Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos apie nėštumą, gimdymą ir kūdikio priežiūrą

As irgi skaitau NESTUMO BIBLIJA, ir is tiesu esu labai patenkinta thumbup.gif
Daug informacijos tiek apie nestuma, tiek apie pirmuosius kudikio gyvenimo menesius.
Kiekviena savaitgali atsiverciu, pasiskaitau, ka naujo mano maziukas ismoko, patikrinu, ar teisingai mano gydytoja mano nestuma priziuri tongue.gif , ir siaip pakankamai daug koncentruotos ir aiskios informacijos randu.
Tik galeciau sesti ir daugiau paskaityt blush2.gif - as tik paskaitau pagal tema, kas tuo metu aktualu ax.gif
Atsakyti

Klausimelis, kaip tu parsisiuntei? Man duoda toki atsakyma
*** We're sorry, but this item can't be delivered to the country you selected. You can enter a different delivery address above, or you can remove the item from your order by changing its quantity to 0, then clicking the Update button. ***
girdejau, kad amazon nesiuncia CD i lietuva, nes tipo labai padirbineja, bet kad knygu!
[/quote]

Mes pirmąkart knygas siuntėmės i Colorado (JAV), o sekančius kartus - į kauną..Kažkaip problemų nekilo..atsiųsdavo...
O dėl CD, tai muzikinius ir dvd siunčia,- nesiunčia tik softo... Gal pabandyki jiems zinute su klausimu nusiusti, kazka juk visvien atsakys.
Būtum prieš keletą savaičių parašiusi, būtume i vieną užsakymą galėję sudėt, doh.gif nes patys laukiam knygučių, tik šįsyk apie ankstyva ugdyma:)
Parašyki ar pavyks užsisakyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, as skaitau NESTUMO BIBLIJA.Dar nusipirkau
1.JUSU VAIKAS
2.AS IKI GIMIMO labai patinka!
3.AS AUGINI SAVO VAIKA
4.PIRMIEJI KUDIKIO METAI

Apie kudikius knygas tai tik pavartau.Susislaviau puse knygyno, kadangi pirmieji vaikuciai nestuke.gif
Atsakyti
Aš taip pat turiu Nėštumo Biblija thumbup.gif Pačioje nėštumo pradžioje pusę jos perskaičiau vienu prisėdimu, tai dabar neturiu ką skaityti blush2.gif Patinka man ji, kad be nėštumo, joje aprašoma kūdikio priežiūra pirmais mėnesiais.
Atsakyti
QUOTE(saulyte_gelyte @ 2007 04 23, 18:02)
As irgi skaitau NESTUMO BIBLIJA, ir is tiesu esu labai patenkinta  thumbup.gif
Daug informacijos tiek apie nestuma, tiek apie pirmuosius kudikio gyvenimo menesius.
Kiekviena savaitgali atsiverciu, pasiskaitau, ka naujo mano maziukas ismoko, patikrinu, ar teisingai mano gydytoja mano nestuma priziuri  tongue.gif , ir siaip pakankamai daug koncentruotos ir aiskios informacijos randu.
Tik galeciau sesti ir daugiau paskaityt  blush2.gif  - as tik paskaitau pagal tema, kas tuo metu aktualu  ax.gif

oi as neturiu tos knygos bet maciau kad ji labai faina thumbup.gif kai busiu nestuke.gif butinai reiks isigyt
Atsakyti
Sveikutes, nupirkciau knyga ''nestumo biblija'' gal kam jau nereikia arba turi dvi.
Atsakyti
aš esu nusipirkusi knygą "Nėštumas ir gimdymas", kurioje radau visus atsakymus į man rūpimus klausimus. smile.gif
Atsakyti
As pries pastodama labai norejau kokios knygos apie nestuma bet dabar visus atsakimus i man rupimus klausimus randu SM ax.gif
Atsakyti
QUOTE(briga2 @ 2007 05 11, 16:16)
Sveikutes, nupirkciau knyga ''nestumo biblija'' gal kam jau nereikia arba turi dvi.

parduoda butent sita knyga 4u.gif
Atsakyti
pigiau nei knygyne pirkčiau knygą "Nėštumo biblija" ir D.Einon "Ankstyvasis ugdymas" . Gali būti naudotos mirksiukas.gif
rasyti i az
Atsakyti
sveikutes,

as isigijau Niestumo biblija ir Niescios Moters Vadovas- tai siu dvieju knygu kombinacija-VISKAS ko jums gali prireikti niestumo metu!!!!!! SUPER!! as tai l. patenkinta. thumbup.gif
dar turiu Pirmieji Kudikio Metai- tai visom patarciau, kurios laukiasi pirma karta isigyti!!!!!!! SUPER!!!
daug praktiniu patarimu...ir informacijos... thumbup.gif
Atsakyti
as irgi ziurejau pirmieji kudikio metai.tai tikrai thumbup.gif verta nusipirkti mirksiukas.gif
Atsakyti