Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Kristalė* @ 2012 11 20, 17:05)
LITTLE PRINCESSES galima  4u.gif

dėkoju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 11 20, 12:52)
Sveikos,

Ateinu patarimo  4u.gif
Ieskau kokios rudos tamsesnes spalvytes, bet kad butu be bligucio, matine. Kas kokia turit ar matet? 4u.gif

HG Meet me in Milano turiu.
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 11 20, 13:52)
Sveikos,

Ateinu patarimo  4u.gif
Ieskau kokios rudos tamsesnes spalvytes, bet kad butu be bligucio, matine. Kas kokia turit ar matet? 4u.gif

QUOTE(September_Lady @ 2012 11 20, 17:57)
HG Meet me in Milano turiu.

kaip tik norejau ji siulyti, nes vaikstau jau antra karta is eiles pasipuosusi wub.gif
QUOTE(rytoruka.s @ 2012 11 20, 16:53)
Sveikutės, gal galite pasakyti kokias spalvytes reik naudoti prancūziškam iš harmony gelish?  baltas tai sleek white, kiek suprantu, o ant viršaus?man labai gražu toks vos vos kreminis(pieniškas) wub.gif

as vietoj balto naudoju snow bunny, jis toks pieniskas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bambalyte @ 2012 11 20, 15:58)
Superinis manikiuras  bigsmile.gif

tikrai labai grazus manikiuras didis.gif

as ir turiu klausimeli, siaip lipduku niekada nenaudodavau, bet gal kas esate bande kazka panasaus su ilgalaikiu? ar is vis jie yra tinkami?user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2012 11 20, 02:42)
Bet man gelinis lakavimas vistiek 10mecio atradimas!!!! Savaite isvaiksciot graziais nagais, daugiau nei tikejausi, nes paprastu laku ryte nusilakavus kita ryta vel reikedavo juos persilakuot verysad.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif

QUOTE(Morgan @ 2012 11 20, 10:57)
Man HG night reflection labai grazi,bet lakuot ja tai kazkoks nesusipratimas.Nemegstu as jos.Nezinau gal kokia brokuota gavau.

as irgi ja neseniai gavau, labai grazi spalva, nu kol kas normaliai lakuojasi bet butina munimum 3 sluoksniai, gal sutirstes veliau bus geriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2012 11 20, 19:51)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif
as irgi ja neseniai gavau, labai grazi spalva, nu kol kas normaliai lakuojasi bet butina munimum 3 sluoksniai, gal sutirstes veliau bus geriau  ax.gif

As jau metai kaip ja turiu, bet man tai nesutirstejo schmoll.gif
Atsakyti
O sakykit mergaites,gal jau esate kas nors isbande naujiena,geli kuris keičia spalvą nuo šilumos? g.gif Idomu ar verta lakuotis taip?gal kuri turit kokia foto kaip tai atrodo?
Atsakyti
Gal kuri turit spalva HG 1396 French white ar gera prancuziskam taip kaip ir sheek white?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azuoliuke: 20 lapkričio 2012 - 23:30
Labas vakaras visoms,
Noriu pasiteirauti kaip jums gaunasi toks idealus prancūziškas manikiūras? Ar naudojatės patarimu iš pirmo psl? Ar jūsų ranka jau taip idealiai piešia ax.gif ? Nes man nors ir tikrai neblogai gaunasi, bet tikrai ne taip kaip jūsų pavyzdiniuose darbeliuose doh.gif Aš asmeniškai naudojuosi teptuku (tiesą sakant dviem biggrin.gif pagal nuotaiką priklauso)
Atsakyti
QUOTE(Azuoliuke @ 2012 11 20, 21:23)
As jau metai kaip ja turiu, bet man tai nesutirstejo  schmoll.gif

tada suduks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indriux_ @ 2012 11 20, 23:30)
Labas vakaras visoms,
Noriu pasiteirauti kaip jums gaunasi toks idealus prancūziškas manikiūras? Ar naudojatės patarimu iš pirmo psl? Ar jūsų ranka jau taip idealiai piešia ax.gif ? Nes man nors ir tikrai neblogai gaunasi, bet tikrai ne taip kaip jūsų pavyzdiniuose darbeliuose doh.gif Aš asmeniškai naudojuosi teptuku (tiesą sakant dviem biggrin.gif pagal nuotaiką priklauso)

aš vieną kartą dariausi prancūzišką, tai gavosi klaikiai, o dar kiek prasikankinau.... doh.gif Daugiau ir nebebandžiau...
Atsakyti
Sau frencha sunkiau daug daryt,kad butu grazu reikia gerai pasedet su kaire ranka doh.gif Nu bet kantrybes ir imanoma.Paskui ranka isidirbs. mirksiukas.gif
Atsakyti