mielos mamytes gal noretumete poilsio prie juros Sventojoje uz tikrai viliojancia suma 9litai parai?
daugiau informacijos rasite www.pajuris.puslapiai.lt
arba telefonu +37060615600
pirkčiau neštumo biblija tik Klaipėdoje.
QUOTE(vikiukstis @ 2009 06 28, 15:52)
pirkčiau neštumo biblija tik Klaipėdoje.
o kiek jos kaina knygynuose?
kiek girdejau apie simta lt...
siaip pati neturiu jos bet teko vartyti, tai tikrai siulyciau isigyti nes yra viskas kas gali rupeti siuo momentu... su atvaizdais, piesiniais ir net nuotraukomis....
siaip pati neturiu jos bet teko vartyti, tai tikrai siulyciau isigyti nes yra viskas kas gali rupeti siuo momentu... su atvaizdais, piesiniais ir net nuotraukomis....
QUOTE(simuska ir naglis @ 2009 06 23, 10:10)
mazinu iki 35
mazylio knyga 28lt,siunciu(per puse siuntimas)
man kaip naujai iskeptai busimai maytei labai patiko mazylio knyga..joje radau labai daug informacijos
sveikutes,
ka maote apie knyga "Nesciosios Biblija" gal kas ka galite patarti? Tos literaturos visur pilna, kuri patikimiausia ir geriausia, kad viskas butu vienoje vietoje?
ka maote apie knyga "Nesciosios Biblija" gal kas ka galite patarti? Tos literaturos visur pilna, kuri patikimiausia ir geriausia, kad viskas butu vienoje vietoje?
mano nuomone apie sia knyga gera..cia yra viskas kas gali rupeti nesciajai, taciau as nesirinkciau tokios knygos..nes nestumas praeis ir jei gimdai pirmagimi labiau praverstu knygos kuriose aprasoma ir maziuko prieziura ..
man kaimyne dave Nestumo biblija, tai pradejau ja skaityti ir as, ir vyras
aisku dar visko neiveikiau, bet knyga patiko
aisku dar visko neiveikiau, bet knyga patiko
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.