Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos apie nėštumą, gimdymą ir kūdikio priežiūrą

QUOTE(ema88 @ 2007 05 30, 21:20)
sveikutes,

as isigijau Niestumo biblija ir Niescios Moters Vadovas- tai siu dvieju knygu kombinacija-VISKAS ko jums gali prireikti niestumo metu!!!!!! SUPER!! as tai l. patenkinta. thumbup.gif
dar turiu Pirmieji Kudikio Metai- tai visom patarciau, kurios laukiasi pirma karta isigyti!!!!!!! SUPER!!!
daug praktiniu patarimu...ir informacijos... thumbup.gif

As irgi abi sias knygutes skaitineju.Nestumo biblija pirkau, o kita drauge paskolino.Ir tikrai esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
man pilnai uztenka Nestumo biblijos, dar net neperskaiciau visos blush2.gif dar + internetas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
Visai neseniai nusipirkau gera knyga. Vadinasi "Mažylio knyga". Autorė Gabriele Grunebaum. Išleista tik šiais metais. Leidykla "Šviesa".
Ši knyga apie nėštuma, gimdyma ir pirmus 3 vaikelio metus.
Šiaip tikrai rekomenduočiau, nes visokiu įdomių ir praktiškų dalykų yra.
smile.gif
Papildyta:
Sorry, apgavau, knyga leista pernai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juurgita R. @ 2007 06 06, 21:37)
Sveikos mergaites,
Visai neseniai nusipirkau gera knyga. Vadinasi "Mažylio knyga". Autorė Gabriele Grunebaum. Išleista tik šiais metais. Leidykla "Šviesa".
Ši knyga apie nėštuma, gimdyma ir pirmus 3 vaikelio metus.
Šiaip tikrai rekomenduočiau, nes visokiu įdomių ir praktiškų dalykų yra.
smile.gif
Papildyta:
Sorry, apgavau, knyga leista pernai  blush2.gif

Neapgavai 2007m knyga ax.gif

va ji
user posted image
Leidykla: Šviesa
Išleidimo metai: 2007
Formatas: 17x21 cm
ISBN: 5430042072
Puslapių skaičius: 374
Įrišimas: Kietas

Iš vokiečių kalbos vertė Liucija Mongin

Knygoje supažindinama su vaiko priežiūra ankstyvaisiais gyvenimo metais, kūdikio augimo tempais, mitybos įpročiais, dažniausiomis ligomis. Leidinys ypač pravers jauniems tėveliams, auginantiems mažylius, ir tiems, kurie rengiasi jais tapti.

labai ciotka knyga thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melana: 12 birželio 2007 - 18:18
O aš apsėjau be jokių knygų. Man padėjo internetas, draugės ir mama. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zhyrapha_ @ 2007 06 13, 14:42)
O aš apsėjau be jokių knygų. Man padėjo internetas, draugės ir mama.  ax.gif

sutinku,kas sitie patarejai yra thumbup.gif bet kartais noris paprasciausiai gerai isitaisyti ir paskaityti knyga smile.gif
Atsakyti
As labai likau patenkinta Nesios moters vadovu, ir isigyjau Pirmieji kudikio metai man ji pravercia, zinoma interneta radau begale naudingos informacijos, bet tiesiog kartais norisi ir gera knyga paskaityti, o jai dar ji naudinga tai isviso super:)
Atsakyti
niestumo biblija man labai patiko, jau beveik visa perskaiciau. pries skaitydama galima buvo sakyti kad as zalia buvau visiem tiem dalykam, man pirmas niestumas, o dabar jau drasiai ir kitom galiu patarti kai ka thumbup.gif plius niescios moters vadovas. jei ko nerasit pirmoje, tai rasit antroje thumbup.gif manau kad daugiau jokios ir nereikia schmoll.gif na nebent po gimimo angelelio nusipirkt kokia apie mazylio prieziura atskirai mirksiukas.gif sekmes visom niestukem 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Labai noreciau pasiteirauti gal kas turetu parduoti knyga "Nestumo biblija" Vilniuje?
Gal perskaite ir nereikia ar pan... kiek suprantu kas pardavinejo jau yra parduota.. ax.gif
Atsakyti
Po poros savaiteliu jau busiu Lietuvelej!!!! biggrin.gif Tai pirmu taikiniu leksiu i knygyna isigyt lietuvisku knygeliu apie nestuma, gimdyma, nes anglu kalboj vis tiek yra zodziu kuriu nezinau blush2.gif Mums dar tik 13 savaiciu, bet pilvukas jau didokas nestuke.gif kol kas informacijos semiuos is interneto, bet smagu butu ir kokia knygele paskaityt thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liaulia: 04 liepos 2007 - 08:31
Bet kiek pasiskaitinejau labiausiai isgyre knyga Nestumo biblija, pradejau per knyginus lakstyti po to ir skambinetis-niekur nebera ir niekaip nesulaukia sios knygutes. Pasiskambinau Alma litera leidyklai-atsake kad nebeleidzia ir kol kas tikrai neturi... tai net nuliudau, gerai jau pavyko nupirkti is kitos mamytes 4u.gif dekui jai ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Nescios moters vadovas irgi neblogai biggrin.gif Nors mano manymu jos ten daugiau ar maziau visos vienodos 4u.gif per amziu amzius moterys gimdo ir dviracio cia neisrasi g.gif blush2.gif tos knygos skiriasi nebent tik informacijos stoka. Pati turiu Nesciosios moters vadova, bet vis dar pavaikstau po knygynus, pavartau... kad ten viskas tas pats ... biggrin.gif
Atsakyti