Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos apie nėštumą, gimdymą ir kūdikio priežiūrą

QUOTE(Svarune @ 2008 05 27, 13:57)
nu as suprantu kad as kaimiete o kas tas SM?

lotuliukas.gif SM yra SuperMama lotuliukas.gif
Atsakyti
O as nusipirkau knygute Gimdymas smile.gif kadangi vyras lietuviu kalbos nesupranta, o as uzsiknisciau viska jam versti tai labai gera knygute nes yra labai daug paveiksleliu tongue.gif ir labai lengva tada jam viska papasakoti kas ten rasoma ir kas dabar pas mus vyksta.
Bet informacijos knyguteje tai daugiau apie ta laikotarpi kai vyskta pastojimas, o jau kai viskas ivyke ir vaisiaus vystymosi raidoje tai nera pasavaiciui o po kelias savaites sumestao taip noretusi zinoti kas kiekviena savaitele vyksta g.gif del to ir naudojames SM superiniu internetiniu puslapiuku nestuke.gif
Atsakyti
Na va, nusipirkau Nestumo biblija - man super knyga, labai patinka thumbup.gif Aiskiai ir idomiai parasyta, nemazai ivairios informacijos, ypac apie paskutinius nestumo menesius, pasiruosima gimdymui, kas man dabar yra aktualu. Zodziu, nesigailiu, kad pirkau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
atsiprasau, kad gal kartosiuosi, bet kokia knyga parekomanduotumet, kad butu naudos ir zaliam busimam teveliui? 4u.gif
Atsakyti
As per visa nestuma skaitinejau Nestumo Biblija ir is tikro thumbup.gif mamai info nemazai, patarimu visokiu , teciui irgi... ir nestumo metu man pasitarnavo ir po gimdymo dar atsiversiu ne karta manau biggrin.gif
Atsakyti
sveiki;) man sese padovanojo smagia knyga "du viename" . Ji labai linksma ir surasyta visa svarbiausia informacija:) man tikrai patiko. bet sutinku su tuo kad kuo toliau tuo daugiau informacijos norisi nestuke.gif
Atsakyti
laba visoms

as dar visai nauja su savo nestuke.gif bet jau is nekantrumo nusipirkau, o tiksliau vyras padovanojo knyga "nestumo biblija", tam, kad savo smalsuma numalsinciau, tikrai rekomenduoju pasiskaitineti, daug visokios naudingos informacijos prideta, ir paveiksliuku yra, tikrai thumbup.gif liuks knygute. na dar maciau kita, labai panasia knyga -" nestumo vadovas" ar "nesciosios vadovas"-kazkaip taipp vadinasi, tik ten daugiau sauso teksto, mazai apipavidalinimo ir pan., o labiau norisi pamatyti kaip ten kas pas mus pilvely 4u.gif ax.gif tai va ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauliutia: 10 birželio 2008 - 14:12
Pastebejau, kad apie Nestumo Biblija labai nemazai geru atsiliepimu - vadinasi tikrai nebloga knyga, ir toms nestuke.gif kurios nezino ka rinktis padesim apsisprest drinks_cheers.gif
Atsakyti
pritariu mergaitems del Nestumo biblijos thumbup.gif drinks_cheers.gif ...tai pati geriausia knygute nestuke.gif ...o ir teveliai ten ras daug reikalingos informacijos smile.gif ...
Atsakyti
niu nuo savo tecio gavau dovanu 'du viename', tai labai patinka, nes ten pagal savaites aprasyta kas vyksta su lelium, o dar brolis padovanojo 'nesciosios vadovas' tai gal ir sausa knyga, bet ne paveiksliuku noriu paziureti (paveiksliuku galima paziureti ir SM mirksiukas.gif ) bet norisi daugiau info, kas galima , ko ne, mankstos nesciuju, dietos, net receptai rekomenduojami, niu labai esu patenkinta bigsmile.gif
Atsakyti
Aš irgi turiu ir "nėsčiosios vadova" ir "2 viename". Informacijos tikrai užtenka. O šiaip kiek teko vartyti, daugelis tų knygų tą pačią info pateikia, tik rašymo stilius ir piešinukų kiekis skiriasi smile.gif
Atsakyti
"nestumo biblija" labai informatyvi ir idomi knyga, ja tikrai verta isigyti smile.gif

dar labai grazi ir idomi knyga yra "gimdymas ir gimimas" - nors joje ne praktiniai patarimai, ka ir kaip daryti, bet labai idomu paskaityti apie gimdyma is istorines perspektyvos, kt. thumbup.gif
Atsakyti