Įkraunama...
Įkraunama...

Kilimų ir kiliminės dangos valymas

QUOTE(Uogiux @ 2008 07 18, 10:33)
Matai, ką sudedi į kilimą, tą turi išimti ir su visoms chemijom, dėmėm bei kt. nešvarumais. Išimti gali tik su labai galingu siurbliu, be to naudojama chemija negali būti kvapi, nes gali alergizuot, o tos paprastosios - kvepia. Bandyk dar kartą praplauti vandeniu, pakartotinai išsiurbk ir išnešk ant saulės (džiovink blogąja puse). Tikiuosi pavyks  4u.gif

isnesti nepavyks nes ten danga blush2.gif o jei paslakstyt actu? skaiciau kad uzmusa negerus kvapus..
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2008 07 18, 09:51)
isnesti nepavyks nes ten danga  blush2.gif o jei paslakstyt actu? skaiciau kad uzmusa negerus kvapus..

g.gif nežinau... dėl šito patarti negaliu, gal ten po kilimine danga buvo medinės grindys? Ojojoi g.gif , 3 turbinų siurblys išima viską iš 10 cm gylio, esant plonai dangai iš dar giliau, žiūrėk, kad nepradėtų pūti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogiux: 18 liepos 2008 - 10:01
QUOTE(Uogiux @ 2008 07 18, 11:01)
g.gif nežinau... dėl šito patarti negaliu, gal ten po kilimine danga buvo medinės grindys? Ojojoi g.gif , 3 turbinų siurblys išima viską iš 10 cm gylio, esant plonai dangai iš dar giliau, žiūrėk, kad nepradėtų pūti  unsure.gif

nea, betonas atrodo po danga, bet reiks pakelti paziuret kas ten. ziuresim, jei po savaitgalio nedings, kviesim pagalba smile.gif
Atsakyti
Pravaliau slapia sluota ismirkyte vandeny, acte ir siek tiek grindu ploviklio - kvapas beveik isnyko thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi kviečiausi į namus, kad kilimą išvalytų. Nebuvo jis toks baisiai nešvarus, bet plaut reikėjo. Sumokėjau 40 Lt (~2m x 3m) ir likau patenkinta. Ne grynai toks, koki iš parduotuvės parsivežėm, bet panašu. Išdžiuvo gan greitai - apie trečią val plovė, o vakare jau pasidengiau.
Atsakyti
Žinot, o pas mane tokia problema, abiejuose kambariuose kiliminė danga, nusipirkom šunį, kad ir kaip saugojau, kad ir su kuo bevaliau, ploviau, šveičiau, kvapas kambariuose nepakenčiamas, o ir plėmai vietomis liko, taigi galvoju nuimt kilimine dangą ir vešt kad ją išvalytų, tik nežinau kur ją vežti, ir gal kas žino kiek lt už kvadratą? Nors apytiksliai?
Atsakyti
kiek zinau kainos nuo 4lt uz kv.m
Atsakyti
o gal zinote kokia firma Vilniuje plauna kilimus nebrangiai g.gif , aciukas
Atsakyti
Kai pas mane atėjo darbintis vienas pilietis iš labai žymios valymo įmonės, sakė, kad jų įmonė greitai ir labai nebrangiai plauna su pigiausiu indų plovikliu blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Čia aišku didelė paslaptis, kaip valymo įmonė "taupo" klientų sąskaita. doh.gif
IŠVADA: kokia kaina - tokia ir kokybė. Rinktis Jums. Sėkmės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogiux: 25 spalio 2008 - 19:31
4 Lt uz metra.... 40 Lt uz kilima.... nerandu as kontaktu, kur galima butu uz tokia kaina doh.gif
Atsakyti
[SIZE=7][SIZE=7]
QUOTE(Yurgita @ 2008 10 28, 16:10)
4 Lt uz metra.... 40 Lt uz kilima.... nerandu as kontaktu, kur galima butu uz tokia kaina  doh.gif

sveikos,
galiu pasigirti kaip man pagadino kilimą, baltą su raudonu, vilnonį. Buvo dar visai super kilimukas, bet nusprendžiau, kad atsinaujinimas niekam netrugdo....ir išvežiau į valyklą. Tokį gražų mačiau paskutinį kartą. Kai parsivežėm ir išsukom- radom keistai dvokiantį , sulipusį ir neaiškios spalvos daiktą... skūstis nebuvo prasmės, vistiek jam jau nieks nepadėtų...Tai tokia praktika mano gyvenime.Viskas vyko Ignalinoje. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gudruna @ 2008 11 13, 22:04)
[SIZE=7][SIZE=7]
sveikos,
galiu pasigirti kaip man pagadino kilimą, baltą su raudonu, vilnonį. Buvo dar visai super kilimukas, bet nusprendžiau, kad atsinaujinimas niekam netrugdo....ir išvežiau į valyklą. Tokį gražų mačiau paskutinį kartą. Kai parsivežėm ir išsukom- radom keistai dvokiantį , sulipusį ir neaiškios spalvos daiktą... skūstis nebuvo prasmės, vistiek jam jau nieks nepadėtų...Tai tokia praktika mano gyvenime.Viskas vyko Ignalinoje.  lotuliukas.gif

gal kuri zinote klaipedoje kuri firma nebrangei valo kilimus?seip as darbovieteje kvieciau "Baltijos prochemas" (tikslei nepamenu pavadinimo)kad isvalytu kilima ir minkstus baldus, tai jie sake kad vaziuoja i vieta tik jei kaina susidaro uz valyma 150lt, ir va net nezinau uz kiek kilima isvale, minksto kampo valymas vienos sedimos vietos kaina berods45lt buvo, tai kogero reikia vezti paciai kilima i valykla g.gif jei jau tokios sumos reik
Atsakyti