Sveikutes, gal kas turite atliekama knyga:
Autorius:Eisenberg, Arlene
Antraštė:
Pirmieji kūdikio metai : [knyga, atsakanti į daugybę klausimų, kylančių tėvams kiekvieną dieną] / Arlene Eisenberg, Heidi E. Murkoff, Sandee E. Hathaway ; [iš anglų kalbos vertė J. Korolkovaitė ; iliustravo Marika Hahn]
Kaunas : Tyrai, 1999 (Kaunas : Spindulys)
Apimtis: 752 p.
ISBN 9955-01-010-X
O kiek kainuoja knygyne?As uzsisakiau internetu uz 78 lt
QUOTE(Skoria @ 2008 10 23, 11:33)
Sveikos,
as turiu Johnson & Johnson knyga "Motina ir vaikas", tai esu labai patenkinta. Ten viskas aprasyta - nuo nestumo planavimo iki vaikui sueis 3 metai. Kol kas man tos knygos pilnai uztenka
as turiu Johnson & Johnson knyga "Motina ir vaikas", tai esu labai patenkinta. Ten viskas aprasyta - nuo nestumo planavimo iki vaikui sueis 3 metai. Kol kas man tos knygos pilnai uztenka
Sveikute, o gal galetum parasyt, kur pirkai sia knyga ("Motina ir vaikas")??? ar gal kuri kita ish mergaiciu esat matę ja kur nors?
nestumo biblija ir man rekomendavo, knygynuose kaina - 99 Lt (pegasus ir baltu lanku), maksimoj - 95 Lt.
o kur internetu usakei?
o kur internetu usakei?
QUOTE(marlena24 @ 2008 11 11, 14:38)
O kiek kainuoja knygyne?As uzsisakiau internetu uz 78 lt :ax:
QUOTE(rurbe @ 2008 11 03, 14:38)
sveikutes,
gal kas turite parduoti "nestumo biblija" pigiau nei knygynuose ?
labai pagelbetumet
gal kas turite parduoti "nestumo biblija" pigiau nei knygynuose ?
labai pagelbetumet
sitoj temoj viena mergyte zinau kad pardavineja paskaityk puslapelius kelis atgal, tikrai rasi
Kai dar tik planavom savo lelių, nusipirkau "Neščiosios vadovą", o vyras man nupirko "Nėštumo bibliją". Dabar turiu abi Abi knygos man patinka, tik kitaip: Nėščiosios vadove randu daugiau ir kiek išsamesnės informacijos, o kai noriu pavartyti knygą su gražiais paveikslėlaiai, leliuko nuotraukytėm - imu Nėštumo bibliją
Uzsakinejau per pigu.lt, su pristatymu i namus kainavo 83 lt.
Padės ir video, jei labiau po tą tinklapį pasiknistumėt ))
http://video.lyga.lt...as/1e7b6ea02274
kaip jums?
http://video.lyga.lt...as/1e7b6ea02274
kaip jums?
Hmz.. as irgi nestumo biblija uzsisakiau internetu.. bet laukiu jau 2a savaite ...
QUOTE(Milagra @ 2008 11 01, 16:08)
Sveikutes, gal kas turite atliekama knyga:
Antraštė:
Pirmieji kūdikio metai : [knyga, atsakanti į daugybę klausimų, kylančių tėvams kiekvieną dieną] / Arlene Eisenberg, Heidi E. Murkoff, Sandee E. Hathaway ; [iš anglų kalbos vertė J. Korolkovaitė ; iliustravo Marika Hahn]
ISBN 9955-01-010-X
Antraštė:
ISBN 9955-01-010-X
Milagra, o si knyga tikrai gera. Nes aš skaitau tos pačios serijos Neštumo vadovas, tai man ji ne itin patinka. Forume, ir supermamos.lt portale yra daugiau naudingesnės info nei toje knygoje. Bet čia gal tik apie nėštumą, ji tokia neišsami ir nelabai pritaikyta Lietuvai. Daugiau rašo apie Amerikos praktiką, o ne patį nėštumą.
Gal su vaikučio auginimu visai kitaip.
Papildyta:
QUOTE(lincia_pincia @ 2008 11 27, 08:57)
Hmz.. as irgi nestumo biblija uzsisakiau internetu.. bet laukiu jau 2a savaite ...
o čia iš pigu.lt taip ilgai keliauja? Ar iš kur kitur tu užsakinėjai?