Įkraunama...
Įkraunama...

Kilimų ir kiliminės dangos valymas

gal galite patarti kaip "isimti" kramtoma guma is kilimo? bandziau nusupineti, bet labai jau ji iminta doh.gif kilimas sviesus o kramtoma jau pajuodavo nuo mindziojimo doh.gif
Atsakyti
Kramtomoji buma sunkiai issiima vienitelis budas gramdyti.
Viename kamparyje mes turime sviese kilimine danga tai ja as plaunu pati kadangi turime plaunanti dulkiu siurbli tai tikrai gerai o vietas kurios sunkei isivalo ir kur daugiausiai vaikstome paplaunu Vanish kilimams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 01 23, 12:07)
Kramtomoji buma sunkiai issiima vienitelis budas gramdyti.

tikrai? daugiau niekas nezinot kitokiu budu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2007 02 08, 13:26)
tikrai? daugiau niekas nezinot kitokiu budu?  g.gif

Papurski AMWAY PRE WASH priemone ir atlimpa po 30 sekundziu ir audinio negadina thumbup.gif
Atsakyti
Kokia jusu nuomone kaip geriau isvalyti kilimine danga?Ziniau ,kad siubiant dulkes yra sukeliamos i pavirsiu,gal butu geriau valyti kilima slapia sluoste?kaip jus manot?
Atsakyti
Su skuduru taip neišvalysi kaip su siurbliu, o ir danga susišiaušia.
Atsakyti
smile.gif Aš ir siurbiu, ir kartą į mėnesį šluoste pravalau , dažniausiai drėgnai pavalius dar kartą išsiurbiu ax.gif
Atsakyti
Pas mus namas: pirmam aukste beveik visur plyteles ir dar sildomos, tai pastebejau,kad kazkaip ant sildomu grindu greiciau dulkiu atsiranda, bet cia gal sildomose patalpose ziemos metu visur taip. Dukra pritrupina, prisnerkscia namus kaip reikiant, todel visu pirma issiurbiu su siurbliu,kad surinkti visus stambius trupinius, o po to su Viledos sluoste. Bet nebutinai viledos rinktis, man tas plokscio sepecio su spec.sluoste principas patinka thumbup.gif
O antram aukste visur parketas-tai ten praeinu su slapia sluoste-surenka visas siuksles kuo puikiausiai, tik reikia sluostyti zigzago principu,tarsi rinktum siuksles,o ne tik trintum grindis mirksiukas.gif
Kilima vienareiksmiskai su siurbliu. Pas mane paprastas Eta, bet esu girdejus su hepa kazkokiais filtrais naujesni yra, tai jie kur kas maziau dulkiu laukan ispucia mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif Kiliminės dangos neturiu...bet manau, kad geras siurblys geriausiai tiktų... dar geriau plaunantis.. mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš pradžioj su siurbliu išsiurbiu, o po to su drėgna šluoste nuvalau pora kartų. Taip ir spalva atsigaivina, ir dar nemažai šiukšlių iš gilesniu sluoksnių išsitraukia
Atsakyti
mano dukryte daznai serga bronhitu,pas mus namuose visur kilimine danga,tai jinai sako,kad tas toks daznas kosulys gali kartotis ir del susikaupusiu kilimuose dulkiu ir gali net issivystyti i bronhine astma doh.gif
Atsakyti
norejau paklausti kaip is sintetines kilimines dangos isimti jodo supilta deme?
bandziau vanish, ukiska muila - nepadejo
karsta.gif
?????
Atsakyti