Turiu "Nestumo Biblija" ir "Nesciosios Vadova", taciau "Nestumo Biblija" labiau patinka, nes yra iliustraciju ir siaip viskas issamiau parasyta
Aš turiu Nėštumo bibliją. Užsisakiau internetu nes gyvenu ne Lt. Greitai atsiuntė. Knyga patiko, dėl tokio dalyko kad ypač pirmomis savaitėmis norėjosi sužinoti mano jausmus bei pokyčius ir leliuko augimą. O ten kaip tik viskas pasavaičiui parašyta ir kaip mama jaučiasi, kas darosi su jos organizmu, ir kaip leliukas vystosi, svoris, ilgis ir pan. Neperskaicčiau iki galo... Nežinau ar skaitysiu apie visokias ligas kurių mačiau ten milijonas aprašytas... Yra net tėčio skyrelis, bet jau toks trumpas.....
o man nereikejo net pirkti, nes draugai pasistenge per gimtadieny sudovanoti: A.Vingras ir V. Cerniauskiene " pirmieji treji gyvenimo metai", Vaiko mityba, pirmieji 18 kudykio menesiu.
tik galvoju gal kokia knyga reikia apie nestuma susirast. Bet kad internete tp nemazai informacijos yra, tai gal taip net geriau - nereiks moket
tik galvoju gal kokia knyga reikia apie nestuma susirast. Bet kad internete tp nemazai informacijos yra, tai gal taip net geriau - nereiks moket
Myliu Nestumo Biblija, knygute, kaip tik gavau dovanu, vartau kiekviena vakara
QUOTE(Srika @ 2009 01 04, 17:41)
o man nereikejo net pirkti, nes draugai pasistenge per gimtadieny sudovanoti: A.Vingras ir V. Cerniauskiene " pirmieji treji gyvenimo metai", Vaiko mityba, pirmieji 18 kudykio menesiu.
as turejau "nescios moters vadova" (lyg tai vadinas), tai buvo be galo idomu skaityti, kas pilvelyje ir su manimi vyksta. o knyga "pirmieji kudikio metai" nelabai naudojuos, nes is tiesu, nera kada skaityt, beje, ten tik bendri patarimai , kaip vaika augint, ir siaip, kiekvienas vaikutis individualus, ne pagal aprasyma
QUOTE(Srika @ 2009 01 04, 18:41)
Internete tikrai daugiau informacijos negu bet kokioje knygoje, bet man maloniau pries miega pavartyti knygute. Todel ir pirkau knyga.
kokia kaina nestumo biblijos?
QUOTE(dija78 @ 2009 01 08, 10:02)
kokia kaina nestumo biblijos?
Man taip pat nestumo biblija Knygyne kaina yra lyg ir 96Lt, as uzsisakiau internetu is puslapio pigu.lt mokejau 78Lt, pristate per dvi ar tris dienas.
Turiu ir aš "Pirmieji treji gyvenimo metai" - ką tik pradėjau skaityti. Prieš tai skaičiau nėščiosios moters vadovą. Aprašymas apie kūdikio vystymąsi nelabai patiko, bet apie gimdymą, tai gal jau mokinsiuos ir kartosiuos
O šiaip tai žurnaluose irgi labai daug gerų dalykų prirašyta Tarkim sausio mėnesio Tavo vaikas, straipsnių radom ir vyras ir aš. Tai labai džiaugiamės.
O šiaip tai žurnaluose irgi labai daug gerų dalykų prirašyta Tarkim sausio mėnesio Tavo vaikas, straipsnių radom ir vyras ir aš. Tai labai džiaugiamės.
QUOTE(vilimex @ 2009 01 08, 11:55)
Man taip pat nestumo biblija Knygyne kaina yra lyg ir 96Lt, as uzsisakiau internetu is puslapio pigu.lt mokejau 78Lt, pristate per dvi ar tris dienas.
Ačiū reikės internetu užsisakyt
QUOTE(Sarllotte @ 2009 01 02, 21:20)
Turiu "Nestumo Biblija" ir "Nesciosios Vadova", taciau "Nestumo Biblija" labiau patinka, nes yra iliustraciju ir siaip viskas issamiau parasyta
ir man patinka nestumo biblija... ir paveiksliuku daug ir siaip normaliai aprasyta viskas
O zinot toki pasakyma, kad vaiko auklejimas prasideda dar pilvuke?
Tai va noriu zinoti, ar kuri zino tokia knygele, kurioje parasyta, kaip "aukleti" vaikiuka dar pilvelyje ir tik jam gimus?
Nes girdejau, kad jei iki 3 metu nepradejai, tai jau ir nieko nepadarysi, tipo pats jau ishsiauklejo nu zodziu, galvoju reikia gi paskaityti, ka rimti zhmones ta tema raso.
Tai va noriu zinoti, ar kuri zino tokia knygele, kurioje parasyta, kaip "aukleti" vaikiuka dar pilvelyje ir tik jam gimus?
Nes girdejau, kad jei iki 3 metu nepradejai, tai jau ir nieko nepadarysi, tipo pats jau ishsiauklejo nu zodziu, galvoju reikia gi paskaityti, ka rimti zhmones ta tema raso.