Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos apie nėštumą, gimdymą ir kūdikio priežiūrą

Galbut kazka sudomintu ?
PIRMIEJI KUDIKIO METAI
Atsakyti
nu as kaip ir be knygu beveik apsiejau, jei ka - internetas yra 4u.gif
Atsakyti
labukas, gal kas turite knyga "Nėštumo biblija" parduoti? ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2009 01 19, 03:02)
Galbut  kazka sudomintu ?
PIRMIEJI KUDIKIO METAI

O kodel parduodat ? Nepatiko?? Dar juk neisaugot. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fasion149 @ 2009 01 22, 11:37)
O kodel parduodat ? Nepatiko?? Dar juk neisaugot. 4u.gif

Patiko ir yra daug naudingos info,bet gavome dar viena dovanu.
Atsakyti
Rusu knygynuose yra labai didelis pasirinkimas knygu apie nestuma,vaiko prieziura.Lietuviu kalba knygu mazokai-viena kita..Skaiciau rusiskas.Gavau labai daug ivairios issamios informacijos ,ko negavau nei is interneto,nei is knygu lietuviu kalba..
Atsakyti
As nusipirkaus knyga "Motina ir vaikas" iš Jonhsons. Tokia atrodo išsami ir šiaip visai patiko(kol kas) smile.gif
Atsakyti
pas mane nesciosios vadovas, trecias leidimas, labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
sveikos busimos mamytes nestuke.gif

as tai nusipirkau ELIZABETH FENWICH knyga "Motinos ir vaiko knyga" nauja leidimą. Labiausiai man patiko, kad issamiai aprasytos niestumo savaites, ir, kad knyga yra nuo niestumo planavimo iki kol vaikuciui sukanka treji metukai thumbup.gif
Atsakyti
As pirkausi G.Grünebaum.Mažylio knyga.Perleidau draugei paskaitineti.
Knygoje supažindinama su vaiko priežiūra ankstyvaisiais gyvenimo metais, kūdikio augimo tempais, mitybos įpročiais, dažniausiomis ligomis. Leidinys ypač pravers jauniems tėveliams, auginantiems mažylius, ir tiems, kurie rengiasi jais tapti.
Tai knyga apie nėštumo, gimdymo ir pirmųjų trejų vaiko gyvenimo metų laikotarpį. Čia pateikiamos rekomendacijos, kaip prižiūrėti kūdikį, kokia mityba tinkamiausia nėščiosioms ir vaikams, aptariamos mažylių auklėjimo ir sveikatos problemos.
Leidinys skiriamas būsimosioms motinoms ir tėvams bei tiems, kurie jau augina mažus vaikus. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(*Perla* @ 2009 01 27, 22:30)
Knygoje supažindinama su vaiko priežiūra ankstyvaisiais gyvenimo metais, kūdikio augimo tempais, mitybos įpročiais, dažniausiomis ligomis. Leidinys ypač pravers jauniems tėveliams, auginantiems mažylius, ir tiems, kurie rengiasi jais tapti.
Tai knyga apie nėštumo, gimdymo ir pirmųjų trejų vaiko gyvenimo metų laikotarpį. Čia pateikiamos rekomendacijos, kaip prižiūrėti kūdikį, kokia mityba tinkamiausia nėščiosioms ir vaikams, aptariamos mažylių auklėjimo ir sveikatos problemos.
Leidinys skiriamas būsimosioms motinoms ir tėvams bei tiems, kurie jau augina mažus vaikus. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O knyga sulietuvinta? Nes kaip suprantu autorius vokietis, tai ten patarimai gali buti netinkami blink.gif Ar cia tik man taip atrodo?
Atsakyti
QUOTE(*Perla* @ 2009 01 27, 15:30)
Leidinys skiriamas būsimosioms motinoms ir tėvams bei tiems, kurie jau augina mažus vaikus. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Pirkau ir sita. MAn ji labai patinka. Per pora vakaru visa perskaiciau. Ji nepalyginamai glaustesne negu kad Nescios vadovai ar nestumo biblija, bet sitoje knygoje kazkaip visai kitokia informacija. Tai ka isskaiciau is sitos knygos - man ta info labiau patiko.
Papildyta:
QUOTE(MissMartini @ 2009 01 27, 15:44)
O knyga sulietuvinta? Nes kaip suprantu autorius vokietis, tai ten patarimai gali buti netinkami blink.gif  Ar cia tik man taip atrodo?

Apie nestuma as turiu Nestumo biblija - tai tikrai nera taip, kad absoliuciai viskas tinka ir Lietuvoje, gydymo istaigose tiesiog taip nedaroma. Bet kad dauguma knygu yra verstos i lietuviu kalba, o ne lietuviu autoriu. Bet tai man dar idomiau praplesti savo zinias kaip yra ir kaip gali buti.

DAr turiu knyga Pirmieji treji gyvenimo metai - si knuga lietuviu autoriu, daug patarimu, bet man labai uzkliuvo, kad daug ir reklamos. Man kazkaip nepriimtina, kad ivardina koki produkta konkreciai naudoti. Aisku tiesiog praleidi ir viskas, bet siaip is esmes man uzkliuvo ta reklama.
Atsakyti