Pagalbos dėl Lotynų kvartalo, neapsisprendziu, kuri gyvenamoji vieta geresnė savo patrauklumu, kur galėtumėm ryte nusileidę iš studio, apsipirkti šviežiomis bandelėmis ir pakilti vėl pas save ... ar netinkamoje vietoje ieškau :
1. Jussieu, 75005 Paryžius, Prancūzija (pigiausias)
2. Maubert - Mutualité (vidurinis)
3. Bd Saint-Michel kampas su Bd Saint-germain (brangiausias variantas)
1. Jussieu, 75005 Paryžius, Prancūzija (pigiausias)
2. Maubert - Mutualité (vidurinis)
3. Bd Saint-Michel kampas su Bd Saint-germain (brangiausias variantas)
Sveiki. Gal galėtų man kas nors paaiškinti truputėlį apie metro?
Ar gerai suprantu, vietos, kur galima persėsti iš vienos linijos į kitą (tarkim iš 1 į 13) žymimos baltais rutuliukais? Ir kaip pavyzdžiui nusigauti nuo La Forche stotelės iki Disneilendo? Kažkaip neužmatau kur galima persėsti ant to RER.
Iš anksto dėkoju už atsakymą.
PUka, o Lotynų kvartalas, tai čia koks numeriukas?
Ar gerai suprantu, vietos, kur galima persėsti iš vienos linijos į kitą (tarkim iš 1 į 13) žymimos baltais rutuliukais? Ir kaip pavyzdžiui nusigauti nuo La Forche stotelės iki Disneilendo? Kažkaip neužmatau kur galima persėsti ant to RER.
QUOTE(Airisė @ 2013 03 05, 09:45)
Apie persedimus ir metro nieko nepakomentuosiu ... o numeriukas 5
ech nemoku googles zemelapyje suzymeti, galeciau ideti
QUOTE(Airisė @ 2013 03 05, 09:45)
tos stoteles La forche, neranda sistema, kazxka blogai parasete, patikslinkite.
man ruosiantis y kelione, labai padejo sis tinklapis: METRO SISTEMA yvedi is kokios stoteles, y kokia nori, ir parodo viska, tiek su metro, tiek su RER ir kt. kaip nuvaziuoti kiek stotele, kiek laiko vaziuosit, labai aiskiai
QUOTE(Arturas15 @ 2013 02 28, 10:00)
Mano galva, automobilio nuoma Paryžiuje nėra pats geriausias pasirinkimas. Visų pirma, tai nėra pigu: į kainą neįskaičiavot parkavimo mokesčio, tikriausiai ir kuro. Be to, paryžiečių vairavimo maniera tai . Esu pakankamai patyręs vairuotojas, daug apvažiavęs, bet stebint jų važiavimą, norisi už galvos griebtis... Šiek tiek apie tai rašiau savo reportaže apie Paryžių.
pritariu dėl vairavimo manierų važiuojant taxi man kojos nutirpusios buvo kiek aš myniau dugną "stabdydama"
Labas vakaras mes su vyru balandžio pabaigoje planuojame vieną dieną su trupučiu praleisti Paryžiuje. Kol kas man dar tamsus miškas viskas, nes tik šiandien pradėjau skaityti temą. Tikiuosi su jūsų pagalba mūsų kelionė bus vykusi Gero vakaro.
QUOTE(Pumpuryte @ 2013 03 05, 20:05)
Labas vakaras mes su vyru balandžio pabaigoje planuojame vieną dieną su trupučiu praleisti Paryžiuje. Kol kas man dar tamsus miškas viskas, nes tik šiandien pradėjau skaityti temą. Tikiuosi su jūsų pagalba mūsų kelionė bus vykusi Gero vakaro.
butinai padesim
Jau susiduriau su pirmu sunkumu- nerandu buto/apartamento ar kažko nebrangiai vienai nakčiai
QUOTE(Pumpuryte @ 2013 03 05, 22:52)
Jau susiduriau su pirmu sunkumu- nerandu buto/apartamento ar kažko nebrangiai vienai nakčiai
o kur ieskote? tokiam kaip booking.com tikrai kzka rasti turetume..
Radau Homelidays.....Reikės per boooking paieškoti. ačiū.
QUOTE(Pumpuryte @ 2013 03 05, 22:52)
Apartamentus vienai nakčiai gauti, ko gero, neįmanoma. Turėtumėte galvoti apie viešbutį. Kaip skaičiau, jau pasirinkote mano mėgiamiausią puslapį booking.com. Sėkmės paieškoje .