Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(Pumpuryte @ 2013 03 06, 16:07)
O aš per jūsų pateiktą sistemą įvedžiau Nord tai ten tų Nordų  doh.gif  ir žinok kuris iš jų yra ta mūsų stotis  lotuliukas.gif
Žodžiu dar stipriai grybauju.
Radau dar vieną http://www.booking.c...94ea27eb9a3X254

ne ne ne!!! sitas visai paciame kampe Paryziaus schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif

o ana rezervavote? 4u.gif as netgi siulyciau iskarto imti ji, nes vieta tikrai gera, ir pasiekimas jos puikus smile.gif

o kad kaina ~100 euru, mes visom 4 naktim neisleidom nei tiek, aisku mes hostelyje nakvojom.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2013 03 06, 16:12)
o kad kaina ~100 euru, mes visom 4 naktim neisleidom nei tiek, aisku mes hostelyje nakvojom..  lotuliukas.gif

Nesierzinkite biggrin.gif aš irgi norėčiau pigiau, bet ar hostelyje galima palikti daiktus? Ar saugu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2013 03 06, 16:11)
Oho, kaip atsigavo tema thumbup.gif . Tokiais tempais tuoj ją pribaigsim biggrin.gif . Tarp kitko, norėčiau šiek tiek atsiprašyti Javutės ir Elodie*: mano prašymu moderatorė AŠA pirmąjį šios temos puslapį pakoregavo, kad jis būtų suprantamesnis ir geriau skaitomas. Gal per daug ant manęs nesupykote ax.gif ?

Arturas15, as ir galvoju kas ten ne taip.. mastau.gif lotuliukas.gif tikrai nieko tokio, saunu aciuks.gif
Atsakyti
Oj, antras miesto pakrašty, bet užtad arti Monmartas ir kapinės. biggrin.gif (Iki kapinių tik dvi stotelės metro).
Atsakyti
Ir kodėl čia taip g.gif  lotuliukas.gif ? Malonu, kad skaitote mano reportažą 4u.gif .

Kažkaip nesitiki kad greitai ir aš tai pamatysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2013 03 06, 16:14)
Nesierzinkite  biggrin.gif  aš irgi norėčiau pigiau, bet ar hostelyje galima palikti daiktus? Ar saugu?  g.gif

nezinau, mum nekilo tokiu klausimu. Po kiekviena lova buvo seifukas, ten pats susikuri koda, pasidedi ka reikia, tai maista slepem ten lotuliukas.gif o seip ka palikdavom, tik rubai, batai kosmetika ir viskas. Juk dokumentai, pinigai, fotoaparatas su savim visada smile.gif

mes visai netoli nuo Jusu dabartinio viesbucio gyvenom, irgi pareidavom tik pernakvoti 4u.gif
Atsakyti
O dėl kapinių  - aplankykite jas Monmartre, jos ten netoli nuo Sacre Coeur.

O aš sutinku su jumis biggrin.gif
Taip ir Monmartą pamatysite ir kapines aplankysite. Būtinai Monmarte pakilkite į Sacré Coeur baziliką. Nuo kalvos labai gražus vaizdas.

Arturas permečiau akimis jūsų fotoreportažą, smagu vėl pamatyti pažįstamas vietas. Ir užkliuvo abejonės, kad į eifelį neleidžia įsinešti skysčių. Tai taip, tikra tiesa,gėrimų negalima ir patikrina vos ne kaip orouoste smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 06 kovo 2013 - 16:29
QUOTE(Sense @ 2013 03 06, 16:21)
Būtinai Monmarte pakilkite į Sacré Coeur baziliką. Nuo kalvos labai gražus vaizdas.

Šitas irgi privaloma biggrin.gif

Atsakyti
O kuo skiriasi Hostelyje twin private kambarys nuo double private ?
pvz čia: http://www.hostels.c...rtyAnchor=p1399
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2013 03 06, 16:39)
O kuo skiriasi Hostelyje twin private kambarys nuo double private ?
pvz čia: http://www.hostels.c...rtyAnchor=p1399

DBL /TWIN (double room/twin room) – dvivietis kambarys su viena dviviete lova (dviem atskiromis vienvietėmis lovomis) 4u.gif
Atsakyti
Twin, tai kiek suprantu du kambariai sujungti tarpusavyje, o double tai vienas dvivietis. g.gif Pataisykit, jeigu klystu...
Atsakyti
Dabar tik nesijuokite bet paklausiu lotuliukas.gif
Jei ieškau viešbučio/hostelio ir paieškos formoje nurodau 2žm, suranda man dviviečius kambarius ir yra parašyta kaina. Tai čia kaina vienam žmogui ar už kambarį? g.gif
Atsakyti