Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

Mums Paryžaitė taip sakė, nes užklausėm kur maisto parduotuvė artimiausia, sako paskubėkit, tik iki devynių vyno gausit. Ot kokia, apgavo.. o mes kiekvieną vakarą pergyvendavom, kad tik spėtumėm apsipirkti biggrin.gif
ir dar pagalvojom, kad blogiau nei pas mus, juk jie be vyno negyvena, nustebom kaip čia taip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 22 vasario 2013 - 23:36
Sveikos,
Galvojam važiuoti į Paryžių. Daug info prisiskaičiau, ačiū visoms, bet visviena baisoka 4u.gif Norėjau pasitikslinti, ar atvykus į orouostą ir perkant bilietus autobusui iki Paryžiaus, rašėt ,kad iškarto galima pirkti ir grįžimui, tai tiesiog prašai, jei važiuoji dviese, keturių bilietukų ar reik nurodyt grįžimo datą? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Nikune @ 2013 02 23, 17:10)
Sveikos,
Galvojam važiuoti į Paryžių. Daug info prisiskaičiau, ačiū visoms, bet visviena baisoka  4u.gif  Norėjau pasitikslinti, ar atvykus į orouostą ir perkant bilietus autobusui iki Paryžiaus, rašėt ,kad iškarto galima pirkti ir grįžimui, tai tiesiog prašai, jei važiuoji dviese, keturių bilietukų ar reik nurodyt grįžimo datą? Ačiū.

Reikia pirkti du bilietus į abu galus. grįžimo data nesvarbi. kelis mėnesius regis galioja.
Atsakyti
Sveikos merginos,
Man reikia pagabos, kaip atskridus į Beauvais oro uostą, nukeliauti į CDG oro uostą. Nuo vieno nusileidimo iki kito pakilimo turiu lygiai 7 valandas.

Kažkas paprotino, kad galima keliauti nuo Beauvais iki Gare du nord stoties iš ten kažkaip iki CDG. Aš šiaip išvis nerandu, kaip nuo Beauvais keliauti iki Gare du Nord, tik iki Porte Maillot. O tada kaip iš tos stoties pasiekti CDG 2 A terminalą - autobusu, traukiniu ar kuo geriau?

Nesinori imti tiesioginio tranfer iki CDG, nes norėtųsi ir į Paršyžių užsukti, nes nesu buvusi, tai nors pravažiuoti norėtųsi.

Gal galite patarti, kaip geriausia būtų mano atveju perkeliauti? smile.gif
Atsakyti
Mes bilietus autobusui pirkome dar orouoste is aparato, pastatyto prie pat bagazo atsiemimo. Atsiskityti galima tik kortele, grynu nepriima. Isvengem eiliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexxxa @ 2013 02 24, 13:08)
Sveikos merginos,
Man reikia pagabos, kaip atskridus į Beauvais oro uostą, nukeliauti į CDG oro uostą. Nuo vieno nusileidimo iki kito pakilimo turiu lygiai 7 valandas.

Kažkas paprotino, kad galima keliauti nuo Beauvais iki Gare du nord stoties iš ten kažkaip iki CDG. Aš šiaip išvis nerandu, kaip nuo Beauvais keliauti iki Gare du Nord, tik iki Porte Maillot. O tada kaip iš tos stoties pasiekti CDG 2 A terminalą - autobusu, traukiniu ar kuo geriau?

Nesinori imti tiesioginio tranfer iki CDG, nes norėtųsi ir į Paršyžių užsukti, nes nesu buvusi, tai nors pravažiuoti norėtųsi.

Gal galite patarti, kaip geriausia būtų mano atveju perkeliauti?  smile.gif

važiuokite iki porte mailot autobusu ir nuo porte mailot važiuoja autobusas į CDG. taip pat galima paimti airport shuttle. veža tarp oro uostų. knygoje skaičiau kad kainos nėra labai didelės (jei vysktate ne viena apie 20 eurų asmeniui).
Atsakyti
QUOTE(Idava @ 2013 02 24, 19:33)
važiuokite iki porte mailot autobusu ir nuo porte mailot važiuoja autobusas į CDG. taip pat galima paimti airport shuttle. veža tarp oro uostų. knygoje skaičiau kad kainos nėra labai didelės (jei vysktate ne viena apie 20 eurų asmeniui).

Ar ta Porte maillot nėra labai didelė, kad būtų sunku susigaudyti, kaip persėsti į tą CDG aitobusą? Aš prancūziškai dar nekalbu rolleyes.gif

Mes trise, tai man shuttle nepavyko rasti pigiau nei 110 Eur visiems. Tai galvoju, kad smagiau būtų už pigiau prasukti pro miestą, nei už brangiau kaimais greitai nulėkti ir sėdėti 5 val. ant lagaminų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexxxa @ 2013 02 24, 22:25)
Ar ta Porte maillot nėra labai didelė, kad būtų sunku susigaudyti, kaip persėsti į tą CDG aitobusą? Aš prancūziškai dar nekalbu  rolleyes.gif

Mes trise, tai man shuttle nepavyko rasti pigiau nei 110 Eur visiems. Tai galvoju, kad smagiau būtų už pigiau prasukti pro miestą, nei už brangiau kaimais greitai nulėkti ir sėdėti 5 val. ant lagaminų smile.gif

Porte Maillot stotelė - nelabai didelė aikštelė, kurioje stoja tik autobusai iš Beauvais oro uosto. Porte Maillot yra prie Kongresų rūmų. Kiek pamenu, autobusai į CDG stoja dešinėje rūmų pusėje, t.y. išlipus iš autobuso, reikia eiti link metro stotelės (visi eina į tą pusę), prie rūmų kampo sukti kairėn pagal gatvę. Turėtumėte pamatyti autobusą. Pabandykite Google Maps'e "pakeliauti".
Ar yra kitų pigesnių būdų nusigauti iš vieno oro uosto į kitą - nežinau, siūlau pasiknisti internete mirksiukas.gif .
Atsakyti
Sveikos Pryziaus myletojos ir busimu myletoju gelbetojos ir patarejos. Musu seima planuoja liepos men i Paryziu.
Perskaiciau visa temuke. Prisisaugojau bele kiek puslapiu. Reikia viska suvirskinti.
Tiek prisijuokiau is Joles pasakojimo apie viesa tuoleta, kaip jai iejus po 10 sek atsiare vel. Bandziau isivaizduot jos reakcija. Net iki asaru juokiausi.
Neradau nei vienos ar nei vienu kas nuomavosi masina. Tiesiog noriu patarimo.
Atvyksim su vaiku 7 metu. Belstis is Beauvais Oro uosto su autobusu iki centro, po to is jo iki viesbucio ar buto. 2 naktis norim Paryziui 2 Disneylende arba salia jo. Ir vel vaziuot 3 zmonem is centro i Disneylenda.
Pamanem, kad gal apsimoka nuomotis masina. Kaina kiek brangiau nei 100 lt parai. Galvoju mes 3 uz bilietus nuo oro uosto pirmyn ir atgal ir po to i Disneylenda sumokesim jauciu panasiai. TIk kiek vargo atsiimtu.
Kazi kaip su parkavimais masinu, ar galima rasti ir kur nemokamas vietas automobiliams centre parkuoti? Jei ne ar parkavimas labai brengus?
Nes mums tie metro atrodo tamsus miskas. Keliaut kaip ir keliaujam, bet niekur nebuve kur metro ax.gif Nesinaudoje.
Dar norim patarimo. Su vaiku kur geriausiai apsistoti. Viesbutyje ar bute?
Jei nuomotumemes masina, nelabai svarbu tas centras, galima ir biski nuo centro. Gal turit patarimu koki viesbuti ar buta seimai? Nes prisisaugojau viesbuciu ir apartamentu bele kiek. Tiesiog net pasimeciau.
Ir kazi ar geriau turet ta pati viesbuti ar buta ir is jo vaziuot i Disneylenda. Planuojam ten 2 dienas. Ar apsimoketu geriau tada keisti viesbuti. Vel gi su vaiku nesinoretu tarabanytis.
Norisi viename viesbutyje apsistoti ir visur vazinetis su masina biggrin.gif . Norai, norai. doh.gif
Ir ka verta aplankyti Paryziaus centre kas butu idomu vaikui. Jis as mus toks profesorius. lotuliukas.gif Nori pamatyt Ratatulio mieta. Kokios kavines, ka valgo zmones. Jam idomu dideli pastatai.
Labai lauksiu visu nuomoniu ir patarimu.
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2013 02 24, 23:52)
Porte Maillot stotelė - nelabai didelė aikštelė, kurioje stoja tik autobusai iš Beauvais oro uosto. Porte Maillot yra prie Kongresų rūmų. Kiek pamenu, autobusai į CDG stoja dešinėje rūmų pusėje, t.y. išlipus iš autobuso, reikia eiti link metro stotelės (visi eina į tą pusę), prie rūmų kampo sukti kairėn pagal gatvę. Turėtumėte pamatyti autobusą. Pabandykite Google Maps'e "pakeliauti".
Ar yra kitų pigesnių būdų nusigauti iš vieno oro uosto į kitą - nežinau, siūlau pasiknisti internete mirksiukas.gif .

Dėkoju visiems patarėjams, išsaugojau, laikysiuosius Jūsų nuorodų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeliukas @ 2013 02 27, 21:09)
Sveikos Pryziaus myletojos ir busimu myletoju gelbetojos ir patarejos. Musu seima planuoja liepos men i Paryziu.

Labai lauksiu visu nuomoniu ir patarimu.

mes irgi zinokit labai bijojom to metro,bet tikrai viena karta pavaziavus,viskas labai aisku pasidaro,susisiekimas superinis.Man atrodo su parkingu butu daugiau bedu,bet gal pasisakys,tos,kas nuomavosi auto...I disneylenda mes uzsisakem auto,kainavo 120 ar 180eu berods pirmyn atgal g.gif bet mes ten tik 1diena preleidom,tai buvo patogiau paryziui paciam apsistoti,o jums kaip 2dienom,gal 1nakty ten likti geriau,bet velgi,nesitampysit gi per viezbucius g.gif
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2013 02 28, 01:17)
mes irgi zinokit labai bijojom to metro,bet tikrai viena karta pavaziavus,viskas labai aisku pasidaro,susisiekimas superinis.Man atrodo su parkingu butu daugiau bedu,bet gal pasisakys,tos,kas nuomavosi auto...I disneylenda mes uzsisakem auto,kainavo 120 ar 180eu berods pirmyn atgal g.gif bet mes ten tik 1diena preleidom,tai buvo patogiau paryziui paciam apsistoti,o jums kaip 2dienom,gal 1nakty ten likti geriau,bet velgi,nesitampysit gi per viezbucius g.gif

Na bet kai pagalvoji masinos nuoma mums 6 dienom kainuotu apie 200 euru. Manau mes 3 daugiau pravazinesim autikais ir metro. Bet kiek laiko susitaupytu. Nu pasimeciau. g.gif
Atsakyti