Negi niekas tokios problemos neturėjo??????
QUOTE(Maxima @ 2007 07 05, 18:38)
na nezinau paploviau su muiluotu vandeniu ir viskas,jokio kvapo nera,juk ne katinukas pasisiojo koks ten gali buti stiprus kvapas,kad lieka ir neissiplauna
Taigi ne ta mergytė, kur gimus 1997 metais, pasisiojo? Koks ten kvapas gali būti mažo vaiko Pravalei, praplovei muiluotu vandenuku, pravėdinai ir kaip niekur nieko... man taip atrodo
Parašiau ir pagalvojau - nu jeigu iš tikro toks stiprus kvapas nuo mažos mergytės siusiuko, tai pats laikas tada ją nuvesti pas gydytoją, šlapimo tyrimus padaryti.
Parašiau ir pagalvojau - nu jeigu iš tikro toks stiprus kvapas nuo mažos mergytės siusiuko, tai pats laikas tada ją nuvesti pas gydytoją, šlapimo tyrimus padaryti.
QUOTE(Maxima @ 2007 07 05, 17:38)
Turim turim
Mokomės ant puoduko sėdėti ir ne kaip sekasi, tai neišvengiam tokių bėdų
Man irgi nepavyko niekuom išplauti kilimo Tas kvapas išsikvepia per 2 savaites, bet blogiausia, kad nuolat pasikartoja
O ligos čia jokios nėra. Paprasčiausiai, karšta, mažai skysčių tuo metu išgėrė, šlapimas labiau koncentruotas, todėl ir kvapas stipresnis.
aš tai kaskartą valau muiluotu vandeniu. Jei tėvelis kartais pasimuliuoja - šiaip pašluosto-tai lieka kvapas. Dabar, kai mažasis pradėjo su puoduku draugaut,planuoju visą kilimą pas tėvų į sodybą nusivežt ir taip sąžiningai išplaut
o kvapas lieka,jei dažnai ant kilimo kliūva...
mūsų sofa irgi skalbimo prašosi,nes ant jos dažnai žaidžia, tai dažnai ir apsisisiodavo
o kvapas lieka,jei dažnai ant kilimo kliūva...
mūsų sofa irgi skalbimo prašosi,nes ant jos dažnai žaidžia, tai dažnai ir apsisisiodavo
Aš visada išsiurbliuoju, ir po to išplaunu, ir viskas tada
kadangi pas mane bute visur kilimai, tai man labai pagelbeja Kercher dulkiu siurblys, kuris ir plauna ir i vandenuka visas dulkeles susiurbia. kai manasis sumaste ji nusipirkti tai maniau, kad tik pinigu svaistymas , o rezultatas bus toks pat kaip ir su paprastu dulkiu siurbliu issiurbus, bet....labai nustebau ir apsidziaugiau rezultatu - svara ir gaiva. o musu vienas kilimas gan senas, tai isplovus kelis kartus, net spalva atsigavo. o beto visokiu ten antgaliuku yra - langams plauti, dulkems nuo pvz. sekcijos valyti ir pan. tikrai labai pagelbeja tvarkant namus i nieka dabar nekeisciau
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2007 07 28, 14:20)
Aš visada išsiurbliuoju, ir po to išplaunu, ir viskas tada
As ir taip visada darau
QUOTE(Supervyras @ 2007 01 11, 03:30)
jeblinkst, namu tvarkytoja man uz 50 lt visus namus isvalo, ne tik langus ir kilimus....
Papildyta:
QUOTE(laffy @ 2007 07 21, 17:49)
bandykit issikviest kilimu valymo tarnyba jie ir kilimus ir baldus isvalo nuo visokiu kvapu kainuoja apie 30lt
o kur cia tokia fantastiska tarnyba? gal butu galima kontaktus?
Gal žinot, kuo išsiimtų žuvų taukus nuo šviesaus kilimo. Iš kart valiau su Vanish, bet pradžiuvus vistiek matosi gelsva dėmė