsakymą ir patarimus 4u.gif
Labai gražus darbas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 11 21, 13:24)
parduodu 30 vnt. stampuku ploksteles su siuntimu 130LT. aTSKYRAI NEPARDUODU.
parduodu, nes atsiunte tokius pacius kuriuos as jau turiu

jei tik butum pora dieneliu anksiciau parasius, as tik 3 ploksteles uzsisaliau uz 54 doh.gif bet pas jus gal ne konad jei taip pigiai? g.gif
Atsakyti
sveiki , kokias pasiulytumete gelish priemones visas susipirkti ?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(WIKUCE69 @ 2012 11 21, 17:34)
sveiki , kokias pasiulytumete gelish priemones visas susipirkti ?smile.gif

o kaip suprasti kokias? ta prasme jei nieko neturi ir lakuoti nori pradeti? tai pirmam puslapy yra nurodyti net paveiksliukai kokiu priemoniu reik, ar tu ne to klausei?
Atsakyti
Sveikos prisijungsiu ir as prie jusu smile.gif
Turiu kelis klausimelius 4u.gif
ar naudojat kas ba ha gelius lakus? ar patenkintos? ar vis tik harmoni geresni?
smile.gif
Atsakyti
Sveikutes reikia baltos spalvytes prancuzui, noreciau IBD gal galit patart kokia spalva geriausia butu pirkt? Is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azuoliuke: 21 lapkričio 2012 - 19:44
QUOTE(8588 @ 2012 11 21, 15:05)
jei tik butum pora dieneliu anksiciau parasius, as tik 3 ploksteles uzsisaliau uz 54  doh.gif bet pas jus gal ne konad jei taip pigiai? g.gif

ne konad
Atsakyti
QUOTE(September_Lady @ 2012 11 15, 13:50)
negirdėjau apie tuos...
bet užsisakiau per beta šitų kelias spalvas, žiūrėsiu, nors atsiliepimu visai neradau apie juos  g.gif

user posted image

Gal jau isbandete siuos lakus, kaip ju kokybe?
Atsakyti
Gavau savo lakus. Vajei kaip susinervinau gun_bandana.gif Apsigavau nerealiai. Amazonej kazkokia nuolaida nuo £17 iki £9.20, tai ir papirkau tris naujus, sian ryte isvynioju ogi ten ne harmony gelish o kazkoks Bluskey gelish!!!!(ar ka girdeje apie toki moteros?) Jobtvaimat, siunciu viska ryt atgal - buteliukai tokie pat, bet sone vietoj Harmony, Bluskey parasyta. Taip pyktis ima, kad nenustoju keiktis visa diena. Visiskai apie jokius Bluskey neparasyta aprasyme tu laku, pirkau kaip Harmony. bet tai ir mano durna galvele, labai neitiketina kad UK selleris tokiom kainom pardavinetu, bet vis tas gobsumas, apsedo mane tie lakai, vis negana atrodo...

QUOTE(September_Lady @ 2012 11 21, 12:49)
čia manoji Diva ir apskritai pirmasis ilgalaikis sau  smile.gif 3 sluoksniai atrodo. Skystoka pradžioj buvo, db lyg patirštėjo. Dirbtinėj šviesoj šioks toks perlamutras ar bligutis matosi, tačiau iš esmės atrodo matinė.

Aciu uz nuotraukas, susibalamutinau visai - jinai is fotkiu man typ top Night reflection... merginos palyginkit man abi spalvas kas abejas turit 4u.gif
Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lindrukas: 21 lapkričio 2012 - 20:55
Nera bandziusiu ba ha? blush2.gif is kur perkate lakiukus?
Noriu viska susipirkti tik nezinau kur labiausiai apsimoka g.gif
turiu tik lempa
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2012 11 21, 15:09)
Labai graziai lakuoja be problemu smile.gif
user posted image
Mano nuomone tokia,kad jei netraukia,visai neturi supratimo tai ir rezultatu nebus. 4u.gif Nebent reiks daug idirbio.Bet cia tik mano nuomene,pasimokint niekada nera blogai.

kokie laku pavadinimui siam prancuzui naudojai? Labai graziai atrodo ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2012 11 21, 20:54)
Aciu uz nuotraukas, susibalamutinau visai - jinai is fotkiu man typ top Night reflection... merginos palyginkit man abi spalvas kas abejas turit 4u.gif
Aciu

Niekuom nesiskiria,gal divoj kiek maziau perlamutro.Turejau abi tai diva pardaviau smile.gif
Atsakyti