Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos apie nėštumą, gimdymą ir kūdikio priežiūrą

QUOTE(iiinga @ 2006 09 28, 15:47)
sveikos,
aš apie Žarskaus knygas... dabar kaip tik skaitau 2 dalį "Gimimo slėpinys", panaši į pirma dalį " Aš iki gimimo", tik žinoma skiriasi pasakojimai, istorijos ir čia akcentuojamas pats gimdymas ir pogimdybinis laikotarpis. Šios knygos labai padeda nusiraminimui, saviugdai ar apsisprendimui..... tai lyg savo sielos veidrodis...

Tai ko gero reikės nusipirkti ir antrą dalį rolleyes.gif
Atsakyti
Aš knygas imu iš Mickevičiaus bibliotekos.
Man truputį tie pasakojimai antroje Žarskaus knygoje baisoki apie vaikučio pojūčius gimstant.
Atsakyti
QUOTE(jausma @ 2006 09 28, 16:47)
sveikos,
aš apie Žarskaus knygas... dabar kaip tik skaitau 2 dalį "Gimimo slėpinys", panaši į pirma dalį " Aš iki gimimo", tik žinoma skiriasi pasakojimai, istorijos ir čia akcentuojamas pats gimdymas ir pogimdybinis laikotarpis. Šios knygos labai padeda nusiraminimui, saviugdai ar apsisprendimui..... tai lyg savo sielos veidrodis...

Tikrai labai geros knygos. Man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Na nestumo biblija manau net verta tu pinigu. O va "Gimimas" - tai tikrai - ne. Apart graziu paveiksliuku - jokios naudingos info, viskas labai sudetingai ir moksliskai aprasyta ir pagrinde tik apie maziuko vystymasi, o kaip mamytei kokioj situacijoj elgtis ir pan - beveik nieko. Tad nerekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(Gandriuke @ 2006 10 24, 17:03)
Na nestumo biblija manau net verta tu pinigu.

Man taip pat patinka nėštumo biblija 4u.gif
Atsakyti
[quote=Gandriuke,2006 10 24, 17:03]Na nestumo biblija manau net verta tu pinigu. O koks tikslus knygos pavadinimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sveta03: 14 lapkričio 2006 - 19:32
QUOTE(sveta03 @ 2006 11 14, 19:32)
O koks tikslus knygos pavadinimas?

toks ir yra wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2006 01 21, 21:16)
as nusipirkau nestumo biblija siandien man ji laaabai patiko, ziuresim kaip bus toliau

QUOTE(dea @ 2006 03 19, 13:32)
As irgi visoms rekomenduoju "Nestumo biblija"!
Labai issami ir tikrai verta 85lt.
Net lialiaus tetukas paskaito tongue.gif  tad visoms nestukems rekomenduoju turet gera knyga  mirksiukas.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2006 05 04, 10:23)
Nepagailėk pinigėlių "Nėštumo biblijai". Aš dar labai žalia nėštukė, tačiau manau ir "ne žalia" ten ras visko, ko reikia. Ir ne tik nėštumui bei gimdymui, bet ir po jo. Ir tėveliui skirtų skyrelių yra. Ir sportui. Ir mitybai. Ir jausmams.

prisidedu prie kompimentų šiai knygai. įdomi ir dar ne nėštukėms
Atsakyti
Dėl "Nėštumo biblijos" galiu paplildyti, kad www.knyguklubas.lt ją galima įsigyti kiek pigiau-už 78 Lt.
Atsakyti
As irgi skaitau "Nestumo biblija" ir manau, kad ji tikrai pakankamai issami ir informatyvi, bent jau iki siol radau ten beveik visus atsakymus i man iskilusius klausimus.
Dar geras yra zurnaliukas Nescia ir grazi, man kelis numerius ginekologe dave, o kur ji isgyti reiketu tai net nezinau, nes ant jo uzrasyta, kad jis nemokamas.
Atsakyti
QUOTE(Sigute! @ 2006 12 22, 23:10)
As irgi skaitau "Nestumo biblija" ir manau, kad ji tikrai pakankamai issami ir informatyvi, bent jau iki siol radau ten beveik visus atsakymus i man iskilusius klausimus.
Dar geras yra zurnaliukas Nescia ir grazi, man kelis numerius ginekologe dave, o kur ji isgyti reiketu tai net nezinau, nes ant jo uzrasyta, kad jis nemokamas.

"Nescia ir grazi" buna kartu su zurnalu "tavo vaikas"
Atsakyti
As irgi uz "nestumo biblija", mokejau 89 lt, ji brangi, bet juk dukrytei kada nors reiks smile.gif ir labai daug issamios informacijos, nors aisku daug kas ir zinoma
Atsakyti