Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos apie nėštumą, gimdymą ir kūdikio priežiūrą

Sveikos merginos,

Gal kuri matėte Kaune kokiam nors knygyne pirkti "Nėštumo bibliją"???
Tai gražiai jinai išreklamuota visų, o pirkti niekur nebėra unsure.gif
Atsakyti

Aš tai turiu motinos ir vaiko kmygą. Ji superinė thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildusia2 @ 2007 08 06, 09:29)
Sveikos merginos,

Gal kuri matėte Kaune kokiam nors knygyne pirkti "Nėštumo bibliją"???
Tai gražiai jinai išreklamuota visų, o pirkti niekur nebėra  unsure.gif

Ieškojom neseniai dovanoms, tai irgi niekur neradom, o vienam knygyne sakė kad baigėsi jos tiražas verysad.gif
Reikia tikėtis ir laukti kad vėl išleis mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai nestumo metu viska radau ''moters sveikata'' thumbup.gif superine knyga visiem gyvenymo atvejams, kaip sportuoti, kaip numesti svori, kaip maitintis, visos ligos kamuojancios moteris: simtomai, kaip gydyti. gimus vaikuciui skaiciau ''pirmieji kudikio metai'' neboga knyga, bet yra geresniu,
Atsakyti
aš irgi pirkčiau nėštumo bibliją 4u.gif gal kuriai nebereikia?
Papildyta:
QUOTE(wow @ 2007 08 03, 10:20)
va sita "Du viename" man ir thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif o nei Nestumo biblijos, nei Nescios moters vadovo Klaipėdoj nusipirk neimanoma  doh.gif  nei vienam knygyne nera unsure.gif  visos ispirktos ir tirazas dar is naujo neisleistas doh.gif

ar yra pirkti knygynuose? o gal kas parduoda?
Atsakyti
Pasiskolinau is "patyrusios" nestukes "Nestumo biblija" - Super! thumbup.gif
Atsakyti
šiandien vėl pradėjau skaityti "Nėščios moters vadovą". na ne knyga, o š... bash.gif: nervai nelaiko bash.gif: nieko gero neparašyta, jokių "tolkovų" patarimų schmoll.gif

tai šitos tikrai niekam nerekomenduoju schmoll.gif
Atsakyti
Rekomenduoju mamytems ir teveliams perskaityti sia knygas:

1. Jūsų mažylio sielos ugdymas (Elizabeth Clare Prophet)
2. Kaip pagimdyti tobulą kūdikį (Omraam Mikhaël Aïvanhov)
Atsakyti
aš skaitau "du viename" ,geresnė nei "nėščios moters vadovas",patarimų praktinių daugiau, susisteminta viskas smile.gif

QUOTE(Teologas @ 2007 08 16, 12:57)

1.  Jūsų mažylio sielos ugdymas (Elizabeth Clare Prophet)
2.  Kaip pagimdyti tobulą kūdikį (Omraam Mikhaël Aïvanhov)

dėkui, visad ieškojau panašių knygų mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 08 16, 15:50)
aš skaitau "du viename" ,geresnė nei "nėščios moters vadovas",patarimų praktinių daugiau, susisteminta viskas smile.gif
dėkui, visad ieškojau panašių knygų mirksiukas.gif  4u.gif

lotuliukas.gif

"Du viename" jau perskaičiau, dabar skaitau "Nėščiosios biblija", tai tikrai "Du viename" įdomiau skaitosi, tik tiek, kad ten nėra nuotraukų jokių, kaip biblijoje.
Atsakyti
QUOTE(Teologas @ 2007 08 16, 11:57)

man tai jau vien pavadinimas "tobulas" kudikis kazkaip berysio skamba. doh.gif kazkaip man norisi normalaus kudikio, o ne tobbulo. kvepia visokiom neissipildziusiom teveliu vsajonem, kurias vaikiukas tures realizuoti. nu, bet gal laaaabai klystu, reiks knygyne paieskoti, pavartyti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Teologas @ 2007 08 16, 12:57)

1.  Jūsų mažylio sielos ugdymas (Elizabeth Clare Prophet)

Skaičiau abi, antroji visai patiko, tik labai jau ji teorinė, bent jau man nelabai pavyko įgyvendinti rekomendacijos. Gražu pasvaigti apie tobulus sodus tobuloms būsimoms mamoms...
O pirmoji man tokia sektantiška net pasirodė g.gif Žarskus priimtiniau rašo 4u.gif , bent jau man. Dar yra "Dvasinis vaikų auklėjimas", man neprilipo irgi. Per griežta ten metodika mano akimis.
Užtat "Mažylio tramdymas" - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ne viską galėčiau taikyt, bet nuleisti sau kertelę kartais padeda. O "Kaip lepinti vaiką" man irgi kažkodėl nepatiko schmoll.gif
Gaila, neskaičiau "Du viename", nors ir neplanuoju nėštumo, bet sudomino biggrin.gif
Teko matyti "Nėsčios moters vadovo" kitą leidimą, tai ten thumbup.gif , nors ir mano turėta visai nieko. "Pirmieji kūdikio metai" - nelabai...
Belieka pasidžiaugti, kad kai buvau nestuke.gif dar nebuvo "Nėštumo biblijos", subankrutuočiau galutinai per knygų pirkimą lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemini: 16 rugpjūčio 2007 - 23:48