Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(Adeliukas @ 2013 02 28, 08:39)
Na bet kai pagalvoji masinos nuoma mums 6 dienom kainuotu apie 200 euru. Manau mes 3 daugiau pravazinesim autikais ir metro. Bet kiek laiko susitaupytu. Nu pasimeciau. g.gif

laiko tai visai nesusitaupytų, nes rasti vietą parkavimuisi centre ne taip paprasta, be to ir visai nepigu. Dar gerai pagalvokit. O metro tikrai labai paprastas.

Va, parkavimo puslapis, pasirodo net ir laikas parkavimui centre ribojamas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kapsė: 28 vasario 2013 - 08:46
QUOTE(Adeliukas @ 2013 02 28, 07:39)
Na bet kai pagalvoji masinos nuoma mums 6 dienom kainuotu apie 200 euru. Manau mes 3 daugiau pravazinesim autikais ir metro. Bet kiek laiko susitaupytu. Nu pasimeciau. g.gif

Mano galva, automobilio nuoma Paryžiuje nėra pats geriausias pasirinkimas. Visų pirma, tai nėra pigu: į kainą neįskaičiavot parkavimo mokesčio, tikriausiai ir kuro. Be to, paryžiečių vairavimo maniera tai doh.gif . Esu pakankamai patyręs vairuotojas, daug apvažiavęs, bet stebint jų važiavimą, norisi už galvos griebtis... Šiek tiek apie tai rašiau savo reportaže apie Paryžių.

Dėl metro: skaitant šią temą, turbūt pastebėjote, kad prieš išvažiuojant visi labai pergyvena, kaip susigaudys tame metro. Bet grįžę visi parašo, kad metro susigaudyti visai paprasta. Ir jie teisūs biggrin.gif . Paryžiaus metro turi vieną trūkumą - jame labai mažai eskalatorių (žinoma,tai aktualu, kai važiuoji su lagaminais arba vaikišku vežimėliu). O dėl kainos, tai pirkite vadinamuosius Carnet (arba automate book) - 10 bilietėlių iš kart, bus pigiau. Taip pat, jei neklystų, vaikams yra nuolaidos, o iki kažkurio amžiaus išvis nemokamai - pasidomėkite jų puslapyje, apie tai rašoma ir šios temos pirmame puslapyje.
Vienu žodžiu, aš tikrai nenuomočiau mašinos, bet spręsti Jums smile.gif .
Atsakyti
Na mes vat nesiruosiam centre visu dienu buti. Max 2. Po to 2 dienas Disneylende. Ir viena diena vaziuot noretumem uz Paryziaus. Tai centre as suprantu kad daug moket uz parkavima. Bet prie Disneylendo ir uz Paryziau nera jau taip ir daug. As pasiskaiciavau kiek mes pinigu isleisim ant pravazinejimu autikais ir metro kaina beveik vienodai gaunasi. Bet va komentaras apie prancuzu vaziavima mane isgazdino doh.gif
Kas liecia metro. Ziurejau as ju plana. Ir zinokit nieko visikai nesupratau. Na atleiskit, bet ne visi tokie protingi. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2013 02 28, 10:00)
Mano galva, automobilio nuoma Paryžiuje nėra pats geriausias pasirinkimas. Visų pirma, tai nėra pigu: į kainą neįskaičiavot parkavimo mokesčio, tikriausiai ir kuro. Be to, paryžiečių vairavimo maniera tai doh.gif . Esu pakankamai patyręs vairuotojas, daug apvažiavęs, bet stebint jų važiavimą, norisi už galvos griebtis... Šiek tiek apie tai rašiau savo reportaže apie Paryžių.

Dėl metro: skaitant šią temą, turbūt pastebėjote, kad prieš išvažiuojant visi labai pergyvena, kaip susigaudys tame metro. Bet grįžę visi parašo, kad metro susigaudyti visai paprasta. Ir jie teisūs biggrin.gif . Paryžiaus metro turi vieną trūkumą - jame labai mažai eskalatorių (žinoma,tai aktualu, kai važiuoji su lagaminais arba vaikišku vežimėliu). O dėl kainos, tai pirkite vadinamuosius Carnet (arba automate book) - 10 bilietėlių iš kart, bus pigiau. Taip pat, jei neklystų, vaikams yra nuolaidos, o iki kažkurio amžiaus išvis nemokamai - pasidomėkite jų puslapyje, apie tai rašoma ir šios temos pirmame puslapyje.
Vienu žodžiu, aš tikrai nenuomočiau mašinos, bet spręsti Jums smile.gif .

Klausimas apie apartamentus. Koki rekomenduotumet seimai. Ir gal zinot gal prie apartamento priklauso nemokama parkavimo vieta ar to reikia klausti seiminiko. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeliukas @ 2013 02 28, 16:59)
Na mes vat nesiruosiam centre visu dienu buti. Max 2. Po to 2 dienas Disneylende. Ir viena diena vaziuot noretumem uz Paryziaus. Tai centre as suprantu kad daug moket uz parkavima. Bet prie Disneylendo ir uz Paryziau nera jau taip ir daug. As pasiskaiciavau kiek mes pinigu isleisim ant pravazinejimu autikais ir metro kaina beveik vienodai gaunasi. Bet va komentaras apie prancuzu vaziavima mane isgazdino doh.gif
Kas liecia metro. Ziurejau as ju plana. Ir zinokit nieko visikai nesupratau. Na atleiskit, bet ne visi tokie protingi. blush2.gif

Eismas tikrai tragiskas doh.gif as tam plane irgi visiskai nesusigaudziau,atrode,kad nieko nesuprantu,bet tikrai vietoj viskas paprasta pasirode,tereikejo isesti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeliukas @ 2013 02 28, 18:30)
Klausimas apie apartamentus. Koki rekomenduotumet seimai. Ir gal zinot gal prie apartamento priklauso nemokama parkavimo vieta ar to reikia klausti seiminiko. biggrin.gif

Klausimas apie apartamentus labai platus. Paryžiaus temose, taip pat ir šioje, daug apie tai diskutuota. Įkeliu keletą nuorodų iš pirmo šios temos puslapio:
QUOTE(Arturas15 @ 2012 10 22, 20:19)
Straipsnis "Kaip išsirinkti viešbutį Paryžiuje": ČIA.

Nuorodos į apartamentų nuomos tinklapius:
http://www.apartmentparis.fr
http://www.lodgis.com
http://www.all-paris-apartments.com
http://www.homelidays.com/

Kažką konkrečiai sunku rekomenduoti - čia reikia žinoti poreikius, skonius ir pan. Apie apartamentus, kuriuose mes gyvenom, galite paskaityti mano reportaže.

Dėl automobilio statymo - niekada nesidomėjau, todėl atsakyti galiu paprastai - nežinau bigsmile.gif . Pagalvojau apie mūsų nuomotus apartamentus - net neįsivaizduoju, kur to namo gyventojai laiko savo automobilius, o ką jau bekalbėti apie nuomininkus. Gal nebent nuomojantis būstą kažkur Paryžiaus pakrašty su parkavimu nebūtų problemų g.gif ?
QUOTE(DijaDeima @ 2013 02 28, 18:52)
Eismas tikrai tragiskas doh.gif as tam plane irgi visiskai nesusigaudziau,atrode,kad nieko nesuprantu,bet tikrai vietoj viskas paprasta pasirode,tereikejo isesti mirksiukas.gif

Na va, dar kartą patvirtinta, kad velnias (šiuo atveju metro) tikrai nėra baisus biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Adeliukas @ 2013 02 28, 17:59)

negaliu tyleti, kai taip parasete doh.gif lotuliukas.gif lygiai taip pat ir man jis atrode didziausias kosmosas, bet vietoje zinokit viskas kitaip, ten daug paprasciau smile.gif metro ju tikrai lengva suprasti smile.gif
plius, dar daug laiko iki jusu keliones, per tiek laiko domedamasi, suprasit ji, viskas bus aiskiau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu gerai, gerai ikalbejot del tu metro. tongue.gif Gal ir nebusiu tokia ziopla lotuliukas.gif Nes kazkiap ir sudvejavau tik del tu prancuzu vairavimo ipatumu ir turbut nesinuomosim . Tikiuosi velai skrydzio negausim.
Ziurejau as tuos apartamentus, nes visa tema perskaiciau. Tik kazkiap galvoju koki rinktis su vaiku. Bet viska reikia dar apgalvoti.
Aciu visiems uz atsakymus. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,,
pirma karta ruosiuosi i kelione, ir pirmoji kelione bus i prancuzija smile.gif.visiskai nieko nezinau apie paryziu 4u.gif , na tik eifelio boksta smile.gif, gal galetumet papasakot ka verta aplankyti bunant prancuzijoje? mes ketiname keliauti is vokietijos i prancuzija savo masina, ar tai protingas pasirinkimas? musu visa keliona truks apie 6 dienas. taip pat gal patartumet kiek mazdaug reikia veztis pinigu i prancuzija (nakvoti noretume pigiuose kambariukuose, nereikia apartamentu, valgysim taip pat ne restoranuose o siaip kokiuose kavinukuose)? labai tikiuosi jusu patarimu rolleyes.gif
Atsakyti
Labas!kartais nesupranti ar zmogus rimtai raso,ar juokauja? JUMS patarimas-pasiskaitykite sio forumo visus fotoreportazus! gal kazkiek suprasite kas oyra prancuzija?,Paryzius? keistas klausimas!ir as esu uzdavusi kvailu klausimu,bet,cia-fantastika!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IlonaLT: 02 kovo 2013 - 13:41
QUOTE(bellty @ 2013 02 22, 21:16)
Kur cia taip? biggrin.gif Katik buvau 21.30 parduotuvej ir nuspirkau 3 butelius vyno biggrin.gif

Paryziuje gyvenu jau 3 metai, dar ner to pasitaike, kad po 21 neparduotu  g.gif

Pries 1,5metu mums nepardave Monoprix Champs Elysees prekybos centre vyno po 9val vakaro. O va atokiau esancioje privacioje parduotuveleje problemu neiskilo.
Atsakyti
smile.gif+2013 03 01, 14:45-->
QUOTE(leliuko mamyte smile.gif @ 2013 03 01, 14:45)
Laba diena,,
pirma karta ruosiuosi i kelione, ir pirmoji kelione bus i prancuzija smile.gif.visiskai nieko nezinau apie paryziu  4u.gif , na tik eifelio boksta smile.gif, gal galetumet papasakot ka verta aplankyti bunant prancuzijoje? mes ketiname keliauti is vokietijos i prancuzija savo masina, ar tai protingas pasirinkimas? musu visa keliona truks apie 6 dienas. taip pat gal patartumet kiek mazdaug reikia veztis pinigu i prancuzija (nakvoti noretume pigiuose kambariukuose, nereikia apartamentu, valgysim taip pat ne restoranuose o siaip kokiuose kavinukuose)?  labai tikiuosi jusu patarimu  rolleyes.gif

suprantama kad pirmoji kelione, daug visokiu klausimu ir rupesciu kyla smile.gif taciau tikrai teks atsedeti savo "namu darbus"! 4u.gif temu daaaug apie paryziu, fotoreportazu taipogi. tad netingekite ir paskaitykite smile.gif o ka aplankyti paryziuje, neskaitant eifelio, tai cia jau pilnas internetas informacijos smile.gif
sekmes mirksiukas.gif

Atsakyti