Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos apie nėštumą, gimdymą ir kūdikio priežiūrą

Man tai labiausiai patiko Nestumo kalendorius, ten viskas parasyta kaip leliukas pilvelyje vystosi. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2007 10 25, 23:28)
perskaiciau visa nestumo biblija  smile.gif nebloga visai  ax.gif 
kitos rasot kad jos nerandat... as tikrai labai lengvai ja isigijau  ax.gif

Kur isigijai? Gal jau nebereikia? smile.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes ir besiruosiancios jomis buti smile.gif Va siandien nusipirkau knyga "Motinos ir vaiko knyga", kamputyje parasyta netgi "naujas leidinys". Tad pavarciau ir pastebejau kad ta knyga lygiai tokia pat kaip kad mama turejo kai laukesi, o tai buvo pries 9 metus smile.gif viskas atitinka, kiekvienas puslapis smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės ir ne tik. Gal kas žinote kur galima įsigyti "Nėštumo bibliją", gal jau kam nereikalinga ir galėtumėte parduoti?
Atsakyti
gal kas galit atlygintinai perleisti "nestumo biblija"?jei ka, i privata, Veiksmas Vilniuje smile.gif
Atsakyti
Visos pageidauja "Nestumo biblijos". Tai ko leidykla biznio neverda? A? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenelex @ 2007 11 01, 15:08)
Sveikutes mamytes ir besiruosiancios jomis buti smile.gif Va siandien nusipirkau knyga "Motinos ir vaiko knyga", kamputyje parasyta netgi "naujas leidinys". Tad pavarciau ir pastebejau kad ta knyga lygiai tokia pat kaip kad mama turejo kai laukesi, o tai buvo pries 9 metus smile.gif viskas atitinka, kiekvienas puslapis smile.gif

Aš norėjau tos knygos, kai Lietuvoj buvau rugsėjo mėn - Klaipėdoj niekur negavau... Draugai padovanojo knygą "Nėščios moters vadovas" - kaip sakant, dovanotam arkliui į dantis nežiūrima, bet man ta knyga nelabai schmoll.gif Trūksta informacijos...
Atsakyti
QUOTE(Drusia @ 2007 11 25, 15:10)
Aš norėjau tos knygos, kai Lietuvoj buvau rugsėjo mėn - Klaipėdoj niekur negavau... Draugai padovanojo knygą "Nėščios moters vadovas" - kaip sakant, dovanotam arkliui į dantis nežiūrima, bet man ta knyga nelabai  schmoll.gif Trūksta informacijos...

pastebejau kad tu irgi is Londono,o tu anglisku knygeliu apie vaikus neskaitai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Drusia @ 2007 11 25, 14:10)
Aš norėjau tos knygos, kai Lietuvoj buvau rugsėjo mėn - Klaipėdoj niekur negavau... Draugai padovanojo knygą "Nėščios moters vadovas" - kaip sakant, dovanotam arkliui į dantis nežiūrima, bet man ta knyga nelabai  schmoll.gif Trūksta informacijos...

Jo,as irgi turiu sia knyga,man irgi nelabai,labai nedaug aprasyta apie nestuma,na man nelabai.
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2007 11 25, 16:00)
pastebejau kad tu irgi is Londono,o tu anglisku knygeliu apie vaikus neskaitai? g.gif

Ieškojau iš pradžių pirkti - kažkaip man nelabai patiko tos knygos (aš žiūrėjau WH Smith). Dabar šefas davė paskaityt knygą - tokia truputį su humoru, bet man vistiek nelabai mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas vartete "nestumo biblija" ir "nestumo kalendoriu", kuria labiau rekomenduotumete, bandyciau "senio salcio" paprasyti ax.gif tik idomu ar ras bent kuria is siu dvieju... g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(lioniukė @ 2007 11 28, 17:40)
gal kas vartete "nestumo biblija" ir "nestumo kalendoriu", kuria labiau rekomenduotumete, bandyciau "senio salcio" paprasyti ax.gif tik idomu ar ras bent kuria is siu dvieju... g.gif ?

As tai dar neradau schmoll.gif
Atsakyti