Na aš supratau, ką norit pasakyti ir mano patarimas: neturėdami sąlygų džiovinimui ar tinkamo siurblio (apie Thomas ir kitus buitinius nekalbu, kalbu apie profesionalius 3 turbinų, kuriuos, beje, galima ir išsinuomoti) tai valymo net nepradėkite Kaip Jūs įsivaizdavot išdžiovinsite kilimą?
Išeitis labai paprasta arba vežkite kilimą plauti į firmą arba išsikvieskite valytojus į namus, nes kai pradės pelyti ne tik kilimas, bet ir sienos žalos bus dar daugiau.
Sėkmės
Dekui uz patarima,manau tai ir teks padaryt
Profesionali valymo komanda kokybiškai tvarko namus, butus, kitas patalpas po statybos, remonto darbų, atlieka generalinį valymą.
Langų valymas, sienų, lubų , grindų plovimas, grindų vaškavimas, impregnavimas, santechnikos valymas, dezinfekavimas, nukalkinimas, giluminis cheminis tekstilinių baldų, kilimų, kiliminės dangos plovimas, odinių baldų valymas, vaškavimas - tai tik nedidelė mūsų atliekamų darbų dalis.
Kreipkitės - mes visuomet pasiruošę Jums padėti!
Rašykite, klauskite į AŽ, el. paštu, tel. 8-611-25183
Langų valymas, sienų, lubų , grindų plovimas, grindų vaškavimas, impregnavimas, santechnikos valymas, dezinfekavimas, nukalkinimas, giluminis cheminis tekstilinių baldų, kilimų, kiliminės dangos plovimas, odinių baldų valymas, vaškavimas - tai tik nedidelė mūsų atliekamų darbų dalis.
Kreipkitės - mes visuomet pasiruošę Jums padėti!
Rašykite, klauskite į AŽ, el. paštu, tel. 8-611-25183
Kaip išimti kramtomają guma iš kilimo?
QUOTE(subtiliai @ 2008 05 19, 12:53)
Kaip išimti kramtomają guma iš kilimo?
Yra spec. priemonė, bet ją mums tiekia profesionalios chemijos tiekėjai, todėl siūlau pabandyti gumą išimti naminiu būdu: pasidaryk ledukų ir šaldyk vietą kur prikibusi guma, sušalusi nebesitąsys ir lengvai nusikrapštys.
Aciu uogiux. Gaila, kad saldytuvo kamera maza. Ikisciau ten visa kilima.
QUOTE(subtiliai @ 2008 05 21, 10:34)
Aciu uogiux. Gaila, kad saldytuvo kamera maza. Ikisciau ten visa kilima.
nekišk to kilimo, tik tą probleminę vietelę pašaldyk, na nebent visas kilimas nukentėjo nuo tos nelemtos gumos.
QUOTE(Supervyras @ 2007 01 11, 02:30)
Skambinau tik ka-7 Lt uz kv.m.+PVM. Nevaziuoja jei susidaro maziau nei 200 Lt. Kadangi musu danga pati paprasciausia, tai 17 kv. m. kambariui nauja nupirkom, manau teisingai padarem, nes kainavo NAUJA DANGA 200 Lt
manau padariau kvailyste - issinuomavau plaunanty Toma is Senuku, vargais negalais issiplovem kilima, tikejaus kazkokio stebuklo ar bent jau purva vandeny pamatyt, o negavau issvajoto rezultato - uz tai turiu kvapnia dovana issiurbus liko kazkoks keistas duslus kvapas, nesuprantu ar nuo sampuno kuri pyleme (siurbliams kazkoks spec) ar nuo to siurblio vedinu kambarius trecia para, kvapinu eteriniai aliejais, o nosi vis tiek man riecia.. gal zinote kaip gelbetis?
QUOTE(Extraordinary @ 2008 07 17, 22:27)
manau padariau kvailyste - issinuomavau plaunanty Toma is Senuku, vargais negalais issiplovem kilima, tikejaus kazkokio stebuklo ar bent jau purva vandeny pamatyt, o negavau issvajoto rezultato - uz tai turiu kvapnia dovana issiurbus liko kazkoks keistas duslus kvapas, nesuprantu ar nuo sampuno kuri pyleme (siurbliams kazkoks spec) ar nuo to siurblio vedinu kambarius trecia para, kvapinu eteriniai aliejais, o nosi vis tiek man riecia.. gal zinote kaip gelbetis?
Ech skaityk mano žinutę viršuje, žinau, kad norėjosi sutaupyti, bet jei nežinai kas ir kaip, geriau nebandyt
UAB Avilta atvažiavimas nuo 236,00 Lt O ką daryt? Kuras brangsta, chemija brangsta, atlyginimai didėja, visos išlaidos apskritai didėja
QUOTE(Uogiux @ 2008 07 18, 09:14)
Ech skaityk mano žinutę viršuje, žinau, kad norėjosi sutaupyti, bet jei nežinai kas ir kaip, geriau nebandyt
UAB Avilta atvažiavimas nuo 236,00 Lt O ką daryt? Kuras brangsta, chemija brangsta, atlyginimai didėja, visos išlaidos apskritai didėja
Skaiciau, bet kilimas tai sausas - isdziuvo dar ta pacia diena, o kaip suprantu pas ta mamyte problema buvo, nes nedziuvo.
QUOTE(Extraordinary @ 2008 07 18, 08:36)
Skaiciau, bet kilimas tai sausas - isdziuvo dar ta pacia diena, o kaip suprantu pas ta mamyte problema buvo, nes nedziuvo.
Matai, ką sudedi į kilimą, tą turi išimti ir su visoms chemijom, dėmėm bei kt. nešvarumais. Išimti gali tik su labai galingu siurbliu, be to naudojama chemija negali būti kvapi, nes gali alergizuot, o tos paprastosios - kvepia. Bandyk dar kartą praplauti vandeniu, pakartotinai išsiurbk ir išnešk ant saulės (džiovink blogąja puse). Tikiuosi pavyks