Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos apie nėštumą, gimdymą ir kūdikio priežiūrą

QUOTE(vilmanta @ 2008 12 07, 20:03)
sveikos  nestuke.gif  as turiu pasiulyti 2 knygas jeigu nesupyksite  mirksiukas.gif  4u.gif
Dr.B.Spoko draugija
Robert Needlman  "Pirmieji kūdikio metai" ir
Marjorie Greenfield  "Neščios moters vadovas"

dar turiu "Nestumo biblija" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmanta @ 2008 12 07, 21:03)
sveikos  nestuke.gif  as turiu pasiulyti 2 knygas jeigu nesupyksite  mirksiukas.gif  4u.gif
Dr.B.Spoko draugija
Robert Needlman  "Pirmieji kūdikio metai" ir
Marjorie Greenfield  "Neščios moters vadovas"

As taip pat turiu nescios moters vadova, bet man ta knyga visai atrodo nereikalinga, ten labai nedaug aprasyta, tai kas tikrai svarbu (bent jau nestukems esancioms Lietuvelej), o tiesiog bendra info, kas ir taip aisku, o ir pati knyga skirta labiau uzsienietem... dry.gif Pati nepirkciau tokios...
Atsakyti
šiuo metu kaip tik skaitau Dr. Anne Deans "Nėštumo bibliją".
Gera knyga, bet kai kas per daug sureikšminta, kai kas - ne visai iš mūsų pasaulio, man taip atrodo. O šiaip, kaip viena iš keleto - turėti tikrai verta.
Atsakyti
Ka tik uzsisakiau Nestumo Biblija. Kadangi gyvenu ne LT, tai uzsisakiau anglu kalba. rolleyes.gif Tikiuosi patiks, nes norejosi tokios paprastos knygos, kuria galeciau skaityti vakarais apsikabinusi pilveli. wub.gif
Atsakyti
Mano knygos buvo Tavo vaiko zurnalai lotuliukas.gif
Nestumo biblija ir as turiu visai nieko smile.gif
Atsakyti
Turiu Vingro ir Cerniauskienes 'Pirmieji treji gyvenimo metai'. Tiesa sakant, labai daug neperskaiciau dar, taciau nuo pacios pradzios nelabai man si knyga, gal veliau labiau patiks. Tiesiog nepatinka tai, kad rasoma, kokiu firmu daiktu reikia tureti (pvz., jei raso apie sauskelnes, tai Huggies, jei apie pientrauki, tai Avent ir pan. ). Toks jausmas, kad reklamuoja butent sitas prekes schmoll.gif Na, gal reikia isiskaityti ir toliau labiau patiks smile.gif

poster_offtopic.gif vakar Vagos knygyne maciau Nestumo Biblija uz 107lt...siaubas doh.gif
Atsakyti
Mielos mergaites 4u.gif

Noriu jusu paprasyti pabalsuoti uz mano katineli, kuris dalyvauja Kalediniame foto konkurse!

Labai aciu uz palaikyma!!!

Balsuoti galite cia:

http://www.supermama...p...&phid=15911

thumbup.gif

Is knygeliu jums rekomenduoju Alma littera knyga - NESTUMO BIBLIJA. Labai puiki knyga besilaukiancioms su spalvotomis foto ir issamiais aprasymais rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos galvoju kad ir man reikes isigyti nestumo biblija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2008 12 17, 17:54)
Turiu Vingro ir Cerniauskienes 'Pirmieji treji gyvenimo metai'. Tiesa sakant, labai daug neperskaiciau dar, taciau nuo pacios pradzios nelabai man si knyga, gal veliau labiau patiks. Tiesiog nepatinka tai, kad rasoma, kokiu firmu daiktu reikia tureti (pvz., jei raso apie sauskelnes, tai Huggies, jei apie pientrauki, tai Avent ir pan. ). Toks jausmas, kad reklamuoja butent sitas prekes  schmoll.gif  Na, gal reikia isiskaityti ir toliau labiau patiks  smile.gif

poster_offtopic.gif  vakar Vagos knygyne maciau Nestumo Biblija uz 107lt...siaubas  doh.gif

schmoll.gif Nestumo biblija tikrai brangi, taciau Pegaso knygyne ji kainuoja 10 Lt pigiau. Kai kurios perka interneto parduotuvese - maciau kaina 78 Lt. notworthy.gif Sutaupymas nemazas. Man ji pavarcius labai patiko. BIjau, kad suzavejo temu gausa, popieriaus kokybe. cool.gif

Dovanu gavau "pirmieji treji gyvenimo metai" - ziuresim kas ten gero. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Filomena S: 23 gruodžio 2008 - 17:56
as tai turiu nestumo vadova ir pirmieji kudikio metai smile.gif
Atsakyti
Prisiskaičius jūsų rekomendacijų, pirkau "Nėštumo bibliją" (Alma littera). Labai patiko VISKUOM thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Net nežinau, ką konkrečiai galėčiau pakomentuot. Nuotraukų gausa, temom, jų išdėstymu, tolerancija.

O mama padovanojo "Nėščiosios vadovą" (UAB Jotema), tai tas man nelabai. schmoll.gif Nors įžanginiam žody rašo apie tai, kaip autoriai ruošiasi sklaidyti nėštukių nerimą ir pamini visas situacijas, dėl kurių paprastai nerimaujama (ala sudalyvavau vakarėly kol dar nežinojau), va deja kažkaip nepastebėjau, kad tos situacijos būtų aptariamos ir nerimas išsklaidomas. Knygoj jaučiasi toks amerikietiškas požiūris. Stiliaus, svarbiausia nepamirškit vitaminų išgert, nu taip kibiriuką kokį. lotuliukas.gif Nuotraukų šitoje nėra, bet yra pilvelio paveiksliukai su gimdos dydžiu ir padėtim - šiti thumbup.gif , nes pirmojoj nebuvo, o norėjau pamatyt, kurioj vietoj ieškot zuikiuko smile.gif
Atsakyti
Turiu nestumo biblija, pavyko gaut su 50% nuolaida Akropolio Maximoje - uz 50 Lt. Buvo paskutinis egzempliorius, vienas lapukas paplyses, taciau kaip uz tokia kaina ciupau net negalvodama. Kol kas patinka, i pirmuosius klausimus jau radau atsakymu, kitus skyrius pasilieku velesniam nestumo laikotarpiui, kol kas tik pradzia.. blush2.gif Nors noreciau pavartyt ir kitu knygu, butu idomu palyginti rolleyes.gif
Atsakyti