Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos apie nėštumą, gimdymą ir kūdikio priežiūrą

QUOTE(Eglute;) @ 2008 05 08, 16:36)
Sveikos smamytes smile.gif

Gal galit patarti kur ieskot Nesciosios biblija knygos

labai noreciau ja isigyti  thumbup.gif

aciu 4u.gif  4u.gif

man atrodo, kad bet kuriame kngyne, bent jau "Vagoj" vakar tikrai maciau
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2008 05 08, 18:58)
man atrodo, kad bet kuriame kngyne, bent jau "Vagoj" vakar tikrai maciau

as Vagoj pirkau smile.gif Mokejau 94 Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asencija: 10 gegužės 2008 - 08:49
QUOTE(Julijasha @ 2008 04 23, 12:01)
Man irgi reikia pagalbos siuo klausimu. Na mamytes patarkit ka nors  4u.gif

Pasirinkimas tikrai nedidelis... pirkau "Pirmieji treji gyvenimo metai" (kaina knygyne 39 Lt, internete maciau ir pigiau galima parsisiusti). Po truputi skaitineju, knygele idomi, nors siek tiek ir reklamine, bet is to ka teko vartyti, man ji vistiek pasirode geriausia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo det: 10 gegužės 2008 - 12:31
as irgi vis planuoju pirkti knyga bet manau pirksiu kur viskas sudeta nuo pastojimo iki vaikelio auginima smile.gif
Atsakyti
Beje, mamytės, pigiausios knygutės Maximoje. Bent jau didžiojoje MX tai tikrai mačiau. Pigesnės kokiais 10 Litų. Ir visos čia aptartosios ten tikrai yra, tad pataupykit kitai smulkmenai ir pirkit tenai, nes produktas tai tas pats smile.gif

Atsakyti
As vakar kaip tik gavau dovanų ir "Neštumo bibliją", ir "Moters sveikatos enciklopediją". Pastarojoje yra nemažai informacijos ne tik apie moters sveikatą apskritai ir visus svarbiausius etapus (paauglystę,pastojimą,nėštumą,gimdymą ir t.t.),bet ir apie vaikelio priežiūrą, jo sveikatą.Yra ne reklaminių patarimų. Pavartykit smile.gif
Atsakyti
Mane tai drauges apipyle knygomis, tai dabar net tiek laiko neturiu skaitymui lotuliukas.gif lotuliukas.gif Isejus atostogu net nzn. ar spesiu jas visas perskaityt. ax.gif Bet faktas, kad visos jos turiniu panasios, skiriasi tikiliustracijomis biggrin.gif Bet kad naudinga pasiskaityti, tai tikrai nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre 2 @ 2008 04 25, 20:53)
sveikutes,na o as irgi neturiu jokios knygos,bet manau kad issiversiu ir be jos  g.gif  biggrin.gif cia interke tiek info,kad knygoj tiek nerasi,o beto ir pinigelius sutaupysit,nes jos nera pigios g.gif tiksliau as viena buvau pasiskolinus,visai nebloga,nepamenu pavadinimo,bet ten nieko neradau naujo ko pati nzn. o jai kyla neaiskumu tai tariuosi su gine g.gif  biggrin.gif

Nepritariu tavo nuomonei - tikrai knygoje yra viskas labiau susisteminta ir daugiau atsakymu gali rasti... Beje, tikrai smagu ja sakaityti gilintis - internetas vis tik internetu lieka, o laikas praleistas su knyga rankoje net nepalyginamas ax.gif
QUOTE(Asencija @ 2008 05 06, 13:38)
"Nesciosios biblija"  thumbup.gif  Labai knyga patiko, tiesa, dar ne visa perskaiciau, bet jau baigineju  smile.gif Viskas labai smulkiai aprasyta, nuo pat vaisiaus uzsimezgimo iki kol vaikui sueis 3 metukai  thumb_yello.gif

Del Nestumo Biblijos - ja turiu - ir pirkau ne tik sau bet ir vyrui biggrin.gif Tikrai patiko, kad ten kad ir nera taip issamiai gal kaip nescios moters vadove viskas, bet yra skyrius apie vyro pagalba nestumo metu, yra paveiksleliai, kurie vyra "uzkabliavo" tongue.gif - persklaite jau tikrai nemazai thumbup.gif Vat mes tai dar randam info ir SM ir kur kitur, pas savo gines, o vyrui tikrai vertetu duoti paskaityti sia knyga thumbup.gif - tai didele pagalba jam padedanti suprasti kas vyksta ir kuo jis gali padeti wub.gif Beje, Maksimoje pirkau smile.gif

QUOTE(omrita @ 2008 05 07, 18:52)
Sveikos, kas domisi dvasiniu nestumu, tai labai rekomenduociau paskaityti:
A.Žarskus "Aš iki gimimo"
A.Žarskus "Gimimo slėpinys"
Nuostabios knygos, atgaiva sielai... wub.gif

reikes paieskoti ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo opalė: 16 gegužės 2008 - 12:20
As dabar suku galva, kokia knyga apie vaikucio auginima isigyt. Dauguma busimu mamyciu, kaip suprantu, nepatenkintos ''Motinos ir vaiko knyga'', o man ji tokia faina pasirode... blush2.gif Daug paveiksliuku - o man patinka ''vaizdine medziaga'', idomu pamatyt, kaip taisyklingai maitint, kaip atrodo vaikuciu isberimai ir pan, o net tik pasiskaityt, nes manau, vien is aprasymu sunku isivaizduot... Dar knygyne pavarciau ''Nestumo biblija'' - irgi labai nebloga pasirode, daugiau informacijos, idomiai pateikta. Bet man knygos apie nestuma jau nebereikia, nes nestumas eina i pabaiga, taigi ir knygu apie tai jau prisiskaiciau... Dabar man reikia knygutes apie mazylio prieziura pirmaisiais gyvenimo metais. Kaip manot, ar verta pirkt del to ''Nestumo biblija''? g.gif
Beje, visoms patariu uzsukt i Pegaso knygynus, nes ten knygos pigesnes. Be to, yra tokia ''Knygu klubo'' klubo kortele (ji galioja Pegaso knygynuose), su kuria pvz. Nestumo biblija kainuoja 78 lt, kai kituose knygynuose ji kainuoja apie 90 lt
Atsakyti
o daktare kuriai nors kokia ypatinga knygele siule?ar bet kuria pirkti ???
Atsakyti
QUOTE(Svarune @ 2008 05 24, 16:03)
o daktare kuriai nors kokia ypatinga knygele siule?ar bet kuria pirkti ???

man tai gydytoja pati nesiule nieko del knygu, o ir as neklausiau jos.. beje, patare neskaityti SM.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu as suprantu kad as kaimiete o kas tas SM?
Atsakyti