Mano galva, automobilio nuoma Paryžiuje nėra pats geriausias pasirinkimas. Visų pirma, tai nėra pigu: į kainą neįskaičiavot parkavimo mokesčio, tikriausiai ir kuro. Be to, paryžiečių vairavimo maniera tai
. Esu pakankamai patyręs vairuotojas, daug apvažiavęs, bet stebint jų važiavimą, norisi už galvos griebtis... Šiek tiek apie tai rašiau savo reportaže apie Paryžių.
Dėl metro: skaitant šią temą, turbūt pastebėjote, kad prieš išvažiuojant visi labai pergyvena, kaip susigaudys tame metro. Bet grįžę visi parašo, kad metro susigaudyti visai paprasta. Ir jie teisūs
. Paryžiaus metro turi vieną trūkumą - jame labai mažai eskalatorių (žinoma,tai aktualu, kai važiuoji su lagaminais arba vaikišku vežimėliu). O dėl kainos, tai pirkite vadinamuosius Carnet (arba automate book) - 10 bilietėlių iš kart, bus pigiau. Taip pat, jei neklystų, vaikams yra nuolaidos, o iki kažkurio amžiaus išvis nemokamai - pasidomėkite jų puslapyje, apie tai rašoma ir šios temos pirmame puslapyje.
Vienu žodžiu, aš tikrai nenuomočiau mašinos, bet spręsti Jums
.
Klausimas apie apartamentus. Koki rekomenduotumet seimai. Ir gal zinot gal prie apartamento priklauso nemokama parkavimo vieta ar to reikia klausti seiminiko.