Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos apie nėštumą, gimdymą ir kūdikio priežiūrą

QUOTE(Aggnesse @ 2009 05 06, 10:32)
labu, gal kas galetu parduoti Zarskaus knygas "As iki gimimo" ir "Gimimo slepinys"? knygynuose neberandu, o geru atsiliepimu apie jas daug girdejau  4u.gif

Radau internetiniam knygyne:
https://www.blk.lt/e...s/as-iki-gimimo
Atsakyti
QUOTE(Karolain @ 2009 04 27, 19:27)
Gal kuriai mamytei nebereikalinga Nestumo Biblija - mielai perimciau 4u.gif

Jau isigyjau, kiek perverciau tikrai puiki knyga nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolain @ 2009 05 17, 09:40)
Jau isigyjau, kiek perverciau tikrai puiki knyga nestuke.gif

As ir isigijau NESTUMO BIBLIJA , super knyga nestuke.gif daug informacijos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilyy @ 2009 05 17, 12:04)
As ir isigijau NESTUMO BIBLIJA , super knyga  nestuke.gif  daug informacijos  thumbup.gif

as taip pat neseniai ja pirkau bigsmile.gif labai issami knyga nestukei nestuke.gif
rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes mirksiukas.gif labai ieskau knygeles "Nestumo biblija" mokeciau iki 70lt.
esu Kaune.
861697589
arba per AŽ wub.gif
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif

Turiu visiškai naujutėlę "Nėštumo bibliją", nes vieną padovanojo vyras, o kitą - mama ax.gif

Jei kam įdomu, į AŽ.

Atsakyti
Pirksiu "Nestumo Biblija" esu is Klaipedos smile.gif
Galeciau siustis per pasta ar autobusa,kaip sutartumem 4u.gif
Atsakyti
Ir dar domina knygele "Greitai busime tryse". gerai butu nauja, arba kad atrodytu kaip nauja biggrin.gif
Atsakyti
tai nejaugi ta knygute net 99Lt kainuoja? blink.gif nu brangoka...
Atsakyti
as isigijau knyga
ELIZABETH FENWICK " motinos ir vaiko knyga"
pries perkant labai abejojau, nes uzsisakinejau per neta, bet tikrai nesigailiu ja isigijus nes yra neblogu patarimu nuo pat nestumo pradzios iki kol leliui suies 3 metukai ir man kai pirmas nestuke.gif tai tikrai praverte ir idomu paskaityt buvo
Atsakyti
Parduodu dvi knygas.NESCIOS MOTERS VADOVAS 10lt ir MAZYLIO KNYGA 35lt,abi uz 40atiduosiu.siunciu 860153102
Atsakyti
Gal gal kuri galite parekomenduoti gerą knygą apie nėštumą, vaikelio pirmuosius mėnesius? Kiek skaičiau Jūsų atsiliepimus, tai nebloga knyga Nėštumo biblija. Gal kokią pigesnę vertą dėmesio žinote. Planuojame pirmą vaikelį, tad klausimų dar daug iškils smile.gif
Atsakyti