Rekomenduoju nestumo biblija
Sveikos, gal kam nebereikalinga "Nestumo biblija" , siulyti i AZ
As tai pat uz "nestumo biblija", ji tokia gan nemenka, bet jau beveik i visus klausimus atsako, kartais nebereikia klausti gydytojo. Galetu ir LT ginekologai isleisti kokia knyga, kaip viskas vyksta, kur reikia kreiptis ir t.t. Nes kitos knygos apie nestuma dazniausiai parasytos uzsienio autoriu. Taigi busimos mamytes , jei nuspresite isigyti knyga, tai tik NESTUMO BIBLIJA, ir kaina normali.
gal kam nebereikia "Nėštumo biblijos" nupirkčiau Į AŽ prašom, Klaipėda
Va radau skelbimu skyriui, kad parduoda pigiau nesciosios biblija.. gal kam reikia
http://www.supermama...howtopic=434787
http://www.supermama...howtopic=434787
Sveikutes, parduociau savaja "Nestumo biblija", nes tik guli lentynoje nebeskaitoma. Gal kam reikia?
As nusipirkau " Motinos ir vaiko knyga" - pagrindiniai dalykai puikiai aprasyti
QUOTE(Spurga55 @ 2009 04 16, 10:53)
Sveikutes, parduociau savaja "Nestumo biblija", nes tik guli lentynoje nebeskaitoma. Gal kam reikia?
O kokia kainyte?
QUOTE(Spurga55 @ 2009 04 16, 11:53)
Sveiki, labai noriu sios knygos, kokia kaina?
as tai pat rekomenduoju nestumo biblija ji brangoka ,bet idomi,smulkiai viskas aprasyta
Aš tai pradžiai nusipirkau K. Cooke "Du viename" - labai patiko, trumpai ir aiškiai apie viską. tik galiu pastebėti, kad ji yra kaip koks pradžiamokslis, t.y. tokiai, kuri išvis nelabai supranta kas darosi nėštumo metu ir darysis niu tokiai kaip aš O šiandien dar nuo savo brangiausiojo gavau "Nėščiosios vadovą". Esu girdėjusi, kad ji yra ne ką prastenė už "Nėštumo bibliją", tik pigesnė ir nėra spalvotų paveiksliukų Ir dar pasiūlymas: pirkite knygas iš rankų, t.y. viena iš kitos. Kiek žinau pastarąją knygą mano brangusis pirko iš "antrų rankų" - kaina per pus mažesnė, o knyga puikios būklės
taip, geriausia pirkti is kitu ranku,pigiau gaunasi as taip pat ieskojau is ko galeciau nusipirkti,bet tuo metu neatsirado norinciu parduoti,tai teko pirkti nauja uz nemazus pinigus