Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos apie nėštumą, gimdymą ir kūdikio priežiūrą

QUOTE(zvirbliukas @ 2007 08 16, 17:16)
lotuliukas.gif

"Du viename" jau perskaičiau, dabar skaitau "Nėščiosios biblija", tai tikrai "Du viename" įdomiau skaitosi, tik tiek, kad ten nėra nuotraukų jokių, kaip biblijoje.

Aš kadangi nebegavau "Nėštumo biblijos", tai nusipirkau "Du viename". Nu ištiesų nebloga knyga, o paveiksliukai kad irgi piešti, bet bajeringi smile.gif Ypač patiko kur nupiešta nėščia moteriškė ir į visą jos kūną nupiešta daug daug rodyklių, o apačioje parašyta: "Strijų buvimo vietos 39 savaitėje". Juokas labai paėmė, aišku bus visai nejuiokinga, jei pačiai taip atsitiks smile.gif
Atsakyti
Siandien nusipirkau nestumas ir gimdymas knyga, perverciau visai nebloga thumbup.gif
Atsakyti
HELP! HELP! HELP! help.gif help.gif help.gif

mergaites vilnietės, kurios turite "Nėštumo bibliją", gal galėtumet duoti ją atsišviesti? blush2.gif

būčiau beprotiškai dėkinga blush2.gif

jei kuri galite padaryti mane laiminga ir palengvinti mano nestuke.gif , parašykite į a/ž blush2.gif
Atsakyti
na, as nestuke.gif nusipirkau dvi knygas - nescios moters vadova (storaji ir isliustruota leidima) ir nestumo biblija. nestumo biblija kazkur dvigubai brangesne, bet nepalyginti idomesne skaityti, ir daug daugiau informacijos. taip pat artima tai, kad nestumo biblija rasyta britu autoriu, o tai artimiau musu sistemai ir europietiskam suvokimui.

dabar idomu butu isgristi, kokia knyga yra gera apie vaikucio prieziura? man tu psichodeliniu - telepatiniu knygu nerekomenduokit schmoll.gif as linkusi i patariamasias - medicinines thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhani: 29 rugpjūčio 2007 - 22:30
[quote=Zhani,2007 08 29, 23:24]
na, as nestuke.gif nusipirkau dvi knygas - nescios moters vadova (storaji ir isliustruota leidima) ir nestumo biblija. nestumo biblija kazkur dvigubai brangesne, bet nepalyginti idomesne skaityti, ir daug daugiau informacijos. taip pat artima tai, kad nestumo biblija rasyta britu autoriu, o tai artimiau musu sistemai ir europietiskam suvokimui.

O kur pirkai "Nėštumo bibilją"? g.gif
Nes čia nėštukės sako, kad jų jau niekur nebėra, nes pasibaigęs tiražas.... verysad.gif
Atsakyti
Kas laukiasi dvynuku, galiu rekomenduoti knyga "A Contented house with Twins".Pirmoji knyga, kuria maciau apie dvynukus. Man patinka.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif ,
as pries kelias dienas nusipirkau kalendoriu - dienorasti busimai mamai "Stebuklo laukiant", man visai nebloga pasirode - nedidele knygute, aprasytos su paaiskinimais visos nestumo savaites, palikta vietos ivairioms savo pastaboms rasyti, o ir kaina padori 11.63 Lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Simiva @ 2007 09 02, 14:10)
sveikutes 4u.gif ,
as pries kelias dienas nusipirkau kalendoriu - dienorasti busimai mamai "Stebuklo laukiant", man visai nebloga pasirode - nedidele knygute, aprasytos su paaiskinimais visos nestumo savaites, palikta vietos ivairioms savo pastaboms rasyti, o ir kaina padori 11.63 Lt  ax.gif

o kur čia pirkai?knygyne kokiam ar ir prekybos centruose jų yra?
Atsakyti
QUOTE(jurgixe @ 2007 09 04, 15:23)
o kur čia pirkai?knygyne kokiam ar ir prekybos centruose jų yra?

as Pegaso knygyne pirkau mirksiukas.gif
Atsakyti
As perskaiciau tris skolintas knygas: Nesciosios moters vadova, kuris visai patiko, nes issamiai aprasyta, kaip, kada jausiesi, ko tiketis ir pan. Yra dalyku, su kuriais nesutinku, bet niekuo negalima aklai vadovautis mirksiukas.gif
Kita knyga tai vienas pirmuju Spoko leidimu apie vaiko auginima "Pirmieji kudikio metai". Daug geru patarimu, bet daug ir sovietines propagandos, kaip antai "praustis karta i savaite, valgyt kas 4 val., vaika migdyti tik ant pilvo verysad.gif ". Irgi reikia filtruot.
O trecioji, didele iliustruota knyga su gaugybe graziu piesinuku ir siek tiek geru patarimu, gimdymo vaizdeliais ir pan. Eme ir uzstrigo pavadinimas... doh.gif doh.gif
Atsakyti
Labutis,
gal kuriai jau nebereikia "nesciosios Biblijos" blush2.gif ir noretum ja parduoti??? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dianczik @ 2007 09 12, 15:31)
Labutis,
gal kuriai jau nebereikia "nesciosios Biblijos" blush2.gif  ir noretum ja parduoti??? smile.gif

o gal knygynuose kuri matet? negi jau niekur nera? g.gif
Atsakyti