Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos apie nėštumą, gimdymą ir kūdikio priežiūrą

QUOTE(Liutaure @ 2006 12 29, 11:40)
As irgi uz "nestumo biblija", mokejau 89 lt, ji brangi, bet juk dukrytei kada nors reiks  smile.gif ir labai daug issamios informacijos, nors aisku daug kas ir zinoma

thumbup.gif kai tik suzinojom kad laukiuosi MB is karto padovanojo butent sia knyga, aisku as pati rinkausi, ir galiu pasakyti kad tikrai verta tu pinigeliu, dar turiu Venckausko berods Zmogaus pradzia, irgi nebloga tiesa neiliustruota
Atsakyti
QUOTE(jausma @ 2006 09 28, 14:47)
sveikos,
aš apie Žarskaus knygas... dabar kaip tik skaitau 2 dalį "Gimimo slėpinys", panaši į pirma dalį " Aš iki gimimo", tik žinoma skiriasi pasakojimai, istorijos ir čia akcentuojamas pats gimdymas ir pogimdybinis laikotarpis. Šios knygos labai padeda nusiraminimui, saviugdai ar apsisprendimui..... tai lyg savo sielos veidrodis...

Labai geros ir naudingos A.Žarskaus knygos! smile.gif smile.gif smile.gif
Galėiau kokiai būsimai ar esamai mamytei paskolinti paskaityti. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rasras @ 2007 02 07, 21:01)
Labai geros ir naudingos A.Žarskaus knygos!  smile.gif  smile.gif  smile.gif
Galėiau kokiai būsimai ar esamai mamytei paskolinti paskaityti.  drinks_cheers.gif

Geriau tik planuojančiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu Nėštumo bibliją ir esu labai patenkinta. Perskaičiau ją visą nuo pradžios iki galo ir tikrai gavau daug reikalingos informacijos - patraukliai ir aiškiai pateiktos. Kitų, tiesa, neskaičiau, tik varčiau, taigi sulyginti negaliu. Bet šita tikrai verta savo kainos thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Gal kuri zinot,ar pacios norit parduoti(kurios perskaite ir galbut jau nebereikalinga)Nestumo biblija uz mazesne kaina... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nestuke1: 21 vasario 2007 - 14:31
Vis del to siandien pati nusipirkau,dar nespejau idemiai visos isnagrinet,bet man patiko 4u.gif
Atsakyti
Gal kam reikia Nestumo biblijos? ax.gif
Kadangi pirkau pati ir dar gavau dovanu, tai viena parduodu uz 60 Lt.
Atsakyti
QUOTE(indi_111 @ 2007 02 26, 18:16)
Gal kam reikia Nestumo biblijos?  ax.gif
Kadangi pirkau pati ir dar gavau dovanu, tai viena parduodu uz 60 Lt.

o is kur pati esi 4u.gif
Atsakyti
Iš Kauno mirksiukas.gif
Atsakyti
gal dar deretis galima butu 4u.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Galima 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,

O gal kuri parekomenduotumėte knygą apie kūdikio auginimą? Apie pirmuosius kūdikių metus? Nes tokių knygų knygyne pakankamai daug - norėtųsi gerą išsirinkti...
Atsakyti