Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

ibd yra tokio melynumo, kaip hg coution?
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2012 11 20, 02:42)
Bet man gelinis lakavimas vistiek 10mecio atradimas!!!! Savaite isvaiksciot graziais nagais, daugiau nei tikejausi, nes paprastu laku ryte nusilakavus kita ryta vel reikedavo juos persilakuot verysad.gif

thumbup.gif man lygiai tas pats, tik pavadinciau jau 20mecio atradimu, niekaip nesuprantu, kodel anksciau pinigeliu gailejau viska susipirkti, ir lakuodavau nagus kas kelio dienos... doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,sau tai darau ilgai,klientei nuo 40 min iki 1.30 val. ax.gif Ilgiausiai yra kai nuemimas,manikiuras ir prancuzas viskas kartu.Jei nera nuemimo,nedaug manikiuro ir paprastas lakavimas trumpiausiai.Aisku dar labai nuo nuotaikos priklauso.Viena diena greiciau einasi kita leciau.

Man HG night reflection labai grazi,bet lakuot ja tai kazkoks nesusipratimas.Nemegstu as jos.Nezinau gal kokia brokuota gavau.
Atsakyti
Net geda kad as taip letai sukuosi... Jei nuemimas, manikiuras ir lakavimas tai virs 2val.... Jei tik lakavimas tai kokia 50min.. Na as savamoksle, reik kazkaip didint tempus....
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2012 11 20, 10:57)
Sveikutes,sau tai darau ilgai,klientei nuo 40 min iki 1.30 val. ax.gif Ilgiausiai yra kai nuemimas,manikiuras ir prancuzas viskas kartu.Jei nera nuemimo,nedaug manikiuro ir paprastas lakavimas trumpiausiai.Aisku dar labai nuo nuotaikos priklauso.Viena diena greiciau einasi kita leciau.

Man HG night reflection labai grazi,bet lakuot ja tai kazkoks nesusipratimas.Nemegstu as jos.Nezinau gal kokia brokuota gavau.

As irgi sau ilgai darau, viena ranka tik darau, nes mazoji butinai arba kaku arba kokia kita beda padaro biggrin.gif
Pas mane night reflection, lakavau keleta kartu, jokiu bedu su, nu gal lyginant su kitom mano turimom spalvom, truputi bega nuo krastelio, bet nebaisiai g.gif
Dabar nusilakavusi gossip girl HG, tai su ja jokiu bedu, nu taip graziai is kart dengiasi ir po 2 sluoksniu sodri ir ryski. Tik vasariska spalvyte jinai skaitosi
Mano pacios ploni ir sluoksniuotis linke nagai, tai lakaslaikydavosi puse dienos. Gelinis laikosi graziai 1,5 sav, is bedos 2 savaites atvaikstau, nes kampuciai vietomis nusilupa su mano naguciu ir labai man ataugimo linija negraziai atrodo
Darau savo mamai ir draugei. Abi po 3 savaites atvaiksto thumbup.gif abieju nagai kieti ir tvirti. Mamos trumpuciai, drauges ilgi, daro viska be pirstiniu namie, tai drauges ilgi pasitrina galiukai smiliu darbe, tai jinai atitaikiusi paprasta laka palakuoja galiuka ir jau 4 sav vaiksto rolleyes.gif
Ataugimo linija matosi, bet taip pat, kaip pas mane po 2. Nagai nagams nelygu tongue.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ateinu patarimo 4u.gif
Ieskau kokios rudos tamsesnes spalvytes, bet kad butu be bligucio, matine. Kas kokia turit ar matet? 4u.gif
Atsakyti
CND faux fur bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 11 20, 12:52)
Sveikos,

Ateinu patarimo  4u.gif
Ieskau kokios rudos tamsesnes spalvytes, bet kad butu be bligucio, matine. Kas kokia turit ar matet? 4u.gif

Scelac fedora,HG strud your staff
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2012 11 18, 21:10)
Cia jus kalbat apie viena sluosni vienos ir antra kitos? O Kaip su spalvu maisymu? Idomu butu pabandyt, bet reikia tuscio buteliuko su sepeteliu tam reikalui?

priklauso nuo juodos, HG 3 sluoksniai ir vienas rose garden smile.gif nemaisau atskirai indelyje, tepu viena ant kitos rolleyes.gif

QUOTE(vyvukas @ 2012 11 19, 23:08)
as esu prie spartuoliu, tikrai ne flegmavota tongue.gif nu bet man lygiai kaip tau 1.30val be nuemimo gelio. o su nuemimu2val.

nu nezinau, as max uztrunku 1val 30min. Nuemimas, manikiuras ir lakavimas, ir tai pusantros valandos jau prancuzas, jei paprastai lakuoti tai trumpiau, o dabar su LED lempa dar 10 min tikrai sutaupau smile.gif
Atsakyti
Superinis manikiuras bigsmile.gif
user posted image

Kurios daugiau suprantate, gal galetumet isvardinti kokiu priemoniu jam reikia?

Permatomas ir juodas lakas. Ir keliu rusiu blizguciai - didesni ir mazesni? Ar ten dar ir sidabriniu blizguciu turintis nagu lakas? blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės, gal galite pasakyti kokias spalvytes reik naudoti prancūziškam iš harmony gelish? baltas tai sleek white, kiek suprantu, o ant viršaus?man labai gražu toks vos vos kreminis(pieniškas) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rytoruka.s @ 2012 11 20, 16:53)
Sveikutės, gal galite pasakyti kokias spalvytes reik naudoti prancūziškam iš harmony gelish?  baltas tai sleek white, kiek suprantu, o ant viršaus?man labai gražu toks vos vos kreminis(pieniškas) wub.gif

LITTLE PRINCESSES galima 4u.gif
Atsakyti