Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos apie nėštumą, gimdymą ir kūdikio priežiūrą

QUOTE(Armana @ 2008 01 14, 15:38)
Nėščiosios moters vadovą (2 pataisytą ir papildytą knygą)

Va šitą ir aš turiu. Labai gera knyga. thumbup.gif

O vaiko auginimui, šiandien varčiau daug knygų knygyne, bet labiausiai patiko šita, ją ir pirksiu. Patiko, kad pakankamai detaliai apie pirmus metus rašo, bet tuo pačiu yra ir apie antrus, trečius.

http://www.sviesa.lt...et.php?id=44861
Atsakyti
Turiu tris knygas - Nėščios moters vadovas, Motinos ir vaiko knyga ir Nėštumo biblija. Tai labiausiai šiuo metu (kelios savaitės pilvelyje) man patinka Nėštumo biblija. Tikrai išsamiai parašyta, nėra jausmo, kad gabalai info "iškąsti", tipo "jus pykins" - bet kodėl, tai jau nerašysim. Gera ir Nėščios moters vadovas, labai fainu tonu parašyta, irgi daug info, pateikiamos alternatyvos (kas geriau - plyšt ar kirpt smile.gif ) Motinos ir vaiko knyga šiuo metu naudos nelabai duoda, gal pravers kai mažiukas ateis.
Dar man labai patinka Gimimas - ten daugiau kaip nuotraukų albumas - kaip mažiukas atrodo pirmosiomis valandomis, kaip po savaitės ir t.t. Ir info nemažai parašo šalia tų nuotraukyčių... Knyga tam, kad geriau įsivaizduotumėm, kas ten viduje pas mus darosi smile.gif
Atsakyti
MB nusipirko spec knygele... vyrams apie nestuma! lotuliukas.gif Tai ten viskas kaip kirviu tasyta, esminiai faktai, be paveiksliuku, bet vyrams taip labiau suprantama, be jokiu isvedziojimu.
Vadinasi rodos "Blokes guide to the pregnancy", jam labiau priimtina negu normali knyga apie nestuma
Atsakyti
Man MB nupirko Mažylio knyga. tai kiek pavarčiau ir paskaičiau tai ji man thumbup.gif
Atsakyti
Aš turiu nėščios moters vadovą... Knyga kaip knyga, bet nelabai infotmatyvi, o ir informacija nevisada tiksli ir naudinga.

Aš draugei esu padovanojus pastojimo proga "Nėščiosios bibliją" - tai ten tai tikrai gera knyga ir verta sumokėtos sumos. Viskas aiškiai, smulkiai.. thumbup.gif Tikrai tai pati geriausia knyga - palydovė šiuo svarbiu gyvenimo momentu.. nestuke.gif
Atsakyti
as turiu nestumo biblija, nors ir ne nestuke.gif dar blush2.gif bet jau pakankamai informacijos is ten gavau thumbup.gif thumbup.gif tikrai labai sauni knyga drinks_cheers.gif aisku, itariu neatsispirsiu pagundai ir dar kokiu knygu nusipirksiu, tada bus su kuo palygint lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai buvau nescia, turejau "nestumo biblija". brangi, bet nesigailejau, kad nupirkau. o po gimdymo nusipirkau "Nuobodziausia ir zavingiausia veikla" ir neradau ten beveik nieko naudingo. knyga skirta atsilikeliam amerikieciu karjerisciu vaikams... gal ir negraziai skamba, bet siulymai nekreipti demesio i kudykio verksma, nepratinti prie meiles mano manymu yra absurdas. be to ir nurodymai ka vaikas tam tikro menesio turi moket isvis neatitinka realybes, mano ir draugu vaikai viska daro bent keliais menesiais anksciau. visa kita informacija yra elementari ir labai pavirsutiniska. praverte tik pirmosios med pagalbos teikimas. patarciau nepirkti sitos knygos. dabar ieskau ko nors geresnio,,, ko nors tikrai gero... gal yra panasiai mastanciu mamu, kurios zino ka ngalima butu pasirinkti? smile.gif
Atsakyti
MISELIS ODENAS
"GIMDYMO ATGIMIMAS.Koks galetu ir turetu buti?"
Si knyga- tai mazas stebuklas, verciantis is naujo permastyti, kas yra gimdymas ir kaip reiketu gimdyti. Suzanne Arms

F.LEBOYER
“Gimimas be prievartos“

ROMUALDAS SEMETA
"Gimties dvasingumas"

Tai knygos kurias verta perskaityti, jei galvojate ne tik apie save, o ir kaip padeti savo vaikeliui viso nestumo ir gimdymo metu. Siuose knygose rasomea apie tai, kas siais laikais dazniausiai nutylima...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 7aistukas7: 31 sausio 2008 - 13:15
As turiu Alma littera isleista " Johnson's motina ir vaikas" , naudinga knyga su spalvotom iliustracijom , nuo nestumo pradzios iki jau gimusio kudikio raidos.
Atsakyti
nerandu knygynuose Nestumo biblijos, turbut pasibaige tirazas.gal kam jau nebereikia? noreciau nusipirkti.jei kas turi atliekama arciau siauliu tai atsiliepkit
Atsakyti
As ir turiu Nėščiosios moters vadovą cool.gif . Na visai nieko ten ta knyga. Reiketu turbut pavartyt ta nestumo biblija. Gal ir verta nusipirkt. Juk naudingos informacijos niekada nebus per daug 4u.gif
Atsakyti
Jei kas skaito angliskai, tai patariu lankyti www.babycenter.com

Tai yra super savaitinis kalendorius.

Atsakyti