Įkraunama...
Įkraunama...

Kilimų ir kiliminės dangos valymas

Sveikos!!! Noriu Jusu paklausti, kaip isvalyti pieno demes is sintetines kilimines dangos. Vaikis gere pienuka ir sugalvojo atsukti buteliuka doh.gif Dabar svetaineje turim "nuostabu" surugusio pieno kvapa karsta.gif Is karto valiau su Fairy ir bruzinau, bruzinau, bet kvapas liko verysad.gif Patarkit ka daryti, kuom ta bruda isvaryti unsure.gif
Atsakyti
o gal kas zino kur geriausiai valo kilimus klaipedoje? g.gif nes jau nuo maziaus kosiu ir kitu uzkandziu blink.gif doh.gif paciai net ranka nekyla doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2007 01 12, 12:39)
Sveikos!!! Noriu Jusu paklausti, kaip isvalyti pieno demes is sintetines kilimines dangos. Vaikis gere pienuka ir sugalvojo atsukti buteliuka doh.gif  Dabar svetaineje turim "nuostabu" surugusio pieno kvapa  karsta.gif Is karto valiau su Fairy ir bruzinau, bruzinau, bet kvapas liko  verysad.gif Patarkit ka daryti, kuom ta bruda isvaryti unsure.gif

As naudoju toki purskikli (panasi pakuote kaip langu valiklio), kuris atgaivina ir panaikina (rukalu, prakaito, svilesiu, pelesiu, sunu, kaciu) kvapa tekstileje. Mes juo isnaikinom isisenejusi rukalu kvapa sofoje - man, nerukanciai taip smirdejo, kad net bloga budavo ir islieto vyno kvapa masinoj ant kilimelio.O jau po to kaip gaiviai kvepia thumbup.gif . Manau panaikintu ir pieno kvapa.
Atsakyti
tokiom dėmėm ir ne tik tokiom aš naudoju purškiama vanish. papurški ant dėmės, nuvalai ir psio- ir kvepia ir nieko nelieka...nuostabiai pašalina visokias dėmes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2007 01 12, 15:06)
tokiom dėmėm ir ne tik tokiom aš naudoju purškiama vanish. papurški ant dėmės, nuvalai ir psio- ir kvepia ir nieko nelieka...nuostabiai pašalina visokias dėmes  thumbup.gif

kur to purskiamo vanish yra as jo niekur nematau nusipirkti...pati esu is Kauno mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etynsur: 12 sausio 2007 - 14:12
O man reikia patarimo, kaip nuvalyti nuo vasko likusia deme ant sviesios spslvos baldo g.gif .
Atsakyti
QUOTE(etynsur @ 2007 01 12, 15:11)
kur to purskiamo vanish yra as jo niekur nematau nusipirkti...pati esu is Kauno mirksiukas.gif

visuose prekybos centruose... kainuoja apie 12 litų kažkur... reikia ieškoti prie skalbimo priemonių... Neseniai maximoje buvo akcija tai nusipirkau už 6 litus visus 2 mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2007 01 12, 15:48)
O man reikia patarimo, kaip nuvalyti nuo vasko likusia deme ant sviesios spslvos baldo g.gif .

čia ant kieto baldo ar minšto? man nuo didelės žvakidės kartais priteška ant laminato, tai aš nugramdau o paskui su vanish (vel vanish lotuliukas.gif ) bet jau miltelių pavidalo, atskiedu šiek tiek ir paplaunu thumbup.gif gaunasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2007 01 12, 14:53)
čia ant kieto baldo ar minšto? man nuo didelės žvakidės kartais priteška ant laminato, tai aš nugramdau o paskui su vanish (vel vanish  lotuliukas.gif ) bet jau miltelių pavidalo, atskiedu šiek tiek ir paplaunu  thumbup.gif  gaunasi  mirksiukas.gif

Aha, ant kieto. Nu va, rasau, ir negalvoju - svarbu, kad pati suprantu doh.gif . O tai yra paprasciausi vanish skalbimo milteliai?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 01 12, 16:00)
Aha, ant kieto. Nu va, rasau, ir negalvoju - svarbu, kad pati suprantu doh.gif . O tai yra paprasciausi vanish skalbimo milteliai?

pliam, net susimaišiau doh.gif aš pastoviai maišau vanish su cilit..... pagatava eiti namo pažiūrėti biggrin.gif nu grįšiu, pasakysiu tiksliai. Prisiminiau doh.gif CILIT . Jis tokioje apvalioje dežutėje, skirtas dėmių valymui įvairiems paviršiams. Pirkau jį tarpams tarp plytelių plauti, bet atradau nerealiai gerą priemonę grindims. Kaina irgi apie 13 litu berods g.gif
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2007 01 12, 15:07)
pliam, net susimaišiau  doh.gif  aš pastoviai maišau vanish su cilit..... pagatava eiti namo pažiūrėti  biggrin.gif  nu grįšiu, pasakysiu tiksliai. Prisiminiau  doh.gif  CILIT . Jis tokioje apvalioje dežutėje, skirtas dėmių valymui įvairiems paviršiams. Pirkau jį tarpams tarp plytelių plauti, bet atradau nerealiai gerą priemonę grindims. Kaina irgi apie 13 litu berods  g.gif

Tos mano spinteles toks ganetinai minkshtas pavirsius - tai ne stalvirsis, ir ne laminatas, bijau, kad visai nesugadinciau g.gif . Man tai CILIT valiklis atrodo toks "dinamitinis" biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 01 12, 17:24)
Tos mano spinteles toks ganetinai minkshtas pavirsius - tai ne stalvirsis, ir ne laminatas, bijau, kad visai nesugadinciau g.gif . Man tai CILIT valiklis atrodo toks "dinamitinis" biggrin.gif .

pabandyk kur nors tokioje vietoje kur nesimato, pamatysi ar darosi kas nors su baldais..
Atsakyti
norėčiau paklausti jūsų dėl kiliminės dangos sintetinės kaip ją prižiūrėti nes netyčia išpyliau ant grindų švaraus vandens ir paliko dėmė nes dulkės iš po dangos sukilo į viršų kaip tas dėmes išvalyti. nes jei plausiu tai dėmėę išsiplės?
Atsakyti