As tai turiu keleta knygeliu ir is visu skaitau turiu nesciosios vadova, na visai nieko rimtai, aiskiai ir paprastai parasyta viskas, taip pat gavau dovanu Du viename, tai smaiksciai, pasisaipant is saves viskas aprasyta gali ir savo ispudzius ten parasyti, vyksta toks dialogas su ten besilaukiancia mamyte, panasu truputi i Brigitos Dzons dienorasti, bet yra ir tikros informacijos na ir dar nusipirkau Vingro pirmuosius 3 gyvenimo metus, tai ir ta pradejau skaityti, labai patinka si knygute.
dayg kas labai rekomendavo "padekime augti"
Na va ir as tapau reklamos auka
Katik užsisakiau Nestumo biblija, laukiu kada pristatis
Katik užsisakiau Nestumo biblija, laukiu kada pristatis
as siuo metu skaitau nestumo biblija, man labai patinka, su paveiksliukais, graziai ir nenuobodziai aprasyta
QUOTE(Agė @ 2009 01 13, 10:22)
dayg kas labai rekomendavo "padekime augti"
Turiu sita knyga, bet ji jau ne apie nestuma. Gana issami info apie ligas, negalavimus. MAn aptinka.
QUOTE(fasion149 @ 2009 01 13, 13:07)
Turiu sita knyga, bet ji jau ne apie nestuma. Gana issami info apie ligas, negalavimus. MAn aptinka.
kaip matau temele ne tik apie nestuma :"Knygos apie nėštumą, gimdymą ir kūdikio priežiūrą, kurias verta turėti? rekomenduokite".
QUOTE(wesika @ 2009 01 13, 13:58)
as siuo metu skaitau nestumo biblija, man labai patinka, su paveiksliukais, graziai ir nenuobodziai aprasyta
ir aš noriu,reikės užsisakyt
O is kur jus perkat Nestumo biblija? Man ir reiktu
QUOTE(Agė @ 2009 01 14, 09:41)
kaip matau temele ne tik apie nestuma :"Knygos apie nėštumą, gimdymą ir kūdikio priežiūrą, kurias verta turėti? rekomenduokite".
As nenorejau tik patikslinti, kad sita knygute apie prieziura. Be jokiu blogu minciu
Tikrai knyga
Papildyta:
QUOTE(jurguze @ 2009 01 17, 12:00)
O is kur jus perkat Nestumo biblija? Man ir reiktu
As pirkau Maximoje. Kiekvienoje didesneje yra. Ir kaina palyginus su knygynais ten mazesne.