Įkraunama...
Įkraunama...

Kilimų ir kiliminės dangos valymas

QUOTE(kristelev @ 2007 05 07, 22:01)
kaip sakoma , šuo ir kariamas pripranta.... mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

ka darysi bandysim bandysim kol kilimui atsbos ir tikesimes , kad jis pasiduos lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš kol neturėjau siurblio tai tik plaudavau. kai atsirado šuo, atsirado ir siurblys smile.gif Naudoju abu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2007 05 10, 00:10)
Aš kol neturėjau siurblio tai tik plaudavau. kai atsirado šuo, atsirado ir siurblys smile.gif Naudoju abu smile.gif

Ir aš drinks_cheers.gif . Neturiu namie nei vieno kilimo, bet prieš plaudama grindis, išsiurbliuju dulkes, o tada jau - šlapiu skuduru mirksiukas.gif . Visada taip ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitap: 11 gegužės 2007 - 17:46
noriu pasigirti, kad man pavyko is kilimines dangos "isimti " jodo demes, drauge nusipirko Pre Wash - purskiama demiu valikli amway, uzpurskiau ant demes, palaukiau, po to su L.O.C.'u pavaliau ir va prasau -demes nebeliko!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmyteee: 14 gegužės 2007 - 10:54
QUOTE(vilmyteee @ 2007 05 14, 11:53)
noriu pasigirti, kad man pavyko is kilimines dangos "isimti " jodo demes, drauge nusipirko Pre Wash - purskiama demiu valikli amway, uzpurskiau ant demes, palaukiau, po to su L.O.C.'u pavaliau ir va prasau -demes nebeliko!!!!!  thumbup.gif

Na va pagaliau pasisekė, gerai, kad gerą draugę turi, o tai taip ir kankintumeis su ta dėme mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mane yra šviesi kiliminė danga su apatiniu gumos sluoksniu pakišta po plintusais ir baldais. Jau baisumas jos... doh.gif Plaut su rankom nesiryžtu, nes galvoju gal ji gali labai sunkiai džiūti ir dar paskui visai bus ne kas... Draugė pas save sakė plovė su rankom ir po to danga susigarankščiavo.
Gal ieškoti plaunamo siurblio pas kokius draugelius? g.gif

Kaip ten su tų dangų plovimais ir džiuvimais? Patarkit prašau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos situo atveju jums galiu pasiulyt savo drauge jinai valo kilimus paima ir atveza,be to nemokamai isvalo vaiku ciuzinukus nes juose kaupesi dulkiu erkutes kaip ir visuose ciuziniuose jei norit skambinkit +37066087330 thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
Beje pamirsau pamineti jinai valymais uzsiima kaune ir jei nelabai toli uz kauno
Atsakyti
QUOTE(kristelev @ 2007 05 14, 17:07)
Na va pagaliau pasisekė, gerai, kad gerą draugę turi, o tai taip ir kankintumeis su ta dėme  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Valau slapiai su specialai sluota, kuri is kempines padaryta(tokia zydra) ir nereikia grezti rankom(patrauki rankena ant koto ir kempine isspaudziama). Lietuvoj ju tap pat yra, mano broliene turi. Ji surenka ir stambesni purva, tad nereikia siurbti. Bet kai buna daug purvo tenka ir pasiurbliuoti. Tiesa ax.gif su ja greitai pravarau ir voniu bei tualetu sienines plyteles. Praktiska
Atsakyti
Jei namie vien kilimai, tai ka su ta slapia sluoste gali valyti... Manau, viskas priklauso nuo grindu dangos...
Atsakyti
Pas mus antras ausktas visas kilimine danga isklotas. Kadangi turime kate, tai jos ilgi plaukai, be ebajo, palieka pedsakus. Nusprendeme pirkti plaunama siurbti Kercher. Jei atvirai, tai nusivyliau juo, nes:
1. dideli gabaritai ir laiptais nesioti visai nepatogu
2. kelia dulkes i virsu (todel rekomenduociau toki, kuris i vandeni surinktu dukles, kad i ora ju nebepaleistu)
3. isties to plovimo funkcijos kaip ir nenaudojame. Gal ir panaudosime karta ar du per metus, bet visa likusi laika kesti pirmuosius 2 punktus, tai jau.. prashovem. Noreciau su vandeniu, kuriame dulkes renkamos, bet jau sita gaila trenkti i sona, nemazai suplojom blink.gif
tiesa, dar 4, ten ta to siurblio valymo sistema kokia tai ypatinga, reikia kazkokiu papildomu priemoniu, tableciu ar kazkas panasaus..
Atsakyti
HELP verysad.gif
Bute mazuju kambarys isklotas kilimine danga. Nutiko taip, kad mazoji atbego be pamperso ir pasiusiojo ant kilimines dangos... verysad.gif Ploviau visaip ir su viskuo, deja, kambary kvapas dabar kaip stoties tualete budavo seniau... blush2.gif
Gal kas gali man ka nors guodziancio patarti, nes manau, kad ne mums pirmiems taip nutiko. g.gif Jei butu kilimas, tai galima isplaut ir padziauti, bet nuimti kilimine danga tai beveik reiskia nauja kambario remonta.
Gal kas galit pagelbet patarimais?
Atsakyti