as irgi nusipirkus knyga DU VIENAME, man ji taip pat patinka del smagaus tono, humoro dozės,ir informacijos yra,suzinai svarbiausius dalykus,tuo labiau,kad man tai pirmas nestumas.
Taigi,as savo pasirinkimu patenkinta
QUOTE(Kristina A-A @ 2008 03 03, 21:35)
nes pati nuo kovo 17-31 einu atostogų, tai tipo mano atostogų metu gali viską sutvarkyti, nes dabar davė dvi savaites kad įrodyt savo darbo efektyvumą.
kažkaip ramiau pasidarė kai su mama pasikalbėjau, kad nebijot tada imt biliotenio ir viskas kai blogai jaučiuosi, pirmą mėn sirgdama su angina pravaikčiojau pati nežinodama kad laukiuosi, antrą jau vemdama. per daug aukojau savo sveikatą dėl darbo
kažkaip ramiau pasidarė kai su mama pasikalbėjau, kad nebijot tada imt biliotenio ir viskas kai blogai jaučiuosi, pirmą mėn sirgdama su angina pravaikčiojau pati nežinodama kad laukiuosi, antrą jau vemdama. per daug aukojau savo sveikatą dėl darbo
As turiu ir Nestumo biblija ir Nescios moters vadova ir Motina ir vaikas. Tai mano nuomone tokia, kad iliustruota graziausiai ir idomiausiai tai tikrai Nestumo biblija. Motina ir vaikas (j&j) tai man siek tiek gal net per vaikiska....O Nescios moters vadovas, nepatiko, kad neiliustruota, bet info joje tikrai daug!
Aš tai irgi labai nerekomenduoju pirkti Elizabeth Fenwick
"Motinos ir vaiko knyga. Praktiškas vadovas tėvams apie vaiko auginimą iki trijų metų", kurią išleido "Alma littera", - kad tą leidyklą kur griausmas trenktų!
Gavau šią knygą dovanų vakar. Irgi labai nusivyliau. Tai dar dabar putoju Ir labai gaila dovanojusio žmogaus, nes praktiškai veltui išmesti nemenki pinigai. Informacijos yra minimaliai, daug ką žinojau ir nebūdama nėščia, o įdomesnės specifinės informacijos pasigedau. Be to, paliktos angliškos (ar amerinkoniškos) realijos, pavz., kad į dekretą išeinama nuo 27 sav. ar kad mokymus būsimiems tėveliams rengia kažkoks Nacionalinis centras. Negi nebuvo galima suderinus su autore skliausteliuose nurodyti lietuvišką realybę atitinkančius duomenis?
Dvi vertėjos, dvi redaktorės ir viena korektorė nesugebėjo išgaudyti visų klaidų - kai dukart užrašytas tas pats klausimas apie kūdikio lytį, o atsakoma apie geriausią amžių gimdymui ir liemenukus... O vienoje vietoje net likęs neišverstas angliškas sakinys. Be to, man atrodo, kad iš knygos "iškrito" du puslapiai apie 9, 10 ir 11 savaites. Vienu zodžiu, gėda "Alma literai", darosi visiški chalturiščikai, negerbiantys savo skaitytojų apskritai, nei nėščiu moterų konkrečiai, tarsi mums ir taip nebūtų, kur pinigus leisti
Labai norėčiau "Nėštumo biblijos", ale irgi tos pačios "Alma litteros" leista, tai jau baugu bus pirkti
"Motinos ir vaiko knyga. Praktiškas vadovas tėvams apie vaiko auginimą iki trijų metų", kurią išleido "Alma littera", - kad tą leidyklą kur griausmas trenktų!
Gavau šią knygą dovanų vakar. Irgi labai nusivyliau. Tai dar dabar putoju Ir labai gaila dovanojusio žmogaus, nes praktiškai veltui išmesti nemenki pinigai. Informacijos yra minimaliai, daug ką žinojau ir nebūdama nėščia, o įdomesnės specifinės informacijos pasigedau. Be to, paliktos angliškos (ar amerinkoniškos) realijos, pavz., kad į dekretą išeinama nuo 27 sav. ar kad mokymus būsimiems tėveliams rengia kažkoks Nacionalinis centras. Negi nebuvo galima suderinus su autore skliausteliuose nurodyti lietuvišką realybę atitinkančius duomenis?
Dvi vertėjos, dvi redaktorės ir viena korektorė nesugebėjo išgaudyti visų klaidų - kai dukart užrašytas tas pats klausimas apie kūdikio lytį, o atsakoma apie geriausią amžių gimdymui ir liemenukus... O vienoje vietoje net likęs neišverstas angliškas sakinys. Be to, man atrodo, kad iš knygos "iškrito" du puslapiai apie 9, 10 ir 11 savaites. Vienu zodžiu, gėda "Alma literai", darosi visiški chalturiščikai, negerbiantys savo skaitytojų apskritai, nei nėščiu moterų konkrečiai, tarsi mums ir taip nebūtų, kur pinigus leisti
Labai norėčiau "Nėštumo biblijos", ale irgi tos pačios "Alma litteros" leista, tai jau baugu bus pirkti
QUOTE(radhi @ 2008 03 04, 17:12)
gal sakau jiems koki atsiliepima reik parasyti? Na kad zinotu ir sh...nemaltu
QUOTE(marke @ 2008 02 25, 11:38)
O as turiu "nesciosios vadovas" ir visai patenkinta esu
gera knyga nors ir amerikietiška.
Turiu šią knygą. Tiek nėštumo metu, tiek pirmąjį mažylio mėnesį ji man labai pagelbėjo. Tikrai verta tų pinigėlių.
QUOTE(viskas_bus_gerai_ @ 2008 02 27, 19:19)
O tai ka tada rekomenduotum skaityti apie kudikelio prieziura iki 1-3metuku?
nestumo metu nieko neskaiciau tik super mamose info paziuredavau ir tiek,nes jauciausi gerai kaip ir be pilvo. o knyga apie vaiko auginima pirkau bet neprireike,labiau verta knyga tureti mapie vaiko ligoniuko prieziura,nes tada rik mastyti ka jam galima valgyti,kokia temperatura normali ir t.t.
Kiek pavarciau ir paskaiciau nestumo biblija,ji man didelio ispudzio nepadare,
tikrai yra geresniu knygu, cia mano nuomone
QUOTE(sirdelle @ 2008 03 15, 10:41)
Kiek pavarciau ir paskaiciau nestumo biblija,ji man didelio ispudzio nepadare,
Be to, kaina ne iš mažųjų - per 90 lt. Nors smagu pavartyti, ryškios nuotraukytės, iliustracijos
Turiu knygą: Pirmieji
Treji
Gyvenimo
Metai.
Gamintojas Alma littera
Pavadinimas Pirmieji treji gyvenimo metai
EAN kodas -
Autorius -
Vertėjas -
Publisher -
Išleidimo metai 2007
Puslapių skaičius 544
Įrišimas Kietas
Aprašymas Kaip auginti sveiką naujagimį, kūdikį, mažą vaiką?
Kodėl visus vaikus būtina skiepyti?
Kaip atpažinti dažniausiai pasitaikančius negalavimus ir suteikti pirmąją pagalbą?
Ką ir kiek duoti valgyti? Kaip elgtis su nevalgiu vaiku?
Kodėl žindymas niekuo nepakeičiamas?
Ko reikia ramiam vaiko miegui?
Kas tas nenuilstantis tyrinėtojas? Kaip jam sukurti saugią aplinką?
Kaip lengviau prisitaikyti prie darželio?
Tai dar ne viskas yra daug daugiau aprasymų.
Treji
Gyvenimo
Metai.
Gamintojas Alma littera
Pavadinimas Pirmieji treji gyvenimo metai
EAN kodas -
Autorius -
Vertėjas -
Publisher -
Išleidimo metai 2007
Puslapių skaičius 544
Įrišimas Kietas
Aprašymas Kaip auginti sveiką naujagimį, kūdikį, mažą vaiką?
Kodėl visus vaikus būtina skiepyti?
Kaip atpažinti dažniausiai pasitaikančius negalavimus ir suteikti pirmąją pagalbą?
Ką ir kiek duoti valgyti? Kaip elgtis su nevalgiu vaiku?
Kodėl žindymas niekuo nepakeičiamas?
Ko reikia ramiam vaiko miegui?
Kas tas nenuilstantis tyrinėtojas? Kaip jam sukurti saugią aplinką?
Kaip lengviau prisitaikyti prie darželio?
Tai dar ne viskas yra daug daugiau aprasymų.
QUOTE(dovile01 @ 2008 03 03, 15:21)
O ar ji verta tokių pinigų? Gal kas turit? Bent jau senesnį leidimą?
turiu sia knyga kai laukiausi pirmojo vaikucio ta knyga man labai praverte ir suteike daug naudingos informacijos
ir parduoti kol kas nezadu, nes manau, kad gali prireikti, kai lauksiuosi antro vaikucio neseniai draugei paskolinau, tikiuosi jai ta knyga irgi bus tokia naudinga kaip ir man
manau nestnmo biblija verta tokios kainos