Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos apie nėštumą, gimdymą ir kūdikio priežiūrą

Yra knygyne toks kūdikio albumas, brangokas bet labai labai gražus.Ten galima nuotraukytes klijuoti, visokios datos ir pan.
Kūdikio albumas
Atsakyti
QUOTE (molli @ 2003 12 18, 17:03)
Yra knygyne toks kūdikio albumas, brangokas bet labai labai gražus.Ten galima nuotraukytes klijuoti, visokios datos ir pan.
Kūdikio albumas

Labai fainas dalykėlis. Jei Dievas duos, ir susilauksiu kudikelio butinai nusipirksiu (ar paprasysiu dovanu tongue.gif ). Beje, mano drauge laukiasi, jau 8 menuo. Bus tikrai gera dovana wink.gif
Atsakyti
QUOTE (smulkute @ 2003 12 18, 15:46)
O gal kas žinot, kur galima įsigyti gražų nėščiosios dienoraštį?
Taip pat įdomu ir dėl vaiko dienoraščio. Aplėkiau pagr. Vilniaus knygynus- neradau sad.gif .

kūdikio albumą galima įsigyti allma litera knigyne (vilniuje-Gedimino pr. ar tai 13 (ant kampo salia makdonaldo). iejus i knigyna reikia eiti iki pat galo, kur yra knygutes vaikams ir ten ant palanges rasi padeta kudikio albumą.. jo kaina apie 41 lt jei uzsisakysi is anksto tai mokesi 38 lt. dar gali nusipirkti neseniai atsidariusioje universalines parduotuveje ten yra knigynas pirmame aukste irgi rasi... tiek as maciau.. o del nescios mamos dienorascio tai tokio irgi neteko matyt... cia kazkuri mama siule grazius internetinius puslapiukus i kuriuos atsispausdinusi galetum rasyt savo isgyvenimus ir pan.
Atsakyti
QUOTE (smulkute @ 2003 12 18, 17:46)
O gal kas žinot, kur galima įsigyti gražų nėščiosios dienoraštį?
Taip pat įdomu ir dėl vaiko dienoraščio. Aplėkiau pagr. Vilniaus knygynus- neradau sad.gif .

As turejau nesciosios kalendoriu. Tox pastatomas, kiekvienai savaitei yra aprasas, kaip jauciasi mazylis ir kaip jauciasi mamyte + iliustracija rolleyes.gif Lux dalykelis, o sone kiekvienai dienai tusti laukeliai dienorasciui rasyti. Pries metus pirkau Kauno centriniame knygyne, panasiu laiku. Isleido "Vasario leidykla" 1999 m.
Atsakyti
QUOTE (viksrelis @ 2003 04 17, 07:03)
Norėjau jūsų paklausti, ar skaitot kokia pažintinę knygą apie nėštumą, gimdymą?

Aš pati labai dažnai, beveik kasdien --Resize_Images_Alt_Text--, varciau knygą "Motinos ir vaiko knyga" --Resize_Images_Alt_Text-- . Joje nemažai informacijos apie vaisiaus tyrimus, vystymąsi, nėščiosios mitybą, miegą, kūdikio skiepus, kraitelį, aprengimą, maudymą ir daug kitų gerų patarimų --Resize_Images_Alt_Text-- ; labai daug iliustracijų. ČIA galite pasižiūrėti patį knygos turinį.
Tik truputi brangoka, apie 60 lt kainuoja, bet to ji tikrai VERTA!!!

--Resize_Images_Alt_Text--

Super knyga thumbup.gif Iskart suzinojus kad laukiuosi nusipirkau, tikrai negaila tu isleistu 63 lt. Laikau prie lovos ir kas vakara pavartau, o ir vyras su malonumu paskaitineja. Viskas aiskiai ir issamiai. Uztai kai anksciau nusipirkau pigia "sportas, nestumas, sveikata", tai perverciau 1 karta ir numeciau- beverte.
O gailincioms pinigeliu galiu pasakyt kad viska galima rasti internete. thumbup.gif
Atsakyti
Man pati geriausia buvo ir yra "Nescios moters vadovas". Tiesiog idealiai kiekviena situacija aprasyta, bet kokios informacijos gali gauti. Kaip kokia biblija visa nestuma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (mamuska @ 2004 04 14, 13:12)
QUOTE (viksrelis @ 2003 04 17, 07:03)
Norėjau jūsų paklausti, ar skaitot kokia pažintinę knygą apie nėštumą, gimdymą?

Aš pati labai dažnai, beveik kasdien --Resize_Images_Alt_Text--, varciau knygą "Motinos ir vaiko knyga" --Resize_Images_Alt_Text-- . Joje nemažai informacijos apie vaisiaus tyrimus, vystymąsi, nėščiosios mitybą, miegą, kūdikio skiepus, kraitelį, aprengimą, maudymą ir daug kitų gerų patarimų --Resize_Images_Alt_Text-- ; labai daug iliustracijų. ČIA galite pasižiūrėti patį knygos turinį.
      Tik truputi brangoka, apie 60 lt kainuoja, bet to ji tikrai VERTA!!!

--Resize_Images_Alt_Text--

Super knyga thumbup.gif Iskart suzinojus kad laukiuosi nusipirkau, tikrai negaila tu isleistu 63 lt. Laikau prie lovos ir kas vakara pavartau, o ir vyras su malonumu paskaitineja. Viskas aiskiai ir issamiai. Uztai kai anksciau nusipirkau pigia "sportas, nestumas, sveikata", tai perverciau 1 karta ir numeciau- beverte.
O gailincioms pinigeliu galiu pasakyt kad viska galima rasti internete. thumbup.gif

Na man iš pradžių šita knyga patiko, gražūs paveikslėliai ir panašiai, bet gimus dukrytei perverčiau - informacijos visais mažai.O vat nusipirkau (Tokia kaip nėščiosiso moters vadovas) atrodo vadinasi pirmieji kūdikio metai, tai labai gera knyga thumbup.gif thumbup.gif Daug aktualių klausimų , aprašyta apie kiekvieną mėnesį kaip lialiukas vystosi ir aplamai daug info. apie visokias ligas ir daR DAUG APIE KĄ.o KAINUOJA 40 LT.taIGI DAUG GERESNĖ NEGU MAMOS IR VAIKO KNYGA.aNTRĄ KART TIKRAI NEPIRKČIAU, NA NEBENT UŽ KOKIUS 10 LT. laugh.gif tongue.gif
Atsakyti
As irgi pirkau ir Nescios moters vadova ir Pirmuosius kudikio metus, yra daug geru patarimu thumbup.gif , bet vistiek is knygos vaiko neuzauginsi, patarciau vadovautis taip pat ir savo intuicija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Vukas @ 2004 04 16, 10:27)
patarciau vadovautis taip pat ir savo intuicija biggrin.gif

clap_1.gif kartais mamos net nesuvokdamos, tiesiog intuityviai pasielgia taip kaip kudikiui geriausia, svarbu tik nepanikuoti ir pasitiketi savim.

Mes irgi turim Motinos ir vaiko knyga, bet nepirkau o is puskes pasiskolinau. del to, kad labai idomu ten, kur kudikio ir gimdos ismatavimai su vaisiais ir uogom lyginami. Va musiskis dabar braskes dydzio (panasiai) tai mes 2.gif braske vadinam biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (asara @ 2004 04 16, 06:21)
Man pati geriausia buvo ir yra "Nescios moters vadovas". Tiesiog idealiai kiekviena situacija aprasyta, bet kokios informacijos gali gauti. Kaip kokia biblija visa nestuma thumbup.gif

Man taip pat pati geriausia knyga - "Nescios moters vadovas". Ten kiekviena situacija aprasyta, radau atsakymus i visus iskilusius klausimus. Pirmojo vaiko teko lauktis toli nuo namu, patarimu is mamos ar draugiu negalejau gauti, tad man ta knyga buvo didziausia patareja (vien intuicija besilaukiant ypac pirmo vaiko neprisivadovausi, kiekvienas skausmelis atrodo kaip didziausia tragedija tongue.gif ). Dabar laukiuosi antro, turiu keliata kitu knygu nesciosioms, bet jos visos guli padetos i sona, skaitalioju tik "Nescios moters vadova" smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andrea: 18 gegužės 2004 - 08:45
o as noreciau pasiulyti lenku ginekologo-akuserio Wlodzimierz Fijalkowski knyga "Gimdymo dovana".tai knyga apie tai,kaip atsiranda,vystosi ir auga zmogus iki isvysta saules sviesa.tikrai verta paskaityti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 27 birželio 2004 - 21:55
Aš irgi turiu šią knygą. Visai nieko. Tik buvo bajeris, kad vienas skyrius buvo latviškai parašytas - knygine pakeitė. Tad būkit atsargios, galimas ir toks brokas.
Atsakyti