Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos apie nėštumą, gimdymą ir kūdikio priežiūrą

QUOTE(Elfukas @ 2006 02 22, 11:00)
Sveikos mamytes. Norejau paklausti, gal kas nors is jusu noretu parduoti knygas Nescios moters vadovas ir Pirmieji kudikio metai (leidykla "Tyrai")? Jau praradau vilti rasti jas knygynuose (jos 1998 ir 1999 leidimo), o sviestis tai juk ziaurus kiekiai..Parasykit man, jei kas galvojat, busiu be galo dekinga: elfukas@one.lt

kaip keista kad nerandi ju nes dar neseniai kazkur maciau g.gif o nesciosios moters vadova as turiu ir kartais pasiskaityneju bet nezinau daugiau informacijos randu internete nestuke.gif
Atsakyti
Kai laukiausi nestuke.gif , skaiciau Motinos ir vaiko knyga. Man patiko ten pateikta info ir iliustracijos (ypač apie epidurini thumbup.gif , apie saremius ir ju intensyvuma thumbup.gif ). Taip viskas vaizdziai ir aiskiai. Jei kuri noresite, galesiu nebrangiai parduoti ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Turiu "Nescios moters vadovas", triju autoriu knyga, knyga kuria pasitiki tevai bei gydytojai. Kaina apie 35 lt. Man ji patinka! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2006 03 14, 15:47)
Turiu "Nescios moters vadovas", triju autoriu knyga, knyga kuria pasitiki tevai bei gydytojai. Kaina apie 35 lt. Man ji patinka!  thumbup.gif

Elfukas ją iš tavęs mielai nusipirktų....
Atsakyti
Juk as vis dar nestuke ax.gif ir knyga reikalinga!
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2006 03 14, 15:47)
Turiu "Nescios moters vadovas", triju autoriu knyga, knyga kuria pasitiki tevai bei gydytojai. Kaina apie 35 lt. Man ji patinka!  thumbup.gif

Aš šiandien kaip tik nusipirkau šią knygutę ax.gif Bet mokėjau tai apie 22 lt g.gif
Bet irgi trijų autorių Spoko ir t.t
Tai vakare jau turėsiu skaitinėjimo..Aišku ten paveiksliukų nėra, bet sakė draugė paskolins Motinos ir vaiko knyga bei nėštumo bibliją..Tai ir tas pavartysiu laikinai bigsmile.gif
Atsakyti
Tikriausiai knyga pavadinimu tik panasi g.gif
Pas mane knygoje tokie autoriai: Arlene Eisenberg, Heidi E. Murkoff, Sandee E. Hathaway, 526 psl.,1998 metu vertimo.
Noreciau dar kokios nors... ax.gif
Atsakyti
Aha, tai dvi skirtingos knygos. Aš irgi nustebau pamačiusi šitą knygą už 22 Lt ir kad autorius Spokas. Gaila, nežvilgtelėjau į jos vidų - gal informacija tokia pati?... g.gif Nors, abejoju... Tikriausiai, tiesiog sutapo knygų pavadinimai (feee, kaip neoriginalu tongue.gif ).

O kad draugė paskolins "Nėštumo bibliją" - tai thumbup.gif Labai įdomu skaityti ir žiūrėti nėštumo pradžioje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 18 kovo 2006 - 12:47
As irgi visoms rekomenduoju "Nestumo biblija"!
Labai issami ir tikrai verta 85lt.
Net lialiaus tetukas paskaito tongue.gif tad visoms nestukems rekomenduoju turet gera knyga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dea @ 2006 03 19, 13:32)
As irgi visoms rekomenduoju "Nestumo biblija"!
Net lialiaus tetukas paskaito tongue.gif  tad visoms nestukems rekomenduoju turet gera knyga  mirksiukas.gif

niekur nerandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(meistromargarita @ 2006 03 24, 19:36)
niekur nerandu verysad.gif

maciau "Nestumo biblija" Mykolo Riomerio universiteto knygynelyje. Antakalnyje, Valakupiu g. 5. Na, jei jau tokiame knygyne yra, tai "Akropolyje" knygyne irgi turetu buti. mirksiukas.gif
Atsakyti
[QUOTE]As irgi visoms rekomenduoju "Nestumo biblija"!
Net lialiaus tetukas paskaito tad visoms nestukems rekomenduoju turet gera knyga
[QUOTE][/QUOTE]
Man irgi ši knyga super.Padėta ant staliuko šalia lovos miegamajame,-visai kaip tikra biblija.Labai gera prieš naktį dar kartą paskaityti apie mažą žmogutį, pažiūrėti į jo amžiaus vaisiaus nuotraukas ar tėvelį šio to pamokinti.
Papildyta:
[QUOTE]As irgi visoms rekomenduoju "Nestumo biblija"!
Net lialiaus tetukas paskaito tad visoms nestukems rekomenduoju turet gera knyga

Man irgi ši knyga super.Padėta ant staliuko šalia lovos miegamajame,-visai kaip tikra biblija.Labai gera prieš naktį dar kartą paskaityti apie mažą žmogutį, pažiūrėti į jo amžiaus vaisiaus nuotraukas ar tėvelį šio to pamokinti.
Atsakyti