nestumo metu skiaciau nescios moters vadovas ir nestumo biblija. pastaroji buvo idomesne, bet jos abi naudingos o susilaukus vaikucio labai informatyvi knyga "pirmieji treji gyvenimo metai" super
Aš tai visom mamytėms ir tėveliams rekomenduoju knygą - Rudolf Dreikurs, Vicki Soltz - "LAIMINGI VAIKAI - iššūkis tėvams"
Ji įtraukta į rekomenduojamų skaityti knygų sąrašą. Aš jau perskaičiau ir esu sužavėta, nes dirbu su vaikais ir matau kaip tie patarimai veikia Ir šiaip ją perskaičius lengviau suprasti vaiko elgesį. Ja užkrėčiau pusę savo pažįstamų.
O juk vaiko charakterį formuoja tėveliai iki trijų metukų
Ji įtraukta į rekomenduojamų skaityti knygų sąrašą. Aš jau perskaičiau ir esu sužavėta, nes dirbu su vaikais ir matau kaip tie patarimai veikia Ir šiaip ją perskaičius lengviau suprasti vaiko elgesį. Ja užkrėčiau pusę savo pažįstamų.
O juk vaiko charakterį formuoja tėveliai iki trijų metukų
Man asmeniskai pati idomiausia buvo "Nestumo biblija". Dar ir dabar kas savaite paziuriu ka raso apie kudikelio vystymasi ir apie nestukes savijauta. Mano vyras irgi visa knyga perskaite, tai irgi labai gyre, kad jam idomu buvo.
kai tik mano dienikes uzvelavo, vyras man parnese "nestumo biblija" dovanu sake jam knygyne ja kaip geriausia parekomendavo..
bet siaip tai labai esu patenkinta, daug iliustraciju, paprastai viskas isaiskinta, pasavaiciui isdestyta kas darosi su manim ir su mazuoju pilve nu iki gimdymo ir visokiu ligu dar nedaejau
bet siaip tai labai esu patenkinta, daug iliustraciju, paprastai viskas isaiskinta, pasavaiciui isdestyta kas darosi su manim ir su mazuoju pilve nu iki gimdymo ir visokiu ligu dar nedaejau
QUOTE(Giedruliukas @ 2009 02 12, 23:02)
Man asmeniskai pati idomiausia buvo "Nestumo biblija". Dar ir dabar kas savaite paziuriu ka raso apie kudikelio vystymasi ir apie nestukes savijauta. Mano vyras irgi visa knyga perskaite, tai irgi labai gyre, kad jam idomu buvo.
Sveikutes...pritariu kad "Nestumo biblija" super knyga. Mums ji taip pat gana informatyvi
QUOTE(Daugiaziede @ 2009 01 22, 22:24)
Rusu knygynuose yra labai didelis pasirinkimas knygu apie nestuma,vaiko prieziura.Lietuviu kalba knygu mazokai-viena kita..Skaiciau rusiskas.Gavau labai daug ivairios issamios informacijos ,ko negavau nei is interneto,nei is knygu lietuviu kalba..
O gal galetumete kokias nors knygute rekomenduoti. Nes man ner skirtumo kokia kalba skaityt svarbiausia, kad knyga informatyvi butu. Turiu dabar "Nesciosios moters vadova" tai man ji nepatinka nepakankamai informatyvi mano manymu (bet kaip sakoma - dovanotam arkliui i dantis neziurima )
gal kas pigiau galetu nestumo biblija perleisti? Arba mainyciau i "Seimos sveikatos enciklopedija"
Man tai pati geriausia buvo Nestumo biblija
Sveiki,esu 4 kuso psichologijos studentė. Rašau bakalaurinį darbą apie nėščiųjų emocinės sveikatos ir demografinių rodiklių ryšį. Apie nėščiųjų sveikatą psichologijoje lbai mažai tyrimų, todėl labai susidomėjau šia imtimi. Labai prašau visų būsimų mamų nepagailėti 5 minučių ir užpildyti anoniminę anketą, kurios duomenys bus naudojami moksliniams tikslams.
Anketą rasite šiuo adresu: http://www.apklausa.....php?form=18063
Iš anksto dėkoju už nuoširdžius atsakymus
Nestumo Biblija Paskutini nestumo menesi dar nusipirkau A. Vingro "pirmieji treji gyvenimo metai", irgi super knyga tik pagimdzius - viskas smulkiai aprasyta nuo A iki Z
QUOTE(kristina.jev @ 2009 02 25, 23:38)
Sveiki,esu 4 kuso psichologijos studentė. Rašau bakalaurinį darbą apie nėščiųjų emocinės sveikatos ir demografinių rodiklių ryšį. Apie nėščiųjų sveikatą psichologijoje lbai mažai tyrimų, todėl labai susidomėjau šia imtimi. Labai prašau visų būsimų mamų nepagailėti 5 minučių ir užpildyti anoniminę anketą, kurios duomenys bus naudojami moksliniams tikslams.
Anketos klausimai ir pateikti variantai keistokai suformuluoti. Ar Jūsų sveikata riboja sunkių daiktų kėlimą? Tai kuriai nėščiajai jos dabartinė būklė neriboja??? Nors jei ne nėštumas tai gal štangą moteriškė rautų Arba, kokias pašalpas gaunate? Jei esu sveika, I trimestre ir dar dirbu, tai gaunu tik algą. Žodžiu, mano kuklia nuomone anketą reiktų peržiūrėti, jei jau rašote apie
O iš skaitomų knygų turiu šias:
"Nėščiosios vadovas" ir Kas Cooke "Du viename", astaroji tiesiog nuostabi . Tai mokslinės ir grožinės literatūros veikalas. Smagiai skaitosi, puikus jumoro jausmas, labai pakelia nuotaiką. O dar kaip tik 2009 pirmame žurnalo "Mažylis" numeryje yra išleistas priedas "Žurnalo Mažylis patarėjas NĖŠTUMAS". Tai glaustai apie viską parašyta.
QUOTE(Druoja @ 2009 02 28, 21:23)
Anketos klausimai ir pateikti variantai keistokai suformuluoti. Ar Jūsų sveikata riboja sunkių daiktų kėlimą? Tai kuriai nėščiajai jos dabartinė būklė neriboja??? Nors jei ne nėštumas tai gal štangą moteriškė rautų Arba, kokias pašalpas gaunate? Jei esu sveika, I trimestre ir dar dirbu, tai gaunu tik algą. Žodžiu, mano kuklia nuomone anketą reiktų peržiūrėti, jei jau rašote apie
"Nėščiosios vadovas" ir Kas Cooke "Du viename", astaroji tiesiog nuostabi . Tai mokslinės ir grožinės literatūros veikalas. Smagiai skaitosi, puikus jumoro jausmas, labai pakelia nuotaiką. O dar kaip tik 2009 pirmame žurnalo "Mažylis" numeryje yra išleistas priedas "Žurnalo Mažylis patarėjas NĖŠTUMAS". Tai glaustai apie viską parašyta.
idomu ar bus Zurnalo MAZYLIS patarejo Nestumas tesinys (nr. 2), nes man irgi labai patiko