"Motinos ir vaiko knyga" ir as turiu (paskolino drauge). Tai dziaugiuosi, kad ji skolinta, o ne pirkta, nes kitaip buciau prasikeikusi - visiskai pavirsutiniska ir kai kuri info netinka lietuvaitems, nes remtasi uzsieniu Drauge turi Johnsons knyga, tai ten irgi daug kas aprasyta kaip yra Sveicarijoj ar Austrijoj, na, bet paveiksliukai tikrai grazus
Geriau 60 Lt sumoketi uz menesi interneto ir kiek nori tiek informacijos susirandi per ta menesi
O aš rekomenduoju knygą:
Jackie Silberg "Kūdikio smegenų mankšta": 125 ugdymo žaidimai", Gamta 2003
Daug žaidimėlių ir veiklos, kaip užimti ir lavinti savo mažylį nuo pat gimimo. Turiu dvi knygas, nuo gimimo ir nuo 1 iki 2m. Tai pirmą nuolat pavartau. Antra dar laukia lentynoj, kol vaikis paaugs
Jackie Silberg "Kūdikio smegenų mankšta": 125 ugdymo žaidimai", Gamta 2003
Daug žaidimėlių ir veiklos, kaip užimti ir lavinti savo mažylį nuo pat gimimo. Turiu dvi knygas, nuo gimimo ir nuo 1 iki 2m. Tai pirmą nuolat pavartau. Antra dar laukia lentynoj, kol vaikis paaugs
Kai tik sužinojau, kad laukiuosi, nuėjau į knygyną ir nusipirkau vienintelę ten buvusią knygutę Marjorie Greenfield "Nėščios moters vadovas". Visai nieko, man patinka, suskirstyta mėnesiais ir šiaip nemažai visokių patarimų O šiaip ko nėra knygutėje, randu internete..
QUOTE(smileja @ 2005 08 18, 19:19)
Kai tik sužinojau, kad laukiuosi, nuėjau į knygyną ir nusipirkau vienintelę ten buvusią knygutę Marjorie Greenfield "Nėščios moters vadovas". Visai nieko, man patinka, suskirstyta mėnesiais ir šiaip nemažai visokių patarimų O šiaip ko nėra knygutėje, randu internete..
man sita knyga buvo paskoline, greit perskaiciau, bet baisiai neapsidziaugiau..visgi tos uzsienietishkos knygos kazkaip is tikruju labai pavirsutiniskai raso ir pritaikytos nesuper protingiems zmonems (tik jokiais budais nepagalvokit kad apie kuria nors is jusu, gink diev ) tik siaip mano tokia nuomone apie visas tas dideles spalvotas knygas didelem raidem, nedaug info pagal formata jeigu jau pirkciau tai kokia lietuviu autoriu ar rusu..
as turiu "nesciosios kalendorius"..na ten tik nesciajai, kainavo 10 lt, tik paziurejau super mamos on-line kalendoriu ten tas pats, tad pirkt gal ir neapsimoka, tik tiek kad visada turiu su savim, o del vaiku prieziuros, as dar per "jauna", dar tuo nesidomejau, kokiu 8 menesiuku susirupinsiu, ir tuomet vel siame skyrelyje reiks apsilankyti
pasirinkimas knygyne tikrai neblogas... ir "motinos ir vaiko knyga" man patiko ir "nesciosios moters vadovas" ivairus zurnalai - "Tavo vaikas", "Mamos zurnalas" taip, kad pasirinkimas nemazas... o dar supermamos forumas
QUOTE(gintale @ 2005 08 19, 10:18)
pasirinkimas knygyne tikrai neblogas... ir "motinos ir vaiko knyga" man patiko ir "nesciosios moters vadovas" ivairus zurnalai - "Tavo vaikas", "Mamos zurnalas" taip, kad pasirinkimas nemazas... o dar supermamos forumas
Gyvenant tokiam mieste kaip aš, ir kur tik vienas knygynas, tai surasti ką nors tikrai sunku Bet nebėda, nes internete, ir būtent supermamoj kur kas daugiau info nei knygose
As turiu "MOTINOS IR VAIKO KNYGA ,man ji labai idomi ir reikalinga ,ir ten butent yra gan svarbiu dalyku ir manau kad ten ir pati jauniausiai ir nepatyrusiai mamai butu didelis pagalbininkas
O dar yra labai neblogos daktaro Spoko knygos ,tai vadovas nesciajai ir dar viena knyga kudikio prieziura berods abi knygos kainuoja po 20 lt. Literaturos yra nemazai tik reikia pasirinkti.
O dar yra labai neblogos daktaro Spoko knygos ,tai vadovas nesciajai ir dar viena knyga kudikio prieziura berods abi knygos kainuoja po 20 lt. Literaturos yra nemazai tik reikia pasirinkti.
as nusipirkau nestumo biblija siandien man ji laaabai patiko, ziuresim kaip bus toliau
O gal kas nors galite ideti nuotrauka kaip tas nesciosios kalendorius atrodo. Buciau dekinga
QUOTE(smileja @ 2005 08 18, 19:19)
Man ši knyga nelabai patiko, kaip kažkas rašė "labai jau užsienietiška" . Labiausiai patiko žurnaliukai "Nėščia ir graži". Juos duodavo gydytojas, bei per nėščiųjų kursus.
QUOTE(joločka @ 2006 01 29, 18:44)
Man ši knyga nelabai patiko, kaip kažkas rašė "labai jau užsienietiška" . Labiausiai patiko žurnaliukai "Nėščia ir graži". Juos duodavo gydytojas, bei per nėščiųjų kursus.
O aš irgi turiu Nėščios moters vadovą.Jau visą perskaičiau ir dabar vis pagal savaites atsiverčiu,dar kartelį paskaitinėju.... Daug informacijos sudėta.
Aha tie žurnaliukai nėščia ir graži man irgi liux patiko
QUOTE(Romeo @ 2006 01 26, 10:19)
O gal kas nors galite ideti nuotrauka kaip tas nesciosios kalendorius atrodo. Buciau dekinga
As mielai ideciau to kalendoriaus nuotrauka, bet nemoku..... Gal kas pasakys, kaip tai padaryti?....
O siaip, tokiu kalendoriu jau nebeleidzia... Man paciai drauge paskolino. Bet informacija jame praktiskai sutampa su musu Supermamos Nestumo kalendoriumi.... Taip pat savaitemis aprasyti moters kuno pokyciai ir vaikelio raida. Ir nuotraukos tos pacios. Turbut Supermama tuo kalendoriumi ir remesi....