Įkraunama...
Įkraunama...

Kilimų ir kiliminės dangos valymas

Na aš supratau, ką norit pasakyti ir mano patarimas: neturėdami sąlygų džiovinimui ar tinkamo siurblio (apie Thomas ir kitus buitinius nekalbu, kalbu apie profesionalius 3 turbinų, kuriuos, beje, galima ir išsinuomoti) tai valymo net nepradėkite ax.gif Kaip Jūs įsivaizdavot išdžiovinsite kilimą?
Išeitis labai paprasta arba vežkite kilimą plauti į firmą arba išsikvieskite valytojus į namus, nes kai pradės pelyti ne tik kilimas, bet ir sienos žalos bus dar daugiau.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Dekui uz patarima,manau tai ir teks padaryt 4u.gif
Atsakyti
Profesionali valymo komanda kokybiškai tvarko namus, butus, kitas patalpas po statybos, remonto darbų, atlieka generalinį valymą.
Langų valymas, sienų, lubų , grindų plovimas, grindų vaškavimas, impregnavimas, santechnikos valymas, dezinfekavimas, nukalkinimas, giluminis cheminis tekstilinių baldų, kilimų, kiliminės dangos plovimas, odinių baldų valymas, vaškavimas - tai tik nedidelė mūsų atliekamų darbų dalis.
Kreipkitės - mes visuomet pasiruošę Jums padėti!
Rašykite, klauskite į AŽ, el. paštu, tel. 8-611-25183
Atsakyti
Kaip išimti kramtomają guma iš kilimo?
Atsakyti
QUOTE(subtiliai @ 2008 05 19, 12:53)
Kaip išimti kramtomają guma iš kilimo?

Yra spec. priemonė, bet ją mums tiekia profesionalios chemijos tiekėjai, todėl siūlau pabandyti gumą išimti naminiu būdu: pasidaryk ledukų ir šaldyk vietą kur prikibusi guma, sušalusi nebesitąsys ir lengvai nusikrapštys.
Atsakyti
Aciu uogiux. Gaila, kad saldytuvo kamera maza. Ikisciau ten visa kilima. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(subtiliai @ 2008 05 21, 10:34)
Aciu uogiux. Gaila, kad saldytuvo kamera maza. Ikisciau ten visa kilima. smile.gif

irnesakyk.gif nekišk to kilimo, tik tą probleminę vietelę pašaldyk, na nebent visas kilimas nukentėjo nuo tos nelemtos gumos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Supervyras @ 2007 01 11, 02:30)
Galiu rekomenduoti AINAVA, UAB Laisvės pr. 121, Vilnius Tel.: 2 740 740  thumbup.gif

Skambinau tik ka-7 Lt uz kv.m.+PVM. Nevaziuoja jei susidaro maziau nei 200 Lt. Kadangi musu danga pati paprasciausia, tai 17 kv. m. kambariui nauja nupirkom, manau teisingai padarem, nes kainavo NAUJA DANGA 200 Lt biggrin.gif
Atsakyti
manau padariau kvailyste - issinuomavau plaunanty Toma is Senuku, vargais negalais issiplovem kilima, tikejaus kazkokio stebuklo ar bent jau purva vandeny pamatyt, o negavau issvajoto rezultato - uz tai turiu kvapnia dovana doh.gif issiurbus liko kazkoks keistas duslus kvapas, nesuprantu ar nuo sampuno kuri pyleme (siurbliams kazkoks spec) ar nuo to siurblio unsure.gif vedinu kambarius trecia para, kvapinu eteriniai aliejais, o nosi vis tiek man riecia.. gal zinote kaip gelbetis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2008 07 17, 22:27)
manau padariau kvailyste - issinuomavau plaunanty Toma is Senuku, vargais negalais issiplovem kilima, tikejaus kazkokio stebuklo ar bent jau purva vandeny pamatyt, o negavau issvajoto rezultato - uz tai turiu kvapnia dovana  doh.gif  issiurbus liko kazkoks keistas duslus kvapas, nesuprantu ar nuo sampuno kuri pyleme (siurbliams kazkoks spec) ar nuo to siurblio  unsure.gif vedinu kambarius trecia para, kvapinu eteriniai aliejais, o nosi vis tiek man riecia.. gal zinote kaip gelbetis?  4u.gif

Ech doh.gif skaityk mano žinutę viršuje, žinau, kad norėjosi sutaupyti, bet jei nežinai kas ir kaip, geriau nebandyt schmoll.gif

UAB Avilta atvažiavimas nuo 236,00 Lt blush2.gif O ką daryt? Kuras brangsta, chemija brangsta, atlyginimai didėja, visos išlaidos apskritai didėja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogiux @ 2008 07 18, 09:14)
Ech  doh.gif  skaityk mano žinutę viršuje, žinau, kad norėjosi sutaupyti, bet jei nežinai kas ir kaip, geriau nebandyt  schmoll.gif

UAB Avilta atvažiavimas nuo 236,00 Lt  blush2.gif O ką daryt? Kuras brangsta, chemija brangsta, atlyginimai didėja, visos išlaidos apskritai didėja  doh.gif

Skaiciau, bet kilimas tai sausas - isdziuvo dar ta pacia diena, o kaip suprantu pas ta mamyte problema buvo, nes nedziuvo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2008 07 18, 08:36)
Skaiciau, bet kilimas tai sausas - isdziuvo dar ta pacia diena, o kaip suprantu pas ta mamyte problema buvo, nes nedziuvo.  g.gif

Matai, ką sudedi į kilimą, tą turi išimti ir su visoms chemijom, dėmėm bei kt. nešvarumais. Išimti gali tik su labai galingu siurbliu, be to naudojama chemija negali būti kvapi, nes gali alergizuot, o tos paprastosios - kvepia. Bandyk dar kartą praplauti vandeniu, pakartotinai išsiurbk ir išnešk ant saulės (džiovink blogąja puse). Tikiuosi pavyks 4u.gif
Atsakyti