QUOTE(Pingvinukas @ 2006 02 20, 16:13)
Verta perskaityti Aleksandro Žarskaus knygas. Man labai patiko
Aš tik pirmą perskaičiau - "Aš iki gimimo", dabar galvoju, gal verta antrą nusipirkti, ar ten nesikartoja? Dar skaičiau "Jūsų mažylio sielos ugdymą", bet ji man nelabai
Truputį gailiuosi, kad jas perskaičiau jau pastojus, gal daug ką būčiau kitaip darius, bet geriau vėliau, negu niekada. Turiu "Nėščios moters vadovą", bet teko vartyti ir truputį paskaitinėti berods tuo pačiu pavadinimu, bet gerokai storesnę ir geresnę knygą, tačiau pirkti jos nemačiau
Papildyta:
QUOTE(spokasz @ 2006 08 09, 09:19)
Nebloga knyga ir "Gimdymas" ar "Gimimas" (tiksliai nepamenu, nes tik varciau), labai jau ilistruota, bet vel gana brangoka, apie 60 Lt, jei neklystu.
Rekomenduoju lietuviu autoriu L. Kiskunes ir R. Pociutes knyga "Gimdymas ir Gimimas" (apie 24Lt.) ypac toms, kas domisi kuo naturalesniu gimdymu.
Ypac ypac rekomenduoju D.Einon knyga "Ankstyvasis ugdymas" (Egmont Lietuva) - vaizdziai ilistruota patarimu knyga kaip lavinti vaiko mokymosi igudzius nuo gimimo iki seseriu metu. Tai ne patarimu knyga kaip maitinti, migdyti ar slaugyti kudiki, o judrumo, pojuciu, kordinacijos, intelekto ugdymas, mokymas bendrauti, kalbeti, pasiruosimas mokyklai ir savarankiskumo ugdymas. Knyga adaptuota Lietuvos seimai, pakankamai stora, labai aiski ir issami su konkreciais nurodymais, patarimais ir net lavinamaisiais zaidimais. Kainuoja ji vos apie 15 Lt! O turintiems kelis mazamecius vaikus yra nepamainoma, aukso vertes!
Laisvalaikio pasiskaitymams labai rekomenduociau amerikieciu psichologo J. Grejaus Knyga "Vaikai kile is dangaus" (apie 20 Lt), kuri pades suprasti kiekviena vaika ir kaip isugdyti stipria ir laisva asmenybe.
Tikiuosi, kad mano patarimai bus naudingi jums mielosios mamytes. Laukim savo stebukleliu!
"Gimdymą ir gimimą" dabar pradėjau skaityt, pradžia labai statistiška, bet tikiuos toliau bus įdomiau. O "Ankstyvųjį ugdymą" ir "Vaikai kilę iš dangaus" reikės paieškoti, knygyne neužkliuvo