Įkraunama...
Įkraunama...

Kilimų ir kiliminės dangos valymas

QUOTE(byne @ 2009 11 24, 13:59)
aš skambinausi į vieną firmą, tai ir į namus ateina valyt. Min. suma 70Lt.

Mano kilimų yra nemažai, bet kaip žinoti, kad sąžiningas žmogus ateis ir paskui su juo bartis nereikės?
Atsakyti
QUOTE(almaklp @ 2009 09 08, 09:58)
...katino plauku nenuvale: taip ir liko kuokstais...

paporinsiu apie savo "atradimą" smile.gif
neapsikenčiau visaip rankiodama nuo kiliminės dangos prikibusius plaukus ir kt. pūkus, kurių neįveikia siurblys, o kartą šovė į galvą pabandyti šuns šepetį ax.gif ir ką galvojat? Susišlavė visi plaukai ir pūkai kuo geriausiai, kilimo plaukas pasišiaušė ir vaizdelis tikrai netikėtai pagerėjo thumbup.gif žodžiu, greičiausiai teks įsigyti dar vieną šunų šepetį biggrin.gif Beje, naudojau tokį plokščią, plonyčiais dantukais, kaip adatėlėmis.
Štai toks, tik neradau didesnės foto, nelabai čia matosi tos adatėlės, bet manau bet kurioj gyvūnų reikmenų parduotuvėj rasti įmanoma: user posted image
Tiesa, toks šepetys netiks, jei kilimas nekirptas, t.y. jei jo paviršius kilpinis, nes tada dantukai kabinsis už kilpučių ax.gif O per trumpai kirptą plauką eina labai gerai ir iššluoja ne tik pūkus, bet labai gerai pakelia visokius giliau tūnojusius trupinius, smėliuką ir pan., kuriuos paskui jau su siurbliu lengva nusiurbti thumbup.gif
Atsakyti
perskambinau kelias firmas Vilniuje, pigiausiai valo atvezamus kilimus:
"Geras valymas" uz 13 lt uz kvadrata, gali atvaziuot pasiimt ir atvezt uz 15 lt mokesti randasi jie kavoliuko g 20

ir "Svaros desantas" sintetinius kilimus uz 10 lt kvadratas, o pusvilnonius uz 13 lt kvadratas, adr. kalvariju g. 125

tik va nzn kokia ju valymo kokybe g.gif

ai ir dar yra tokia "Vitaresta" jie valo uz 4 lt kilimo kvadrata, bet jau viso uzsakymo kaina turi but nemazesne nei 150 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rLaura: 14 sausio 2010 - 16:00
QUOTE(Rinute @ 2003 11 12, 11:41)
Sveikos mamos, turiu namuose kilimine danga, kuria labai reikia isplauti, bet ji yra pritvirtinta su plintusais. Todel norejau paklausit, gal zinot firma, kuri atvaziuoja i namus ir isplauna kilima, o gal kokia stebuklinga priemone zinot, kuria galeciau visa kilima patiesta ant grindu isplauti.
Buciau labai dekinga wink.gif

man pati stebuklingiausia priemone buvo atsisakyti namuose visu kilimu ir kiliminiu dangu....dabar ir namai geriau atrodo ir vaiko saugoti nereikia kad ant kilimo ko neispiltu ir vargo bei dulkiu maziau,,,
Atsakyti
Kaip išvalyt baltą kilimą ??? Meistras šlapiais batais atsistojęs buvo... Liko dėmės.... g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2010 01 20, 13:03)
man pati stebuklingiausia priemone buvo atsisakyti namuose visu kilimu ir kiliminiu dangu....dabar ir namai geriau atrodo ir vaiko saugoti nereikia kad ant kilimo ko neispiltu ir vargo bei dulkiu maziau,,,

Čia skonio reikalas...Mano visame bute, net balkonuose, kilimai...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 01 21, 13:38)

drinks_cheers.gif kilimai fainas dalykėlis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 01 21, 13:38)

Būtent. Man namai kietomis grindimis yra nejaukūs ir šalti.
O dar kai vaikutis po namus ropinėja, tai tuo labiau. Kas turi šildomas grindis, tai dar sakyčiau... O ir griūnant mažylis vis ne taip smarkiai užsigauna ant minkšto kilimo, nei į kietas grindis.
Atsakyti

Oi, mergaitės tik nesidžiaukit ta kilimine danga blush2.gif Gal ir patogu, bet minusų yra: dulkių kaupimasis, jos vistiek taip neišsivalo, paskui atsiranda visokios alergijos schmoll.gif
Atsakyti
Retkarciais issikvieciu valymo firma, isplauna ne tik kilimus, bet ir langus, baldus. Jau geriau pora kartu sumoketi 150-200 lt. nei sveist iki "pazaliavimo" smile.gif
Atsakyti
Parsinesiau is valyklos kilima, niu... paminkstejo, kvapas sysiuko dingo ax.gif bet su siurbliuku po valymo dar tiek brudo pritraukiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2010 02 17, 14:04)
Parsinesiau is valyklos kilima, niu... paminkstejo, kvapas sysiuko dingo  ax.gif bet su siurbliuku po valymo dar tiek brudo pritraukiau doh.gif

todėl kad valo išmirkytus vandenyje su didžiuliais šepečiais.. ir niekas nesiurbia ir nepurto...
Atsakyti