Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(poniav @ 2012 10 24, 07:07)
Mergaites, Patarkit kuri lempa geresnė?

Pagal mane tai jos abi vienodos kas liecia dziovinimo gelio. smile.gif Tik ta balta maziau navarotnesne ir pigesne.
Atsakyti
Gal galit mergaites imesti nuoroda,kokius štampukus naudojate dailei?Nes aš pirkau Krinonoj,nu negražiai išeina tos gelytes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(barboraite @ 2012 10 24, 09:13)
Gal galit mergaites imesti nuoroda,kokius štampukus naudojate dailei?Nes aš pirkau Krinonoj,nu negražiai išeina tos gelytes ax.gif

Konad.lt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(poniav @ 2012 10 24, 08:07)
Mergaites, Patarkit kuri lempa geresnė?

[i

As imciau 1, paprastesne, be navarotu,maziau shancu , kad jie greiciau pareis biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, o lako nuėmimui naudojat nuėmėją ar paprasta acetoną? Kokie + -? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aiwija: 24 spalio 2012 - 13:03
QUOTE(aiwija @ 2012 10 24, 14:03)
Mergaitės, o lako nuėmimui naudojat nuėmėją ar paprasta acetoną? Kokie + -? smile.gif

geriau spec skystis, nes paprastas acetonas gerokai dziovina nago plokstele,sausina ja.
Atsakyti
paskaičiusi šią temutę tik noriu pasitikslinti ar jūs visos pacios namuose lakuojates geliniu laku?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milow @ 2012 10 24, 14:29)
paskaičiusi šią temutę tik noriu pasitikslinti ar jūs visos pacios namuose lakuojates geliniu laku??  ax.gif

Cia musu ivairove didele, yra dirbanciu meistru , ir susigundziusiu savamoksliu sau besilakuojanciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 24 spalio 2012 - 13:40
Rodausi biggrin.gif HG runway for the money
Nu baisiai grazi,realiai sodriai zalia spalvyte.Kai ziuresit siek tiek ekrana pasukinekit.Matysis zalia spalva biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morgan: 24 spalio 2012 - 14:19
QUOTE(Morgan @ 2012 10 24, 14:56)
Rodausi biggrin.gif HG runway for the money
Nu baisiai grazi,realiai sodriai zalia spalvyte.
[i

Mesk riebesne foto, nes mazose sitose juoda spalva i tiek g.gif Radau va nete - tai "eglutes" zalumo, bet labai tiksiantis pasimaisyti su raudona Kaledoms bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 24 spalio 2012 - 14:00
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 24, 13:57)
Mesk riebesne foto, nes mazose sitose juoda spalva i tiek g.gif Radau va nete - tai "eglutes" zalumo, bet labai tiksiantis pasimaisyti su raudona Kaledoms bigsmile.gif
user posted image

Zinok ji sodriai zalia.Net mano foto nesimato pacio zalumo.Kaip egle tokia sviezia.Taviskej foto siek tiek ji per sviesi.Beje,turi savybe traukt,kaip ir visa kolekcija rudens.Reikia ploniau lakuot.
Atsakyti
QUOTE(Milow @ 2012 10 24, 13:29)
paskaičiusi šią temutę tik noriu pasitikslinti ar jūs visos pacios namuose lakuojates geliniu laku??  ax.gif

aš pati namuose 4u.gif

QUOTE(Morgan @ 2012 10 24, 13:56)

o praeitoje temoje, prieš temos pabaigą, kokios ten spalvos buvo ant nagų kur ant vienos rankos ryškiai rožinė, morkinė ir tamsiai mėlyna? Kaip spėju ta rožinė ir morkava iš HG Neon, o ta mėlyna kokia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 10 24, 16:03)
aš pati namuose  4u.gif
o praeitoje temoje, prieš temos pabaigą, kokios ten spalvos buvo ant nagų kur ant vienos rankos ryškiai rožinė, morkinė ir tamsiai mėlyna? Kaip spėju ta rožinė ir morkava iš HG Neon, o ta mėlyna kokia?  ax.gif

Alice,tai kad surasiau ten viska,sekanciam puslapi kai velniu Jolkuce dave biggrin.gif Melyna coution,rozine gossip girl,oranzine tiger blossom visos HG, mirksiukas.gif
Atsakyti