Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(-Alice- @ 2012 11 21, 10:48)
aš vieną kartą dariausi prancūzišką, tai gavosi klaikiai, o dar kiek prasikankinau.... doh.gif  Daugiau ir nebebandžiau...

QUOTE(Morgan @ 2012 11 21, 11:14)
Sau frencha sunkiau daug daryt,kad butu grazu reikia gerai pasedet su kaire ranka doh.gif Nu bet kantrybes ir imanoma.Paskui ranka isidirbs. mirksiukas.gif

Labai ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2012 11 20, 21:30)
O sakykit mergaites,gal jau esate kas nors isbande naujiena,geli kuris keičia spalvą nuo šilumos? g.gif Idomu ar verta lakuotis taip?gal kuri turit kokia foto kaip tai atrodo?

Sveikute smile.gif
Siandien i darbuka turejo siuntinys is nagavitos atkeliauti,prasiau kad pora spalvu idetu situ laku..Tai viena spalva raudona,o kita baklazano.. Sake pacios populiariausios ir seip labai perkami sie lakai pas juos dabar..Matyt todel kad naujove dabar
user posted image
Atsakyti
Laukiu nauju spalvu clap.gif HG All about me, Diva ir Little princess...

Dariau is as pracuza sau (nedaznai) desine ranka geriau iseina... Bet as darau sluoksni lako, tada baltas galiukas tada vel lakas. Man ta netokia daili linija truputi pasislepia. Negaliu as su pink smothie, nu taip jinai man dryzuojas, spalva labai grazi man asmeniskai prancuzui, bet lakavimas vienas vargas. Ziuresim kaip su little princess bus...

Merginos o kaip diva? Nete mazai jos fotkiu, tikiuos neapsirikau ir tikrai jinai be blizguciu ir perlamutro?
Atsakyti
QUOTE(ORDI @ 2012 11 21, 12:45)
Sveikute smile.gif
Siandien i darbuka turejo siuntinys is nagavitos atkeliauti,prasiau kad pora spalvu idetu situ laku..Tai viena spalva raudona,o kita baklazano.. Sake pacios populiariausios ir seip labai perkami sie lakai pas juos dabar..Matyt todel kad naujove dabar
user posted image

Buciau labai dekinga jei parasysite atsiliepimus ar patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Turiu klausimeli ax.gif as esu savamoksle ir neseniai isigijau HG priemones. Deja, kol kas ipirkau tik viena laka, o taip norisi daugiau, ten tiek groziu wub.gif Bet as ne apie tai biggrin.gif Ar galeciau naudoti kitos firmos laka su visomis kitomis HG priemonemis? Turiu omenyje su HG foundation, top it off ir t.t.

Dar jusu fotki albumelyje maciau nerealu laka - Lechat Mood wub.gif Ar cia HG?
Atsakyti
parduodu 30 vnt. stampuku ploksteles su siuntimu 130LT. aTSKYRAI NEPARDUODU.
parduodu, nes atsiunte tokius pacius kuriuos as jau turiu
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2012 11 21, 10:57)
Laukiu nauju spalvu clap.gif HG All about me, Diva ir Little princess...

Merginos o kaip diva? Nete mazai jos fotkiu, tikiuos neapsirikau ir tikrai jinai be blizguciu ir perlamutro?

Diva žiauriai gera spalva thumbup.gif drinks_cheers.gif tikrai be blizgučių ir be perlamutro bigsmile.gif ir aš jos vis dar neturiu cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 11 21, 13:08)
Sveikos  4u.gif

Turiu klausimeli  ax.gif  as esu savamoksle ir neseniai isigijau HG priemones. Deja, kol kas ipirkau tik viena laka, o taip norisi daugiau, ten tiek groziu  wub.gif  Bet as ne apie tai  biggrin.gif  Ar galeciau naudoti kitos firmos laka su visomis kitomis HG priemonemis? Turiu omenyje su HG foundation, top it off ir t.t.

Dar jusu fotki albumelyje maciau nerealu laka - Lechat Mood  wub.gif  Ar cia HG?

Taip, galite naudoti kitu firmu lakus ir t.t
Taip daugelis ir daro smile.gif
Papildyta:
QUOTE(-Alice- @ 2012 11 21, 09:48)
aš vieną kartą dariausi prancūzišką, tai gavosi klaikiai, o dar kiek prasikankinau.... doh.gif  Daugiau ir nebebandžiau...

As irgi dariau viena karta ir supratau, kad rezultatas nevertas pastangu ir sugaisto laiko bei nervu mirksiukas.gif
Nusipirkau konad satmpuka su baltu laku ir plokstele su prancuzui skirtu raiziniu. Dabar padarau greit ir graziai 4u.gif (beje irgi reikia igudziu stampukui uzsidet, bet puikiai nusivalo su beacetoniu laku ir vel greit is naujo uzdedu)
Atsakyti
Mergaites, noriu jusu konsultacijos 4u.gif Gal ne sitoj temoj turiu rasyt, atsiprasau uz temos tersyma, bet neignorokyt ir atsakykyt man 4u.gif
Pradejau sau daryti geli, gaunasi neblogai, zaisti su nagais man patinka biggrin.gif Pamate mano nagus drauges ir bendradarbes ir prasosi kad lakuociau ir jiems. Bet problema tame, kad nemoku kitiems daryti manikiuro schmoll.gif , nes daug kam reikia netik lakavimo bet ir manikiuro. Tai va, nusprendziau eiti kur nors pasimokyt tik maniukiuro, bet i mokslus nenoriu daug investuoti biggrin.gif ax.gif radau kelis pasiulimus, pvz. sita, ir Femina Bona siulo individualus mokymus kurie truktu 3 vakarus, po 3 valandas (dar kainos nezinau). Patarkyt prasau, ar sie pasiulymai verti demesio, ar per toki laikotarpi imanoma ka nors ismokti ir ar galiesiu daryt manikiura g.gif Domina tik manikiuras, nes pedikiuras mane netraukia visiskai schmoll.gif
O gal jus kazka galyte pasiulyt kazka, man sertifikato nereikia 4u.gif
Atsakyti
Ziuresim kaip su little princess bus...

Labai graziai lakuoja be problemu smile.gif
user posted image

QUOTE(Packa @ 2012 11 21, 13:37)
Domina tik manikiuras, nes pedikiuras mane netraukia visiskai schmoll.gif
O gal jus kazka galyte pasiulyt kazka, man sertifikato nereikia 4u.gif

Mano nuomone tokia,kad jei netraukia,visai neturi supratimo tai ir rezultatu nebus. 4u.gif Nebent reiks daug idirbio.Bet cia tik mano nuomene,pasimokint niekada nera blogai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morgan: 21 lapkričio 2012 - 14:17
QUOTE(Alincia @ 2012 11 21, 13:21)
As irgi dariau viena karta ir supratau, kad rezultatas nevertas pastangu ir sugaisto laiko bei nervu  mirksiukas.gif 

būtent drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(indriux_ @ 2012 11 20, 23:30)
Labas vakaras visoms,
Noriu pasiteirauti kaip jums gaunasi toks idealus prancūziškas manikiūras?

neatsimenu ar tas patarimas ir pirmam psl, bet youtubėj kažkada radau, labai patiko ir tiko idėja, su teptuku švariu nubraukti dailų smailą smile.gif turiu pasakyti, kad gan greitai pasidaro: bazė, galiukas (baltas HG), nubraukiu lygiai, lako (HG little princess ) 2 sluoksniai, topas ir wuolia bigsmile.gif jei lb kas nesigavo, galima pabizginti ar kažkaip padekoruoti smailo liniją ax.gif

čia manoji Diva ir apskritai pirmasis ilgalaikis sau smile.gif 3 sluoksniai atrodo. Skystoka pradžioj buvo, db lyg patirštėjo. Dirbtinėj šviesoj šioks toks perlamutras ar bligutis matosi, tačiau iš esmės atrodo matinė.

user posted image

user posted image
Atsakyti