Įkraunama...
Įkraunama...

Kilimų ir kiliminės dangos valymas

QUOTE(Elzė @ 2007 01 20, 23:18)
gal galite patarti kaip "isimti" kramtoma guma is kilimo? bandziau nusupineti, bet labai jau ji iminta  doh.gif kilimas sviesus o kramtoma jau pajuodavo nuo mindziojimo  doh.gif

Padabdyk į maišelį pridėti ledo ir uždėti ant tos vietos, sušalus guma lengviau nusiima, pabandyk, gal kas išeis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmyteee @ 2007 02 25, 00:51)
norejau paklausti kaip is sintetines kilimines dangos isimti jodo supilta deme?
bandziau vanish, ukiska muila - nepadejo
  karsta.gif
?????

O su spiritu pavalyti nebandei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2007 02 24, 03:43)
mano dukryte daznai serga bronhitu,pas mus namuose visur kilimine danga,tai jinai sako,kad tas toks daznas kosulys gali kartotis ir del susikaupusiu kilimuose dulkiu ir gali net issivystyti i bronhine astma doh.gif

Visko gali būti, negerai kai daug kiliminės dangos. Mano vyras alergiškas, net nenustato tiksliai kam g.gif tad namuose net kilimo neturim, maži kilimukai prie lovų ir tiek. Dažnai grindis šluostau drėgna šluoste...Tad su dažnu bronchitu nejuokaukit.
Atsakyti
Mes turim siurblį su Hepa filtru, visai geras - ir plytelės juo siurbiu, ir medines grindis, ir kilimus. Jokių dulkių visai nelieka.
Atsakyti

O su spiritu pavalyti nebandei? ax.gif
[/quote]

bandziau ir su spiritu - nieko doh.gif

praradau vilti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(arabeska @ 2007 02 25, 11:22)
Visko gali būti, negerai kai daug kiliminės dangos. Mano vyras alergiškas, net nenustato tiksliai kam  g.gif tad namuose net kilimo neturim, maži kilimukai prie lovų ir tiek. Dažnai grindis šluostau drėgna šluoste...Tad su dažnu bronchitu nejuokaukit.

nera pasirinkimo,mes gyvename Londone,cia visuose namuose ir kiekviename kambaryje kilimines dangos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2007 02 24, 02:43)
mano dukryte daznai serga bronhitu,pas mus namuose visur kilimine danga,tai jinai sako,kad tas toks daznas kosulys gali kartotis ir del susikaupusiu kilimuose dulkiu ir gali net issivystyti i bronhine astma doh.gif

Nusipirkit plaunama siurbli 4u.gif
Atsakyti
mano nuomone tik siurbliu siurbti ir dar po to uzuolaidas kartas nuo karto nusiurbti ar ishplauti ir visur po to dulkes nuvalyti 4u.gif

as nekenciu kiliminiu dangu ax.gif ir minkstu baldu tik del to, kad labai dulkes renkasi doh.gif ir uzuolaidos dar labai dulkes renka. todel ir jos man nedrauges schmoll.gif

man praktiskiausias varinatas medines grindys ir odiniai baldai biggrin.gif visur galima ishplauti ir nuvalyti. jokiu dulkiu thumbup.gif

o jeigu norisi kilimuko, -tai koki nedideli kuri galima izbegti i kiema ir greit ishpurtyti jeigu trupinuku papuola smile.gif

mes turime ta siurbli su vandeliu /bet cia neplaunamas/ tai visai patenkinta as. nors ir mazai naudoju, bet kazkaip manau geriau kaip visos dulkes nuseda i vandeni, o ne i maisheli g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2broliai: 05 kovo 2007 - 17:40
tik plaunamas siurblys išgelbės
Atsakyti
plaunamas dulkiu siurblys thumbup.gif
be jo neisivaizduoju savo buities 4u.gif
Atsakyti
Toks siurblys kur plauna yra jega thumbup.gif bet aps mus kilimines dangos nera(as jos ir neprnesu),tai man to gero daikto nereikia ax.gif
Atsakyti
Siurblys - kilimams;
šluostė - grindims ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skeveldra @ 2007 03 13, 21:13)
Siurblys - kilimams;
šluostė - grindims  ax.gif

drinks_cheers.gif tu teisi,bet as negaliu nprasiurbliavus plauti grindu,veliasi ant skuduro mano palukai ilgi doh.gif schmoll.gif (po nestumo kuokstais ant zemes randu ) doh.gif
Atsakyti