Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos apie nėštumą, gimdymą ir kūdikio priežiūrą

QUOTE(indi_111 @ 2007 02 28, 18:39)

ar vis dar knyga neparduota?
Atsakyti
QUOTE(GAJANA @ 2007 03 04, 23:57)
ar vis dar knyga neparduota?

Vis dar neparduota .
Cia kelios merginos labai norejo, bet gal apsigalvojo, kad nebeatsiliepia g.gif
Tai jei nori, prasom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indi_111 @ 2007 03 05, 15:32)
Vis dar neparduota .
Cia kelios merginos labai norejo, bet gal apsigalvojo, kad nebeatsiliepia  g.gif
Tai jei nori, prasom 4u.gif

o as turiu nesciosios moters vadovas 2 knygas smile.gif tai gal nori keisti, na ir as dar tau kazkiek primokeciau, nes tavoji brangesne wink.gif
Atsakyti
QUOTE(GAJANA @ 2007 03 05, 18:31)
o as turiu nesciosios moters vadovas 2 knygas smile.gif tai gal nori keisti, na ir as dar tau kazkiek primokeciau, nes tavoji brangesne wink.gif

Kad zinok man jau nelabai aktualu knygos apie nestuma, nes jau kita savaite gimdyti rosiuosi nestuke.gif
Dabar ieskau knygu apie vaiku auginima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indi_111 @ 2007 03 06, 10:06)
Kad zinok man jau nelabai aktualu knygos apie nestuma, nes jau kita savaite gimdyti rosiuosi  nestuke.gif
Dabar ieskau knygu apie vaiku auginima  4u.gif

aaaaaaaaaaa bigsmile.gif o tai uz kiek parduotum jau pritaikius nuolaida? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(GAJANA @ 2007 03 06, 15:16)
aaaaaaaaaaa  bigsmile.gif o tai uz kiek parduotum jau pritaikius nuolaida? wink.gif

Knygynuose kainuoja apie 90 Lt. as siulau uz 60 Lt. ax.gif
Jei ka domina tai rasykit i az, gal dar truputuka nuleisiu 4u.gif
Atsakyti
Na jei vis dar neparduota, tai imu uzh 60LT ir nesideru. Be to esu ish Kauno.

QUOTE(indi_111 @ 2007 03 06, 17:05)
Knygynuose kainuoja apie 90 Lt. as siulau uz 60 Lt.  ax.gif
Jei ka domina tai rasykit i az, gal dar truputuka nuleisiu  4u.gif

Atsakyti
As taip pat kai tik su zinojau kad laukiuosi nusipirkau taip pat labai gera knyga su paveiksliukais ir issamiai apie pati nestuma, vaisiaus vystymasi, gimdyma, kudikio prieziura ir daug kitu dalyku...

Knyga vadinasi NESTUMO BIBLIJA tikrai puiki knyga smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi "Nėštumo bibliją" turiu smile.gif ištikrųjų kai reikėjo pirkt- didelio pasirinkimo knygų apie nėštumą ir nebuvo... Šita man pasirodė geriausia ir dar nei kart ja nenusivyliau smile.gif radau atsakymus į visus rūpimus klausimus ir dar daugiau smile.gif
Atsakyti
as taip pat turiu NESTUMO BIBLIJA thumbup.gif knyga
Atsakyti
as irgi turiu nestumo biblija - siaip bvuvau ja patenkinta, bet vakar ivyko tokiz dalykelis... pradejus tinti rankoms susiradau knygoje prie negalivimu - tinima, pabrinkima...ir ten radau, kad reikia vartoti daugiau druskos... nesusipratimas sakyciau biggrin.gif
Atsakyti
labutis,

tai kokia gera knygute pasiulytumete apie naujagymio prieziura, augima ir t.t.
Atsakyti