QUOTE(Rianka @ 2007 08 30, 10:11)
O kur pirkai "Nėštumo bibilją"?
Nes čia nėštukės sako, kad jų jau niekur nebėra, nes pasibaigęs tiražas....
Nėštumo bibliją pirkau prieš kokius 5 mėnesius Akropolio knygyne "Baltos lankos".
QUOTE(Simiva @ 2007 09 02, 14:10)
sveikutes
,
as pries kelias dienas nusipirkau kalendoriu - dienorasti busimai mamai "Stebuklo laukiant", man visai nebloga pasirode - nedidele knygute, aprasytos su paaiskinimais visos nestumo savaites, palikta vietos ivairioms savo pastaboms rasyti, o ir kaina padori 11.63 Lt
O vat tokiu knygų man negana
kaip pradedančiajai, trumpai pasiskaityti gal ir neblogai - bet tiek trumpai pasiskaityti galima ir ineternete, kad ir "nėštumo kalendoriuje". man patinka geros knygos kur nemazai mediciniškai visko paaiškinta. Netgi sakyčiau "nėščios moters vadovas" man buvo nepakankamai išsamus... bet čia kiekvienam savo
QUOTE(Elfinasta @ 2007 09 12, 12:30)
As perskaiciau tris skolintas knygas: Nesciosios moters vadova, kuris visai patiko, nes issamiai aprasyta, kaip, kada jausiesi, ko tiketis ir pan. Yra dalyku, su kuriais nesutinku, bet niekuo negalima aklai vadovautis
Kita knyga tai vienas pirmuju Spoko leidimu apie vaiko auginima "Pirmieji kudikio metai". Daug geru patarimu, bet daug ir sovietines propagandos, kaip antai "praustis karta i savaite, valgyt kas 4 val.,
vaika migdyti tik ant pilvo ". Irgi reikia filtruot.
O trecioji, didele iliustruota knyga su gaugybe graziu piesinuku ir siek tiek geru patarimu, gimdymo vaizdeliais ir pan. Eme ir uzstrigo pavadinimas...
jėtus kaip baisu - visose dabartinėse knygose randu, kad tai griežtai draudžiama, kad uždraudus šią praktiką stipriai sumažėjo staigios kūdikių mirties sindromų.
gerai, kai skaitai tokią knygą ir atrenki, ką atmesti. tačiau neturinčioms pakankamai info, tokia knyga gali ir klaidinti
gerai, kad radau šį komentarą
dabar nepirksiu šios knygos, o ji buvo pretendentų sąraše...
ir atsiprašau kitų, kad negaliu perleisti "nėštumo biblijos", nes pati vis dar
ir skaičiuoju dienas iki gimdymo, o toje knygoje ir apie vaikučio priežiūrą yra pradinės info - reikia pasistudijuoti