Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos apie nėštumą, gimdymą ir kūdikio priežiūrą

as irgi nusipirkau knyga "NESTUMO BIBLIJA" ir esu labai patenkinta sita knyga thumbup.gif , nes yra visa informacija, kuri mane domina. beje, perkant Pegaso knygyne ir turint Knygu Klubo kortele, tai knygai padaro 21 lt nuolaida.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egverb: 22 liepos 2008 - 12:18
QUOTE(dovilepp @ 2008 07 02, 19:19)
sveikos, su vyru gavome dovanu dr.B.Spoko knygas "Nescios moters vadovas" ir "Pirmieji kudikio metai". taciau ta dovana dar ne pas musu, dar keliauja  ax.gif  tai noriu jusu paklausti ar geros tos knygos, ar nebus dovana, kuri stovi lentynoje?  blush2.gif aciu

Turiu pirmąją Jūsų parašytą knygą,tikrai neblogai,daug įdomių faktų,tik ir aš dabar užsimaniau Nėštumo biblijos ax.gif
Atsakyti
Na, kaip gerai kad cia uzklydau...kaip tik galvojau kokia knygele man geriau butu prkti... g.gif maciau knigynuose...keleta varciau...bet dabar tiksliai zinau, kad prksiu NESTUMO BIBLIJA... biggrin.gif nestuke.gif
Atsakyti
Aš jau nuspirkau Nėštumo bibliją drinks_cheers.gif tikrai verta savo pinigėlių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egverb @ 2008 07 22, 13:13)
as irgi nusipirkau knyga "NESTUMO BIBLIJA" ir esu labai patenkinta sita knyga  thumbup.gif , nes yra visa informacija, kuri mane domina. beje, perkant Pegaso knygyne ir turint Knygu Klubo kortele, tai knygai padaro 21 lt nuolaida.

š ir nusipirkau Nėštumo bibliją. Knyga brangi kainavo Pegaso knygyne 99Lt su nuoplaidų kortele padarė 9lt nuolaida tai gavosi 90lt.
vakar vakare jau labai tingėjau skaityti tai tik truputi pavarčiau, tai kol kas labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
laukiuosi, jau antro vaikučio, kai laukiausi pirmosios buvau visiškai žalia smile.gif
man rūpėjo, kuo daugiau sužinoti apie patį nėštumą, gimdymą, vaisiaus vystymasi, tuomet pirkau Spoko"nėščios moters vadovą".
dabar jaučiuosi šiek tiek protingesnė biggrin.gif
įsigijau naują knygą K.Cooke"du viename"-nereali knygą.
rekomenduoju visoms linksmų plaučių nėštukėms thumbup.gif
Atsakyti
biggrin.gif manau, kad ir as isigysiu nestumo biblija thumbup.gif
Atsakyti
Aš turiu Nėštumo bibliją ir Nėščios moters vadovą. Dar labai labai labai faina visko naudingo paskaityti SM thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o as nepirkau jokios ir nezinau ar pirksiu g.gif
Atsakyti
As nusipirkau Nestumo Biblija, gera knyga. Taciau galima ir nieko nepirkti, nes supermamuose tiek daug informacijos , naudingos, vaizdingos.... t.t. 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AngelG: 21 rugpjūčio 2008 - 18:50
man irgi sesuo patare internete ieskoti, bet kazkodel vis tiek knygos arciau sirdies... ir trauksiu pirkti tos biblijos, kad jau tokia gera wink.gif
Atsakyti
Na, man nestumo biblija visai nepatiko blush2.gif Nepasakyciau, kad labai informatyvu schmoll.gif Sakyciau SM suteikia daugiau info + nuomoniu mirksiukas.gif
Atsakyti