as irgi nusipirkau knyga "NESTUMO BIBLIJA" ir esu labai patenkinta sita knyga , nes yra visa informacija, kuri mane domina. beje, perkant Pegaso knygyne ir turint Knygu Klubo kortele, tai knygai padaro 21 lt nuolaida.
QUOTE(dovilepp @ 2008 07 02, 19:19)
sveikos, su vyru gavome dovanu dr.B.Spoko knygas "Nescios moters vadovas" ir "Pirmieji kudikio metai". taciau ta dovana dar ne pas musu, dar keliauja tai noriu jusu paklausti ar geros tos knygos, ar nebus dovana, kuri stovi lentynoje? aciu
Turiu pirmąją Jūsų parašytą knygą,tikrai neblogai,daug įdomių faktų,tik ir aš dabar užsimaniau Nėštumo biblijos
Na, kaip gerai kad cia uzklydau...kaip tik galvojau kokia knygele man geriau butu prkti... maciau knigynuose...keleta varciau...bet dabar tiksliai zinau, kad prksiu NESTUMO BIBLIJA...
Aš jau nuspirkau Nėštumo bibliją tikrai verta savo pinigėlių
QUOTE(egverb @ 2008 07 22, 13:13)
as irgi nusipirkau knyga "NESTUMO BIBLIJA" ir esu labai patenkinta sita knyga , nes yra visa informacija, kuri mane domina. beje, perkant Pegaso knygyne ir turint Knygu Klubo kortele, tai knygai padaro 21 lt nuolaida.
š ir nusipirkau Nėštumo bibliją. Knyga brangi kainavo Pegaso knygyne 99Lt su nuoplaidų kortele padarė 9lt nuolaida tai gavosi 90lt.
vakar vakare jau labai tingėjau skaityti tai tik truputi pavarčiau, tai kol kas labai patinka
laukiuosi, jau antro vaikučio, kai laukiausi pirmosios buvau visiškai žalia
man rūpėjo, kuo daugiau sužinoti apie patį nėštumą, gimdymą, vaisiaus vystymasi, tuomet pirkau Spoko"nėščios moters vadovą".
dabar jaučiuosi šiek tiek protingesnė
įsigijau naują knygą K.Cooke"du viename"-nereali knygą.
rekomenduoju visoms linksmų plaučių nėštukėms
man rūpėjo, kuo daugiau sužinoti apie patį nėštumą, gimdymą, vaisiaus vystymasi, tuomet pirkau Spoko"nėščios moters vadovą".
dabar jaučiuosi šiek tiek protingesnė
įsigijau naują knygą K.Cooke"du viename"-nereali knygą.
rekomenduoju visoms linksmų plaučių nėštukėms
manau, kad ir as isigysiu nestumo biblija
Aš turiu Nėštumo bibliją ir Nėščios moters vadovą. Dar labai labai labai faina visko naudingo paskaityti SM
o as nepirkau jokios ir nezinau ar pirksiu
As nusipirkau Nestumo Biblija, gera knyga. Taciau galima ir nieko nepirkti, nes supermamuose tiek daug informacijos , naudingos, vaizdingos.... t.t.
Na, man nestumo biblija visai nepatiko Nepasakyciau, kad labai informatyvu Sakyciau SM suteikia daugiau info + nuomoniu