knygos apie nestuma ir vaikuciu auginima - labai gerai, bet kartais pateikia skirtinga informacija
QUOTE(ermin @ 2009 01 27, 10:47)
as tai nusipirkau ELIZABETH FENWICH knyga "Motinos ir vaiko knyga" nauja leidimą. Labiausiai man patiko, kad issamiai aprasytos niestumo savaites, ir, kad knyga yra nuo niestumo planavimo iki kol vaikuciui sukanka treji metukai
As irgi sita knyga siandien gavau. Spejau tik paveiksliukus perversti ir paziureti ar teisingai parasyta apie akyciu valyma (nes ankstesniame leidime buvo neteisingai apie tai parasyta), tai siame leidime viskas teisingai
Taip pat gavau "Nestumo biblija". Bus ka veikti vakarais
Man labiausiai patiko Dr Gowri Motha "Gentle pregnancy and birth" ir "Gentle first year", cia angliskai skaitancioms. Sitose knygose rasoma ir apie dvasine nestumo ir gimdymo puse, ne tik fizinius procesus
kai tik pastojau,mama padovanojo ''Nestumo Biblija''. man labai patinka,labai daug info,nuotrauku ir pan
Turiu "Nėščios moters vadovą", pirkau kai laukiausi prieš keturis metus ir tada man ta knyga labai patiko. Dabar vėl išsitraukiau ir nebepatinka man ji visiškai... per daug amerikoniškas požiūris gal kliūna, mat teko pagyvent JAV pačiai. Nors yra ir geros informacijos, apie organizmo pokyčius, gimdymo eigą. Bet pirkti jos nerekomenduočiau.
Aš turiu "Neščiosios vadovą" nebloga knyga, bet man labiau patinka "Neštumo biblija"
labai gaug info, įvairių foto, aprašyta kiekviena neštumo savaitė, tikrai siūlyčiau visosm ją įsigyti
as taippat turiu ta nestumo vadova,palygint mazai informacijos,bet parsyta kaip kiekviena menesi moteris gali jaustis
QUOTE(fresija @ 2009 02 04, 17:39)
as taippat turiu ta nestumo vadova,palygint mazai informacijos,bet parsyta kaip kiekviena menesi moteris gali jaustis
Jo , ši dalis man patiko, ypač kai iš galimų 10 blogų pojūčių, jauti tik kokius du Tada pagalvoji, kad gali būti ir blogiau...
as skaitau knygute "Du viename" - labai smagi, ir mokslines info ir siaip pasiskaitymo yra.
suskirstyta savaitemis, tai ir skaitau kiekv savaite po 1 dali.
jei kas skaite Bridzitos dzouns dienorasti - tai si knyga panasi.
suskirstyta savaitemis, tai ir skaitau kiekv savaite po 1 dali.
jei kas skaite Bridzitos dzouns dienorasti - tai si knyga panasi.
Sveikos, gal kas turite Nėščiosios bibliją arba Nėščiosios vadovą , nebereikalingą, parduoti. Būčiau labai dėkinga
siuo metu skaitau "Pirmieji treji gyvenimo metai"
http://www.almalitte.../28;book;105251
patinka, nes daug info, ir siaip, Vingro stilius man visai patinka
http://www.almalitte.../28;book;105251
patinka, nes daug info, ir siaip, Vingro stilius man visai patinka