O pensioną vienai nakčiai gauti įmanoma?
Norime prasisukti kuo pigiau
QUOTE(Pumpuryte @ 2013 03 06, 10:15)
Na, čia iš manęs ne koks patarėjas: mano amžius toks, kad dažniausiai kelionėse užsisakome viešbučius . Žinoma, jei taip eitų numesti kokius 20-25 metus, tada minkščiausia pagalvė būtų kumštis po galva, o geriausia antklodė - debesėlis danguje . Deja...
O Jums reiktų paieškoti pigesnių B&B tipo viešbučių ar hostelių. Jų galima rasti tame pačiame booking.com, galite pamėginti dar hostels.com ir panašius puslapius. Tik supraskite - Paryžius tikrai nepigus miestas .
QUOTE(Arturas15 @ 2013 03 06, 10:24)
..Tik supraskite - Paryžius tikrai nepigus miestas .
Šitą jau supratau perskaičiau temą. Norėtusi sutaupyti bent "ant" nakvynės, nes realiai ateisime tik pernakvot.
QUOTE(Pumpuryte @ 2013 03 06, 10:15)
ziurekit airbnb.com tikrai pigiu variantu yra
Skaitau Arturas15 kelionę į Paryžių....šiurpuliukai laksto ir sėdžiu visa išsivėpus
dabar galvoju gal klaidą su vyru padarėm kad nusprendėm tik 1-ą dieną pabūti Paryžiujė? Mes atvyksime apie 10val ryto, o išskrendam kitą dieną 14val. Dabar bandysiu ieškoti info ką galima pamatyt per tokį trumpą laiką. Iš tikrųjų man labai įdomu ar įmanoma pamatyt kuo daugiau nevažinėjat metro o vaikštant peščiomis? Ar labai dideli atstumai tarp "privalomų" pamatyt objektų? Man tas metro sukelia kažkokią baimę norisi savom kojom viską apeit ir pamatyt ne tik turistinę pusę bet ir paprastų paryžiečių kasdienybę.
Papildyta:
Chmmmm dabar pažiūrėjau Arturas15 foto kad nuo Eifelio iki Katedros taaaaaip toli kad eitumėm visą dieną ar taip tik atrodo?
Turbūt perdaug klausinėju
dabar galvoju gal klaidą su vyru padarėm kad nusprendėm tik 1-ą dieną pabūti Paryžiujė? Mes atvyksime apie 10val ryto, o išskrendam kitą dieną 14val. Dabar bandysiu ieškoti info ką galima pamatyt per tokį trumpą laiką. Iš tikrųjų man labai įdomu ar įmanoma pamatyt kuo daugiau nevažinėjat metro o vaikštant peščiomis? Ar labai dideli atstumai tarp "privalomų" pamatyt objektų? Man tas metro sukelia kažkokią baimę norisi savom kojom viską apeit ir pamatyt ne tik turistinę pusę bet ir paprastų paryžiečių kasdienybę.
Papildyta:
Chmmmm dabar pažiūrėjau Arturas15 foto kad nuo Eifelio iki Katedros taaaaaip toli kad eitumėm visą dieną ar taip tik atrodo?
Turbūt perdaug klausinėju
Pumpuryte
Yra tikrai tokiu vietu, kur kelis objektus galima apeiti bunant vienoje vietoje. Bet kad metro reikes, tai faktas, nesibaiminkite, pamacius ji, atsidurus jame nebus nieko ko neina suprasti
Privertete susirasti zemelapi jau plystanti, kokia nostalgija apeme pvz, atvykus y Luvra, aplinkui galima dar einant aplankyti Pompidu centra, Notre Dame, Saint Chapelle, Hotel de Ville
Aplink Eifelio boksta velgi galima atrasti objektu kuriuos butu galima aplankyti. Bunant Montmarte taip pat tas pats
Cia jau Jusu norai, ka norite aplankyti
p.s. kokia Katedra turejote omenyje? Einant nu Eifelio
Yra tikrai tokiu vietu, kur kelis objektus galima apeiti bunant vienoje vietoje. Bet kad metro reikes, tai faktas, nesibaiminkite, pamacius ji, atsidurus jame nebus nieko ko neina suprasti
Privertete susirasti zemelapi jau plystanti, kokia nostalgija apeme pvz, atvykus y Luvra, aplinkui galima dar einant aplankyti Pompidu centra, Notre Dame, Saint Chapelle, Hotel de Ville
Aplink Eifelio boksta velgi galima atrasti objektu kuriuos butu galima aplankyti. Bunant Montmarte taip pat tas pats
QUOTE(Javute @ 2013 03 06, 14:52)
Pumpuryte
Paryžiaus Katedrą, Notr Dam. Nuotraukoje nuo jos Eifelis buvo kažkur labai labai toli. Tai ir pagalvojau kad turbūt nerealu viską apieti patiems.
Ačiū labai kad draugiškai patarinėjate. Tikrai kaip Arturas pastebėjo šičia negailima patarimų
O aš kadangi dar tik nuo vakar skaitau neįsivaizduoju savo maršruto, bet norėčiau aplankyt Eifelį, Paryžiaus katedrą, Eliziejaus laukus, Lafayete galeriją......būtinai Monmartą ir Lotynų kvartalą. Nežinau ar užtektų laiko dar užsukti į kokiasnors kapines (skaičiau viename pasakojime kad jos nepaprastai žavios, o mane traukia kapines ).
QUOTE(Pumpuryte @ 2013 03 06, 15:00)
Paryžiaus Katedrą, Notr Dam. Nuotraukoje nuo jos Eifelis buvo kažkur labai labai toli. Tai ir pagalvojau kad turbūt nerealu viską apieti patiems.
Ačiū labai kad draugiškai patarinėjate. Tikrai kaip Arturas pastebėjo šičia negailima patarimų
O aš kadangi dar tik nuo vakar skaitau neįsivaizduoju savo maršruto, bet norėčiau aplankyt Eifelį, Paryžiaus katedrą, Eliziejaus laukus......būtinai Monmartą ir Lotynų kvartalą. Nežinau ar užtektų laiko dar užsukti į kokiasnors kapines (skaičiau viename pasakojime kad jos nepaprastai žavios, o mane traukia kapines ).
O aš kadangi dar tik nuo vakar skaitau neįsivaizduoju savo maršruto, bet norėčiau aplankyt Eifelį, Paryžiaus katedrą, Eliziejaus laukus......būtinai Monmartą ir Lotynų kvartalą. Nežinau ar užtektų laiko dar užsukti į kokiasnors kapines (skaičiau viename pasakojime kad jos nepaprastai žavios, o mane traukia kapines ).
pagal isvardintus jusu objektus, as deliociausi taip marsruta: aplankom notre dame, tada netoli yra lotynu kvartalas, pasivaikstom. is lotynu kvaratalo vaziuociau iki Eifelio boksto, tada eliziejaus laukai netoli pasivaiscioti, dar laisvai spetumete aplankyti kapines ar ta pati montmarta, tik kazka viena rinkites o ryte dar ka nors planuojate kitos dienos lankyti?
labai norint viskas ymanoma
QUOTE(Javute @ 2013 03 06, 15:07)
labai norint viskas ymanoma
Manau per likusias kelias savaites suplanuosiu viską kruopščiai, čia tik dabar labai baisu ir niekas neaišku
Baisu nes dar neradau kur gyventi
O ryte reiketų apžiūrėti kažką kas bus jau mūsų rajone, nes nemanau kad iki lėktuvo spėsim labai daug ką apžiūrėt.
Atsiprašau už kvailoką klausimą, bet kodėl čia taip pigu? http://www.booking.c...694ea27eb9a3X66
ieškau dviviečio kamb.
ieškau dviviečio kamb.
QUOTE(Pumpuryte @ 2013 03 06, 15:29)
Atsiprašau už kvailoką klausimą, bet kodėl čia taip pigu? http://www.booking.c...694ea27eb9a3X66
ieškau dviviečio kamb.
ieškau dviviečio kamb.
rezervuokite
vieta labai gera o pigu, gal tiesiog uztaikete ant minuciu pasiulymo
O ar jis toli nuo Paris Nord stoties? Nes mes atvyksim į Paryžių traukiniu..... Nerandu žemėlapyje