Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Merginos ar kuri lechat lakus naudojat? kaip jie?

Redau viena spalva po purseforuma belandziodama, uzmigt negaliu dabar smile.gif

Cia palyginimui su HG My Forbidden Love

user posted image
user posted image

Vadinasi Lechat Queen Fierce (ta tamsesne violetava). Fotkes skolintos is neto platybiu.
Atsakyti
QUOTE(Azuoliuke @ 2012 11 17, 01:24)
Man visai nieko Harmony gelish Allure spalvyte sitam  mirksiukas.gif

bet Allure jis toks geltonas (bent jau is nuotrauku atrodo), o man labiau auksinio norisi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2012 11 17, 11:21)

user posted image
user posted image

Vadinasi Lechat Queen Fierce (ta tamsesne violetava). Fotkes skolintos is neto platybiu.

Ta spalva aš išgaunu ant juodos užlakavusi HG "rose garden " tip top gaunasi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2012 11 17, 12:21)

user posted image
user posted image

Buvau ir as sita spalva uzmacius, bet tada neturejau ne vienos Lechat spalvos, tai pabandymui pagailejau pinigu :-) dabar, jauciu, imciau, nes turiu viena Lechat spalva - laiko neblogai, tik skirtumas nuimant - jis kietas, tad trupa, o ne lupasi kaip HG. Is pradziu isgasdino, o dabar nelabai jauciu skirtumo, man sunkiau CND nusiima.

Beja, kiek imanoma stengiuosi nesluoksniuoti skirtingu spalvu, nes pastenejau, kad ilgiau nesiojant apdyla nago galiukas ir is po virsutines lenda apatine spalva, kartais gana stipriai. Be to, lengviau dengti viena spalva, nes dviem tai padaryti tolygiai. :-)
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2012 11 16, 22:29)

Dabr klausimas rimtai dirbanciom merginom. Kiek apytiksliai uzima laiko aptarnaut kliente, kuri atejo pas jus su pas jus lakuotais naguciais. Nuimat sena geli ir nulakuojat naujai su minimalia daile ar stampukais (neklabu apie piesinius ir raizinius rimtus)
Aciu, kas atsakys  smile.gif

kur aš lankiausi, tai viskam skiria 1h. tuo pačiu spėja dar ir antakius sutvarkyt unsure.gif
tik gelinį laką prieš tirpdant gerokai nufrezuoja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 11 17, 10:52)
Ta spalva aš išgaunu ant juodos užlakavusi HG "rose garden " tip top gaunasi wink.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(freza80 @ 2012 11 17, 13:15)
Buvau ir as sita spalva uzmacius, bet tada neturejau ne vienos Lechat spalvos, tai pabandymui pagailejau pinigu :-)  dabar, jauciu, imciau, nes turiu viena Lechat spalva - laiko neblogai, tik skirtumas nuimant - jis kietas, tad trupa, o ne lupasi kaip HG. Is pradziu isgasdino, o dabar nelabai jauciu skirtumo, man sunkiau CND nusiima.

Beja, kiek imanoma stengiuosi nesluoksniuoti skirtingu spalvu, nes pastenejau, kad ilgiau nesiojant apdyla nago galiukas ir is po virsutines lenda apatine spalva, kartais gana stipriai. Be to, lengviau dengti viena spalva, nes dviem tai padaryti tolygiai. :-)

Spalvu sluosniuot dar nesu bandzius...Aciu uz komentarus del Lechat, tikriausiai reiks susigundyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 11 17, 15:15)

o aš nemažai miksu esu pridariusi:) kad prasčiau laikytų ar nusitrintu nesu pastebėjusi:) dengimo atzvilgiu irgi skirtumo nematau smile.gif
Vienu žodžiu miksai ir man ir mano klientams tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 11 18, 09:33)
o aš nemažai miksu esu pridariusi:) kad prasčiau laikytų ar nusitrintu nesu pastebėjusi:) dengimo atzvilgiu irgi skirtumo nematau smile.gif
Vienu žodžiu miksai ir man ir mano klientams tinka smile.gif

Cia jus kalbat apie viena sluosni vienos ir antra kitos? O Kaip su spalvu maisymu? Idomu butu pabandyt, bet reikia tuscio buteliuko su sepeteliu tam reikalui?

Ir dar merginos patarkit kuri tamsesne raudona is IBD ar HG matine (be perlamutro ar blizgiu) Panasi i rose garden bet gal kiek tamsesne kad butu? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2012 11 18, 23:10)
Cia jus kalbat apie viena sluosni vienos ir antra kitos? O Kaip su spalvu maisymu? Idomu butu pabandyt, bet reikia tuscio buteliuko su sepeteliu tam reikalui?

Ir dar merginos patarkit kuri tamsesne raudona is IBD ar HG matine (be perlamutro ar blizgiu) Panasi i rose garden bet gal kiek tamsesne kad butu? Aciu 4u.gif

hg black cherry berry... grazi, bet labai pretenzinga spalvyte- min 3 sluoksniai. o is lecat ta spalvyte man cia pasirode panasi i night reflection hg, ar tik man taip pasirode... blush2.gif
Atsakyti
Imeskit kas sakete HG my forbiden love per tarpininke kontakciukus jos blush2.gif labai jau noriu blush2.gif aciu!
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2012 11 18, 22:10)

pas mane raudona tamsesne nei rd roses HG stand out, be blizguciu ir perlamutru wub.gif
neradau nete tikslios spalvos. Realiai po 2 sluoksniu jinai kraujo is pristo, kai ima, spalvos rolleyes.gif Po 3 sluoksniu gal arterinio kraujo, bet ne tokia tamsi, kaip nete rodo nuotraukas
va, radau:
user posted image

o taip po 3 sluoksniu:
user posted image
P.S nuotraukos ne mano 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alincia: 19 lapkričio 2012 - 15:19
Norėjau paklausti, ar galima nusilakavus po savaitės su dilde palyginti pašerpetojusius galiukus? Neatsilups lakas dėl to?
Atsakyti