Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos apie nėštumą, gimdymą ir kūdikio priežiūrą

QUOTE(linele.m @ 2008 02 23, 21:49)
Sveikuts as irgi vakar paskambinau i Alma Litterata, man sake ,kad 02 25 pasirodys "Nestumo Biblija" Pegaso knygynuose. Tai naujas leidimas, papildytas  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  laukiu nesulaukiu ja isigyti

smile.gif ir as ir as ir as tokios noriu, butinai ir man viena egzemplioriu palikit biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , kiek klausiau draugiu - jau esamu mamyciu, tai visos tik sita ir giria thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O as turiu "nesciosios vadovas" ir visai patenkinta esu smile.gif
Atsakyti
visiskai labai nerekomenduoju knygos "Motinos ir vaiko knyga" grazus paveiksliuaki ir kaina, daugiau nieko gero ten nera, daug klaidu, nelogisku dalyku, be to kai kurie dalykai tokiam elementariam lygyje parasyti kad net nezinau...mazadug tokio lygio patarimai kaip kad "nedekite kates i mikrobange, nes gali nudvesti" aisku, kiekvienoj knygoj galima rast ka nors naudingo, bet moket tokai kaina...neverta tikrai.
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2008 02 27, 18:57)
visiskai labai nerekomenduoju knygos "Motinos ir vaiko knyga" grazus paveiksliuaki ir kaina, daugiau nieko gero ten nera, daug klaidu, nelogisku dalyku, be to kai kurie dalykai tokiam elementariam lygyje parasyti kad net nezinau...mazadug tokio lygio patarimai kaip kad "nedekite kates i mikrobange, nes gali nudvesti" aisku, kiekvienoj knygoj galima rast ka nors naudingo, bet moket tokai kaina...neverta tikrai.

O tai ka tada rekomenduotum skaityti apie kudikelio prieziura iki 1-3metuku?
Atsakyti
http://www.almalitte...8;book;105251#1

as tai turiu sita, ir ji man visai nieko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2008 02 27, 19:19)
O tai ka tada rekomenduotum skaityti apie kudikelio prieziura iki 1-3metuku?

as irgi turiu ta kur sirdele parase. Visai nieko. Aisku, irgi reikai ismest kai kuriuos dalykus (na pvz ten rasoma, kad kudikio negalima buciuoti, nes tipo bakteriju uznesi smile.gif)) be to ten kartais susidaro jausmas , kad kokia farmacijos kompanija sumokejo autoriams (Huggies ir Avent labai jau reklamuoja) bet siaip info nemazai pateikta. As dar is mamos pasiemiau ta sena B.Spoko kaip ji ten vadinasi neprisiminsiu, bet musu mamu laiakis tik viena beveik ir buvo smile.gif
Atsakyti
Aš tik patvirtinsiu, kad Kaune, MOLE, Pegaso knygyne tikrai jau yra "Nėštumo biblija".
Atsakyti
Sveiki
Jau pasirode knygynuose antrasis sios paklausios knygos "Nėštumo biblija"leidimas
Baltos lankos (Akropolis, Kaunas) apie 91Lt
Pegasas (Molas, Kaunas) - 85Lt
www.knyguklubas.lt nariams - 78.20Lt
Atsakyti
O ar ji verta tokių pinigų? 4u.gif Gal kas turit? Bent jau senesnį leidimą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovile01: 03 kovo 2008 - 15:21
mano draugė turi-labai patenkinta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2008 03 03, 16:28)
mano draugė turi-labai patenkinta drinks_cheers.gif

Tokios knygos - labai jau subjektyvus dalykas... g.gif Aš jau porą knygų nėštumo tema turiu, tad nesu tikra, ar man trečios reikia. cool.gif Viena vadinasi "Du viename", tik vat autorės pavardės nelabai pamenu - Kaz Cooke, berods blush2.gif Man ši knyga - NEREALI thumbup.gif Tokia mano charakterį atitinkanti ax.gif Su gera humoro doze. Netgi ciniško humoro. ax.gif O vat "Nėščios moters vadovas" - doh.gif fool.gif Toko nesveiko patoso pilna ("Ach, manyje nauja gyvybė..."), kad vos vieną sykį ir teatsiverčiau. Reiks kam perdovanoti ( hihihi.gif ) arba parduot papigiai.

Ramunita> O gal žinai patikimo motyvus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dovile01 @ 2008 03 03, 15:49)
Viena vadinasi "Du viename", tik vat autorės pavardės nelabai pamenu - Kaz Cooke, berods  blush2.gif Man ši knyga - NEREALI  thumbup.gif

Kaip tik siandien Vln buvau knygyne paieskot knygu (viena turiu pasiskolinusi) ir tikejausi tos forume isgirtos biblijos, bet neradau. Uztat nusipirkau "Du viename". Tikrai visai nieko, taip greitai skaitos, taip linksmai parasyta. As tai manau, kad dabartiniame informacijos pasiulos amziuje informacijos visada bus per mazai doh.gif arba kitas dalykas, ta informacija daznai priestaraujanti. Tai va, ko man toje knygoje pritruks, rasiu kitoje (skolintoje), internete, taip pat SM.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėnulė: 03 kovo 2008 - 15:56