Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(Pumpuryte @ 2013 03 06, 15:29)
Atsiprašau už kvailoką klausimą, bet kodėl čia taip pigu?  g.gif  http://www.booking.c...694ea27eb9a3X66
ieškau dviviečio kamb.

Nežinau kas Jums yra pigu blush2.gif , 100 EUR už dvivietį kaip ir plius /minus normali kaina Paryžiui. Žinoma galima rasti ir pigiau ir brangiau, priklauso nuo poreikių. Siūlau rezervuoti kol yra vietų, nes lyg tai nemokamas atšaukimas ir ieškoti kitų variantų. Jei rasite geriau, atšauksite.
Atsakyti
ačiū už patarimą. Aš tik įvedus tas datas žiūriu pagal kainas kad pigiau nelabai yra. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2013 03 06, 15:41)
O ar jis toli nuo Paris Nord stoties? Nes mes atvyksim į Paryžių traukiniu.....  g.gif Nerandu žemėlapyje  g.gif

tikriausiai turejote omenyje Gare du Nord stoty? smile.gif
Atsakyti
ant traukinio bilieto parasyta Paris Nord 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpuryte: 06 kovo 2013 - 15:58
QUOTE(Pumpuryte @ 2013 03 06, 15:00)
O aš kadangi dar tik nuo vakar skaitau neįsivaizduoju savo maršruto, bet norėčiau aplankyt Eifelį, Paryžiaus katedrą, Eliziejaus laukus, Lafayete galeriją......būtinai Monmartą ir Lotynų kvartalą. Nežinau ar užtektų laiko dar užsukti į kokiasnors kapines (skaičiau viename pasakojime kad jos nepaprastai žavios, o mane traukia kapines  biggrin.gif ).

Ne taip jau arti katedra nuo eifelio, bet ne taip jau ir toli. Mes ėjom pėsčiom, nepasakysiu per kiek laiko nuėjom, nes pakeliui apžiūrėjom šiuolaikinį meno muziejų (Musée du quai Branly); d'Orsay muziejų; Invalidų rūmus (Hôtel des Invalides). Bet turint tik vieną dieną, neapsimoka išleist laiką pasivaikščiojimams ir pasižvalgymams smile.gif turint tokį ribotą laiką, daugiau metro teks važinėt laiko ir jėgų taupymui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 06 kovo 2013 - 16:08
QUOTE(Pumpuryte @ 2013 03 06, 15:57)
ant traukinio bilieto parasyta Paris Nord  4u.gif

man pagal ta sistema kuria ymeciau pries kelis psl. rodo kad atvyke y paris nord, turesite eiti pesciomis iki gare du nors, tada su 4 metro vaziuoti iki Reaumur Sebastopol, tada ilipate ir einate iki savo viesbutuko 4u.gif turetumete uztrukti apie 20min. smile.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau ir aš (mokausi biggrin.gif) tai viešbutukas visai netoli thumbup.gif
Atsakyti
O aš per jūsų pateiktą sistemą įvedžiau Nord tai ten tų Nordų doh.gif ir žinok kuris iš jų yra ta mūsų stotis lotuliukas.gif
Žodžiu dar stipriai grybauju.
Radau dar vieną http://www.booking.c...94ea27eb9a3X254
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2013 03 06, 16:07)

Viešbutukas geroj vietoj. Aš apie pirmą nuorodą, šio antro man vieta tai negera. Bet reik žiūrėt, jei metro šalia, tai tuomet gal tiktų jums, nes vistiek turėsit pagrinde metro važinėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 06 kovo 2013 - 16:11
Dėkoju labai . Jus neįsivaizduojat kaip man padedate ax.gif
Atsakyti
Va ką matau. Užtruksite 10 min. 4u.gif
http://www.ratp.fr/i...ype/plus_rapide

Tuoj kitą pažiūrėsim. smile.gif
Atsakyti
Oho, kaip atsigavo tema thumbup.gif . Tokiais tempais tuoj ją pribaigsim biggrin.gif . Tarp kitko, norėčiau šiek tiek atsiprašyti Javutės ir Elodie*: mano prašymu moderatorė AŠA pirmąjį šios temos puslapį pakoregavo, kad jis būtų suprantamesnis ir geriau skaitomas. Gal per daug ant manęs nesupykote ax.gif ?
QUOTE(Pumpuryte @ 2013 03 06, 14:48)
Skaitau Arturas15 kelionę į Paryžių....šiurpuliukai laksto ir sėdžiu visa išsivėpus  smile.gif

Ir kodėl čia taip g.gif lotuliukas.gif ? Malonu, kad skaitote mano reportažą 4u.gif .

QUOTE(Pumpuryte @ 2013 03 06, 15:41)
O ar jis toli nuo Paris Nord stoties? Nes mes atvyksim į Paryžių traukiniu.....  g.gif Nerandu žemėlapyje  g.gif

Vis tik aš manau, kad tai Gare du Nord - pagal žemėlapį apie 2 km kelio.

QUOTE(Sense @ 2013 03 06, 16:00)
Ne taip jau arti katedra nuo eifelio, bet ne taip jau ir toli. Mes ėjom pėsčiom, nepasakysiu per kiek laiko nuėjom, nes pakeliui apžiūrėjom šiuolaikinė meno centrą/muziejų; d'Orsay muziejų; Invalidų rūmai (Hôtel des Invalides). Bet turint tik vieną dieną, neapsimoka išleist laiką pasivaikščiojimams ir pasižvalgymams smile.gif turint tokį ribotą laiką, daugiau metro teks važinėt laiko ir jėgų taupymui.

Nors nuo Eifelio iki katedros apie 4 km (einant per Monparnasą, o jei sukti link Luvro - apie 8 km) ir galima nueiti pėsčiomis, bet visiškai sutinku su jumis - turint tiek mažai laiko, teks naudotis metro. Ir nebijokite jo - ten viskas labai aišku ir paprasta.
O dėl kapinių - aplankykite jas Monmartre, jos ten netoli nuo Sacre Coeur.
Atsakyti