Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(September_Lady @ 2012 11 18, 00:53)
kur aš lankiausi, tai viskam skiria 1h. tuo pačiu spėja dar ir antakius sutvarkyt  unsure.gif
tik gelinį laką prieš tirpdant gerokai nufrezuoja  rolleyes.gif

per val nujema, nukerpa odeles, padaro nagu forma ir geli uzlakauoja? man tai neimanoma atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vyvukas @ 2012 11 19, 18:35)
per val nujema, nukerpa odeles, padaro nagu forma ir geli uzlakauoja? man tai neimanoma atrodo doh.gif

misija neimanoma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 11 19, 18:54)
misija neimanoma mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vyvukas @ 2012 11 19, 18:35)

yra ir kas sugeba, bet as asmeniskai tai jei nereikia nuimineti lako, tai pusantros val dirbu, aisku niekur labai, labai ir neskubu, bet greitai dirbt tai nemoku. doh.gif o jei dar spalva nuimineju tai iki 2val, kol pasiausiu, kol apsuku folija, palaiko 10-15min, kol nuimu, tai man labai greitai laikas praeina. biggrin.gif
Atsakyti
ateinu i cia ir as su savo keliais darbeliais, nes buvau ikelusi tik i fb musu tema, tai gal ne visos mate smile.gif
IBD - Bing Cherries
user posted image

HG - Coution
user posted image

PN - 9.5
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vyvukas @ 2012 11 19, 17:35)

nu taip, klientės kas valandą registruojamos ax.gif

QUOTE(iindrutea @ 2012 11 19, 20:38)
o jei dar spalva nuimineju tai iki 2val, kol pasiausiu, kol apsuku folija, palaiko 10-15min, kol nuimu, tai man labai greitai laikas praeina. biggrin.gif

jau kaip rašiau, gerokai nufrezuoja gelį-laką, paskui nededa folijų, o tiesiog mirko bliudelyje su nuėmėju. Manikiūrą super greitai padaro. Nulakuoja. Dar ir papiešia jei nori ant kelių nagų. Štampuką uždeda. Nu dirba žmogus ką žinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(September_Lady @ 2012 11 19, 22:48)
nu taip, klientės kas valandą registruojamos  ax.gif
jau kaip rašiau, gerokai nufrezuoja gelį-laką, paskui nededa folijų, o tiesiog mirko bliudelyje su nuėmėju. Manikiūrą super greitai padaro. Nulakuoja. Dar ir papiešia jei nori ant kelių nagų. Štampuką uždeda. Nu dirba žmogus ką žinau  biggrin.gif

omg kaip ziauru, mirko bliudelyje doh.gif jau teko girdeti apie viena salona (kurio pavadinimo neminesiu) ir dar perka is senuka acetona girdejau doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif arba jei daro parafino terapija nuima parafina nuo klientes ranku ir atgal i vonele meta, nu kur estetika, kur higiena, siaubas kzk... gal as geriau patylesiu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(September_Lady @ 2012 11 19, 22:48)
o tiesiog mirko bliudelyje su nuėmėju.

Baisu, baisiau, baisiuasiai rolleyes.gif Nesveika. Kiek zinau jau pats nagu lakavimas bet kokiu budu yra negerai, nes per naga geriaisi i organizma visos chemines medziagos. As cia per seminara girdejusi esu, aisku, ne manikiurisciu, o sveikos gyvensenos. Bet lakavau ir lakuosiu, man grazu ir taip reikia.
O cia mirko. Vat kodel as jau ir neinu , o pati darausi, Mano tai skubedavo, dulkiu palikdavo, per valanda taip pat padarydavo, tik be manikiuro.
Tikrai yra kurios dirba saziningai, dezinfikuoja priemones ne del savo , bet del klienciu saugumo, bet mazai. Kad ir koks prestizinis salonas butu. 4u.gif
Atsakyti
Nesuprantu ką aš blgai darau,kad man lakas nesilaiko.. Viską atlieku tik su harmony gelishu.. ir tikrai kaip priklauso. pašaušiu nagą su blokeliu, nuvalau su cleanseriu, ph bondas, foundashionas, lempa 2min,su teptuku nubraukiu perteklių, lako du sluoksniai + po 2min lempoj kiekvienas sluoksnis, ant viršaus topas, 2min lempoj, nuvalau su cleanseriu lipnumą. viskas man atrodo gerai,bet laiko tai tikrai ne dvi savaite, kartais net ir savaitęs neištempę nusilupa.. kas gali būt ne taip?? apgaubiu gal nagą ne taip? pasimečiau
Atsakyti
QUOTE(blizgam @ 2012 11 19, 23:40)
Nesuprantu ką aš blgai darau,kad man lakas nesilaiko.. Viską atlieku tik su harmony gelishu.. ir tikrai kaip priklauso. pašaušiu nagą su blokeliu, nuvalau su cleanseriu, ph bondas, foundashionas, lempa  2min,su teptuku nubraukiu perteklių, lako du sluoksniai + po  2min lempoj kiekvienas sluoksnis, ant viršaus topas,  2min lempoj, nuvalau su cleanseriu lipnumą. viskas man atrodo gerai,bet laiko tai tikrai ne dvi savaite, kartais net ir savaitęs neištempę nusilupa.. kas gali būt ne taip?? apgaubiu gal nagą ne taip? pasimečiau

gal silpni naguciai, ar sluoksniuojasi?
Atsakyti
QUOTE(iindrutea @ 2012 11 19, 21:38)
yra ir kas sugeba, bet as asmeniskai tai jei nereikia nuimineti lako, tai pusantros val dirbu, aisku niekur labai, labai ir neskubu, bet greitai dirbt tai nemoku. doh.gif  o jei dar spalva nuimineju tai iki 2val, kol pasiausiu, kol apsuku folija, palaiko 10-15min, kol nuimu, tai man labai greitai laikas praeina. biggrin.gif

as esu prie spartuoliu, tikrai ne flegmavota tongue.gif nu bet man lygiai kaip tau 1.30val be nuemimo gelio. o su nuemimu2val.
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2012 11 19, 11:51)
hg black cherry berry... grazi, bet labai pretenzinga spalvyte- min 3 sluoksniai. o is lecat ta spalvyte man cia pasirode panasi i night reflection hg, ar tik man taip pasirode... blush2.gif

Apie ja ir as galvojau, tik vat prisiskaicius nekokiu komentaru stabdau save 4u.gif
Night reflection turiu, bet lechat gyvai nemacius tai negaliu palygint, bet jinai tokio raudono pigmento daugiau turinti (bent jau is fotkiu)atrodo, o HG grynai violetine.
QUOTE(Alincia @ 2012 11 19, 13:18)
pas mane raudona tamsesne nei rd roses HG stand out, be blizguciu ir perlamutru  wub.gif
neradau nete tikslios spalvos. Realiai po 2 sluoksniu jinai kraujo is pristo, kai ima, spalvos  rolleyes.gif  Po 3 sluoksniu gal arterinio kraujo, bet ne tokia tamsi, kaip nete rodo nuotraukas

Aciu uz issamu atsakyma 4u.gif Antroje fotkeje jinai ideali wub.gif

QUOTE(blizgam @ 2012 11 19, 20:40)
Nesuprantu ką aš blgai darau,kad man lakas nesilaiko.. Viską atlieku tik su harmony gelishu.. ir tikrai kaip priklauso. pašaušiu nagą su blokeliu, nuvalau su cleanseriu, ph bondas, foundashionas, lempa  2min,su teptuku nubraukiu perteklių, lako du sluoksniai + po  2min lempoj kiekvienas sluoksnis, ant viršaus topas,  2min lempoj, nuvalau su cleanseriu lipnumą. viskas man atrodo gerai,bet laiko tai tikrai ne dvi savaite, kartais net ir savaitęs neištempę nusilupa.. kas gali būt ne taip?? apgaubiu gal nagą ne taip? pasimečiau

Ne jus viena tokia smile.gif Is bedos su kokiais keliais atsilupusiais galiukais isvaiksciociau 1.5 sav, bet daugiau ne prokur. Man kosmosas atrodo, kaip panom 2-3 idealiai laiko. Bet mano nagai silpni, sluoksniuojas ir dar as vandeny daznai turskiuos, tai tu 2 sav. ir nesitikiu. Jei buciau salone nebandzius-galvociau kazka netaip darau, bet pries susipirkdama savo priemones salone 3kart dariau - lygiai tas pats. 5-6 dienas grazu, poto pamazu galiukai pradeda lupinetis, o po 1.5 sav. i nagus negrazu ziuret. Bet man gelinis lakavimas vistiek 10mecio atradimas!!!! Savaite isvaiksciot graziais nagais, daugiau nei tikejausi, nes paprastu laku ryte nusilakavus kita ryta vel reikedavo juos persilakuot verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lindrukas: 20 lapkričio 2012 - 01:45